گنجورک، گنجور اما کوچک!

هادی.

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
5
ممکنه پیش اومده باشه که بخواید سریع یه شعر بخونید. یا حوصله‌تون سر رفته باشه و بخواید بجای گشتن توی اینستاگرام، توییتر و یا یوتیوب، شعر بخونید و گوش بدید. خب، سایت گنجور هست با آرشیو کامل برای گوش دادن، اما سایت کمی شلوغ و شعرها سریع در دسترس‌تون نیستن، اینجاست که گنجورک می‌آد. به‌قولی در سریع‌ترین حالت بین شعرهای گنجور اسکرول کنید و شعر بخونید و یا به خوانش‌های هر شعر گوش بدید. =)
البته نمی‌دونم جای این پست اینجا باشه یا بخش شعرها، اما بهرحال:
https://ganjoorak.ir

الان توی موبایل فونت رو بزرگ‌تر و آیکون‌ها هم بهتر نمایش داده می‌شن. نقدی، نظری و چیزی هم بود خوشحال می‌شم بگید حتماً. شعرها رو به صورت تکی هم می‌تونید به اشتراک بذارید البته.

https://ganjoorak.ir/poem/1135

سلام
واااقعا خیلی عالییه برای کسایی که شعر دوست دارن🙌 خسته نباشید
یه پیشنهاد، الان وقتی می‌خوایم شعر بعدی رو ببینیم حتما باید اسکرول کنیم تا به انتهای شعر فعلی برسیم (و برعکس). به نظرم اگه گزینه قبل و بعد باشه بهتر میشه، در مقایسه با زمانی که بخوایم کامل به بالا یا پایین اسکرول کنیم. یا اینکه میشه یه کاری کرد که خود شعر داخل یه کادر کوچولوتر باشه و برای رفتن به شعر بعدی یا قبلی خود صفحه رو اسکرول کنیم، برای بالا و پایین رفتن تو خود شعر بریم سراغ کادر کوچیکتره. (این پیشنهاد دلیلش این بود که خودم وقتی سریع اسکرول می‌کردم که برم پایین می‌رفت شعر بعد)

سلام
واااقعا خیلی عالییه برای کسایی که شعر دوست دارن🙌 خسته نباشید
یه پیشنهاد، الان وقتی می‌خوایم شعر بعدی رو ببینیم حتما باید اسکرول کنیم تا به انتهای شعر فعلی برسیم (و برعکس). به نظرم اگه گزینه قبل و بعد باشه بهتر میشه، در مقایسه با زمانی که بخوایم کامل به بالا یا پایین اسکرول کنیم. یا اینکه میشه یه کاری کرد که خود شعر داخل یه کادر کوچولوتر باشه و برای رفتن به شعر بعدی یا قبلی خود صفحه رو اسکرول کنیم، برای بالا و پایین رفتن تو خود شعر بریم سراغ کادر کوچیکتره. (این پیشنهاد دلیلش این بود که خودم وقتی سریع اسکرول می‌کردم که برم پایین می‌رفت شعر بعد)
سلام. کلی ممنونم. =)

توی دسکتاپ دقیقا یه همچین دکمه‌هایی برای پیمایش هست. توی موبایل هم اضافه‌‌اش کردم. پیشنهاد دوم هم جالبه، بهش فکر می‌کنم. تشکر بازهم.

سلام. کلی ممنونم. =)

توی دسکتاپ دقیقا یه همچین دکمه‌هایی برای پیمایش هست. توی موبایل هم اضافه‌‌اش کردم. پیشنهاد دوم هم جالبه، بهش فکر می‌کنم. تشکر بازهم.
خواهش می‌کنم 🤝
خیلی بهتر شد
موفق باشید

Back
بالا