به نقل از LEGEND :اقای مبحث جا داره ارجات بدم به پست های قبلی، بحث سر جام نگرفتن رئال و دلایلش بود که به لطف دوستان کشیده شد به بارسا و بعد الکلاسیکو.
شما که بزرگی و پیشکسوت چرا این حرفا رو میزنی؟ شما کوپا دلری رو حتی از بیلبائو هم کمتر گرفتید چه برسه به بارسا تو لیگ و الکلاسیکو ها چقدر جلو هست رئال که این حرفو به این شکل و تند و قاطع میزنی؟
بعضی وقتا بدون تعصب و ادعا نگاه کردن به قضایا خیلی خوبه.

به نقل از amir h :اصن بحثم افتخارات رئال نبود صرفا" خواستم بگم هوادار هر تیمی با توجه به افتخارات تیمش ازش انتظار داره!
بارسا فکر کنم 22 تا لیگ داره و رئال 26 سال پیش به این افتخار رسید!
در مورد افتخارات اروپایی هم که فکر کنم بارسا 4 تا لیگ قهرمانان داره که خب بحث 4 تا کاپ رئال به خیلی قبل تر برمیگرده!
البته باز اینا رو نگفتم که به تاریخ مراجعه کنم صرفا" میگم شما اگه این فصلو برای خودتون افتخار میدونید با توجه به پیشینه باشگاهتون کاملا" حق دارید![]()
6 تا جام تویه فصل! پس قطعا این که فقط لالیگا رو گرفتیم خوشحال نیستیم! اما متاسفانه با این تاریخ گرانبها شما همونم نگرفتید!به نقل از LEGEND :فقط میتونم بگم برگرد به سال 2008!6 تا جام تویه فصل! پس قطعا این که فقط لالیگا رو گرفتیم خوشحال نیستیم! اما متاسفانه با این تاریخ گرانبها شما همونم نگرفتید!
ولی آمار لالیگات اشتباهه به احتمال خیلی زیاد! 26 سال پیش رئال 22 تا داشته فک نکنم! باید چک شه!

این حرفات اگه درستم باشه چیزی رو ثابت نمیکنه!به نقل از amir h :برو چک کن پسر خوب
وقتی رئال افتخارات الان شمارو داشت مسی شیشه شیر دستش بوده![]()
به نقل از LEGEND :این حرفات اگه درستم باشه چیزی رو ثابت نمیکنه!
وقتی یکی این همه افتخار داره نمیشه کنارش گذاشت و حتی وقتی افتخاراتش توی جام حذفی بیشتر هم هست!
میتونی هر کاری بکنی اما با منطق و فکر حرفت رو بزن! این که بگی بارسا هیچی نیست و...! یعنی نادیده گرفتن اون همه جام و این عاقلانه نیست!

بقيه تيماي لاليگا هم ب جز اتلتيكو ك نوپاست رو بايد ريحت دور :) گوارديولا هم دستش درد نكنه اما الان برگرده عمرن بتونه كاري كنه سيب زميني و تيتو گند زدن تو تيمتون
مورينيو هم ك ي عالمه بازيكن رو تباه كرد و ب افتخاراتش اضافه كرد :-&به نقل از César :صدرا چرا نميخواي قبول كني؟؟قدرت داره تو فوتبال انتقال پيدا ميكنه
يك دهه دست ايتاليا بود قدرت،بعد منچستر و ليورپول و ظهور چلسي بعدش اومد ب مدت ي ٥-٦ سال دست اسپانياييا الانم بوندسليگا داره قدرتو ميگيره :)
الانم با انتقال قدرت نصف اين رءال و بارساييا ميشن بايرني!لاليگا افول كرده ب شدت نه تنها لاليگا سري آ و پرميوم ليگ هم افت كردن ك آلمانيا انقد شاخ شدن ولي چ ميشه كرد ي چند سالي هم بايد آلمانيا رو تحمل كرد
الانم بگم رئال ك فعلن زده تو كار بازيكن سوزوندن بارسا هم تا دوباره ي نسل خوب از لاماسيا درست كنه طول ميشكه پس فلن اين دوتا تيم نبايد ادعايي داشته باشن چون هم ديگرو ميبرن فك ميكنن خبريهبقيه تيماي لاليگا هم ب جز اتلتيكو ك نوپاست رو بايد ريحت دور :) گوارديولا هم دستش درد نكنه اما الان برگرده عمرن بتونه كاري كنه سيب زميني و تيتو گند زدن تو تيمتون
مورينيو هم ك ي عالمه بازيكن رو تباه كرد و ب افتخاراتش اضافه كرد :-&
به نقل از LEGEND :اول اینکه من در مورد عملکرد بارسا تو این فصل چیزی نگفتم و دفاعی هم نکردم فقط گفتم باز خوبه لالیگا رو گرفت.
بحث سر اهمیت نیس بحث سر اینه که یه تیم تمام جام های ممکن رو توی یک فصل میگیره همونطور که مورینیهو به سه گانش تو اینتر افتخار میکنه گواردیولا هم میتونه به شش گانش افتخار کنه.
باز از اون حرفا زدی، اره اقا تو فک کن ویترین خالیه، وقتی منطقت اومد سرجاش و با فکر جواب دادی بحث ادامه پیدا میکنه.![]()