• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از amir h :
منظور از ناپدری شخصیه که پدر نیست
وقتی که پول تو جیبی نمیده دوست داشته نمیده
مثل تیمی که فقط وقتی جام میگیره هوادار داره

شما تازه فوتبالی ها دیگه باید باهاش آشنا باشید
من تازه فوتبالی ام؟
از کجا میدونی که این حرفو میزنی
عمو جان من از 7 سالگی طرفدار بارسام
من از 7 سالگی تا الان 95 درصد بازی های بارسا رو دیدم
بابای من منو از 6 سالگی می برده استادیوم( تهران بودیم اوموقع)
من تازه فوتبالی نیستم X-(

به نقل از ناقوس شب :
این چیزا رو نگید چطور خودتونو آروم کنید...پس حذف شدنتونو تبریک میگم :))

به هرحال این حرف فقط از یه تازه فوتبالی به دست میاد که حس افتخار بعد از شکست رو تجربه نکرده!

به نقل از amir h :
به هرحال این حرف فقط از یه تازه فوتبالی به دست میاد که حس افتخار بعد از شکست رو تجربه نکرده!
افتخار کنید شما
افتخار کنید

به نقل از amir h :
:)) اتفاقا ما مثه این تازه فوتبالیا نیستیم که با یه برد الکی خوشحال شیم . برای ما نتیجه مهم بوده و هست . مهم اینه که در مجموع بردیم .

شما از بانگتون معلومه از طرفدارای فوتبال صاحب سبک آلمانی
امشب که داشتم دقت میکردم چقدر سبکشون به تیمای حاشیه خلیج قارس مخصوصا" بحرین نزدیک بود

هممون میدونیم الان بیشتر هوادارا مقطعی هستن انکار نباید کرد این قضیه رو اونان که از حذف تیمشون بی نهایت ناراحت میشن چون شاید سال دیگه طرفدار این تیم نباشن که موفقیت هاشو ببینن. :-"

به نقل از amir h :
شما از بانگتون معلومه از طرفدارای فوتبال صاحب سبک آلمانی
امشب که داشتم دقت میکردم چقدر سبکشون به تیمای حاشیه خلیج قارس مخصوصا" بحرین نزدیک بود
اصن ما تو ده دقیقه آخر داشتیم وقت تلف میکردیم . شما اگه خیلی مرد بودید میتونستید تو 80 دقیقه دیگه حداقل یه گل بزنید که آخر بازی به فلاکت نیافتید .

یه زمانی وقتی کاپیتان پویول تو بازی بود،با اون روحیه جنگندگیش،هم به بقیه تیم انرژی می داد و هم تو دفاع خیالمون را حت بود.ولی الان دیگه بخاطر شرایط سنی ش دیدن اون روزها خیلی کمه و یا اصلا پیش نمیاد!!
و همین عدم حضور او باعث این وضع اسف بار دفاع بارسا شده!

این رو گفتم تا به این برسم که الان رئال واسه خودش پویولی داره(نه در اون حد البته)
اونم راموسه.
من واقعا" تحسینش می کنم.

با تمام توانش تو دفاع میجنگه .البته مثل هر بازیکنی اشتباه داره ولی خیلی کم. به تیمش متعصبه. روحیه مبارزه به تیمش میده و تو حملات تیمش شرکت میکنه و اکثرا گلهای خوبی هم برای رئال میزنه.
گل دیشبشم عالی بودواقعا.

آقای عشق کریس :-" دیدی الکلاسیکو حقیقت پیدا نکرد؟؟؟
رئال دیشب فوق العاده بود!!
دلم خیلی شکست وقتی حذف شد!! :(
دوست نداشتم فینال به دورتمند بخوریم!!

ممممممممممییییییییییییییییگگگگگگگگگگگمممممممممممم ک رئئئئئئئئئال عالیییی بود مخصوصا ده دقیقه اول و آخرررر /m\ /m\
ایشالا امشب بارسا بالا میاد و کل هر چی بایرنییی هس خوابیده میشه :P :P ;)) :-" :> :>

Back
بالا