رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همه چی رو به زیدان بسپرین خودش میدونه چیکار میکنه : ) هیچ نگرانی ندارم دیگه با اومدن زیدان : )

عشقه مادرید

Hala madrid
امسال اوضاع پیش فصل خرابه اما ایشالا اوضاع هازاردم درست میشه و تیم برمیگرده رو فرم
زیزو امسال باید برگای بارساییا رو بریزه

Hala madrid
امسال اوضاع پیش فصل خرابه اما ایشالا اوضاع هازاردم درست میشه و تیم برمیگرده رو فرم
زیزو امسال باید برگای بارساییا رو بریزه
فعلا که اوضاع پیش فصلمونو دیدی!یه جین از اتلتیکو گل خوردیم

فعلا که اوضاع پیش فصلمونو دیدی!یه جین از اتلتیکو گل خوردیم

عزیزم خوبه ما تو بازی های پیش فصل 7 تا میخوریم

اونایی که تو بازی های ucl 7 تا میخورن چی پس ؟

سال پیش یادتونه پیش فصل چه کردیم ؟
زدیم همه زو نفله کردیم اما بعد تو خود مسابقات بدطور گند زدیم
این تیم فرصت میخواد تا خوب شه

زیزو لاورز

یعنی چی مادریدیا ی غیرفعال

چرا من هنوز بعد از 5 سال،یاد فینال 2014 با اتلتیکو میفتم گریه‌م میگیره؟خیلی دراماتیک بود،کاپیتان راموس مرسی *_*

چرا من هنوز بعد از 5 سال،یاد فینال 2014 با اتلتیکو میفتم گریه‌م میگیره؟خیلی دراماتیک بود،کاپیتان راموس مرسی *_*
اون شبو خوب یادمه با لباس رعال جلو تلویزیون بودم تا راموس گلو زد لباسمو دراوردمو یجوری داد زدم طبقه پایینیا اومدن بالا

اون شبو خوب یادمه با لباس رعال جلو تلویزیون بودم تا راموس گلو زد لباسمو دراوردمو یجوری داد زدم طبقه پایینیا اومدن بالا
من که کلا ظرف تخمه رو زدم تو دیوار شکست! واااای گل بعدی دیونه کننده بود،دیماریا برداش توپو،اولی و دومی و رد کرد،شوت زد و ریباند رو بیل با هد فوق العاده گل کرد

من که کلا ظرف تخمه رو زدم تو دیوار شکست! واااای گل بعدی دیونه کننده بود،دیماریا برداش توپو،اولی و دومی و رد کرد،شوت زد و ریباند رو بیل با هد فوق العاده گل کرد
فینال یوونتوس که شرط بستم بردم اما اون یچی دیگه بود

Back
بالا