• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

ببین legend عزیز قبول کن نه تیم شما این فصل خوب کار کرد نه تیم ما
در کل این فصل , فصل اسپانیایی ها نبود

به نقل از LEGEND :
اقای مبحث جا داره ارجات بدم به پست های قبلی، بحث سر جام نگرفتن رئال و دلایلش بود که به لطف دوستان کشیده شد به بارسا و بعد الکلاسیکو.

شما که بزرگی و پیشکسوت چرا این حرفا رو میزنی؟ شما کوپا دلری رو حتی از بیلبائو هم کمتر گرفتید چه برسه به بارسا تو لیگ و الکلاسیکو ها چقدر جلو هست رئال که این حرفو به این شکل و تند و قاطع میزنی؟
بعضی وقتا بدون تعصب و ادعا نگاه کردن به قضایا خیلی خوبه.

اصن بحثم افتخارات رئال نبود صرفا" خواستم بگم هوادار هر تیمی با توجه به افتخارات تیمش ازش انتظار داره!

بارسا فکر کنم 22 تا لیگ داره و رئال 26 سال پیش به این افتخار رسید!
در مورد افتخارات اروپایی هم که فکر کنم بارسا 4 تا لیگ قهرمانان داره که خب بحث 4 تا کاپ رئال به خیلی قبل تر برمیگرده!

البته باز اینا رو نگفتم که به تاریخ مراجعه کنم صرفا" میگم شما اگه این فصلو برای خودتون افتخار میدونید با توجه به پیشینه باشگاهتون کاملا" حق دارید ;)

• لایک
امتیازات: M.H.E

به نقل از amir h :
اصن بحثم افتخارات رئال نبود صرفا" خواستم بگم هوادار هر تیمی با توجه به افتخارات تیمش ازش انتظار داره!

بارسا فکر کنم 22 تا لیگ داره و رئال 26 سال پیش به این افتخار رسید!
در مورد افتخارات اروپایی هم که فکر کنم بارسا 4 تا لیگ قهرمانان داره که خب بحث 4 تا کاپ رئال به خیلی قبل تر برمیگرده!

البته باز اینا رو نگفتم که به تاریخ مراجعه کنم صرفا" میگم شما اگه این فصلو برای خودتون افتخار میدونید با توجه به پیشینه باشگاهتون کاملا" حق دارید ;)

فقط میتونم بگم برگرد به سال 2008! :)) 6 تا جام تویه فصل! پس قطعا این که فقط لالیگا رو گرفتیم خوشحال نیستیم! اما متاسفانه با این تاریخ گرانبها شما همونم نگرفتید!

ولی آمار لالیگات اشتباهه به احتمال خیلی زیاد! 26 سال پیش رئال 22 تا داشته فک نکنم! باید چک شه!

به نقل از LEGEND :
فقط میتونم بگم برگرد به سال 2008! :)) 6 تا جام تویه فصل! پس قطعا این که فقط لالیگا رو گرفتیم خوشحال نیستیم! اما متاسفانه با این تاریخ گرانبها شما همونم نگرفتید!

ولی آمار لالیگات اشتباهه به احتمال خیلی زیاد! 26 سال پیش رئال 22 تا داشته فک نکنم! باید چک شه!

برو چک کن پسر خوب
وقتی رئال افتخارات الان شمارو داشت مسی شیشه شیر دستش بوده :))

به نقل از amir h :
برو چک کن پسر خوب
وقتی رئال افتخارات الان شمارو داشت مسی شیشه شیر دستش بوده :))
این حرفات اگه درستم باشه چیزی رو ثابت نمیکنه!

وقتی یکی این همه افتخار داره نمیشه کنارش گذاشت و حتی وقتی افتخاراتش توی جام حذفی بیشتر هم هست!

میتونی هر کاری بکنی اما با منطق و فکر حرفت رو بزن! این که بگی بارسا هیچی نیست و...! یعنی نادیده گرفتن اون همه جام و این عاقلانه نیست!

به نقل از LEGEND :
این حرفات اگه درستم باشه چیزی رو ثابت نمیکنه!

وقتی یکی این همه افتخار داره نمیشه کنارش گذاشت و حتی وقتی افتخاراتش توی جام حذفی بیشتر هم هست!

میتونی هر کاری بکنی اما با منطق و فکر حرفت رو بزن! این که بگی بارسا هیچی نیست و...! یعنی نادیده گرفتن اون همه جام و این عاقلانه نیست!

دوست عزیز من نگفتم بارسا هیچی نیست همونطور که میگن برای خراب کردن یه چیز نیاز نیست بهش خوب حمله کنید فقط کافیه ازش بد دفاع کنید شما داری با دفاع بدت سطح تیمتو نشون میدی!
من یه بار گفتم باز هم میگم اگه شما فصل گذشته رو برای بارسا افتخار میدونی این بیانگر سطح تیمت و افتخاراتشه
در مورد جام حذفی هم که نه فقط تو اسپانیا بلکه تو هیچ جای جهان جام مهمی نیست!
حتی اون فصلی هم که رئال بارسا رو برد و قهرمان جام حذفی شد واقعا" چیزی نبود که ما بخوایم بهش افتخار کنیم!
ما اون فصل به بازیمون تو لیگ قهرمانان که به داوری باختیم بیشتر افتخار میکردیم تا جام حذفی!
و در مورد 6 جام تو 1 فصل هم که گفتی من نمیدونم اصن این جاما از کی مهم شده و افتخار حساب میشه!
شاید برای تیمایی افتخار باشه که ویترین افتخاراتشون زیادی خالیه بخوان با این چیزا پرش کنن
وگرنه من حتی یادمه سال 2006 تو فینال جام باشگاهای جهان بازی لیورپول سائو پائولو لیورپول به نصف تیمش استراحت داده بود برای بازی نه چندان مهمشون تو لیگ!
و اون بازی رو باخت و دوم شد و من با اینکه لیورپول رو دوست داشتم ولی اصلا" حس از دست دادن چیز مهمی رو نداشتم!
حالا این جاما شاید برای تیمایی مث بارسا ارزشمند باشه ولی جای دیگه جام حذفی و جام باشگاهای جهان و سوپر کاپ اسپانیا و سوپر کاپ اروپا رو با لیگ اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا مقایسه نکن میخندن بهت!

اول اینکه من در مورد عملکرد بارسا تو این فصل چیزی نگفتم و دفاعی هم نکردم فقط گفتم باز خوبه لالیگا رو گرفت.

بحث سر اهمیت نیس بحث سر اینه که یه تیم تمام جام های ممکن رو توی یک فصل میگیره همونطور که مورینیهو به سه گانش تو اینتر افتخار میکنه گواردیولا هم میتونه به شش گانش افتخار کنه.

باز از اون حرفا زدی، اره اقا تو فک کن ویترین خالیه، وقتی منطقت اومد سرجاش و با فکر جواب دادی بحث ادامه پیدا میکنه. ;)

صدرا چرا نميخواي قبول كني؟؟قدرت داره تو فوتبال انتقال پيدا ميكنه
يك دهه دست ايتاليا بود قدرت،بعد منچستر و ليورپول و ظهور چلسي بعدش اومد ب مدت ي ٥-٦ سال دست اسپانياييا الانم بوندسليگا داره قدرتو ميگيره :)
الانم با انتقال قدرت نصف اين رءال و بارساييا ميشن بايرني!لاليگا افول كرده ب شدت نه تنها لاليگا سري آ و پرميوم ليگ هم افت كردن ك آلمانيا انقد شاخ شدن ولي چ ميشه كرد ي چند سالي هم بايد آلمانيا رو تحمل كرد
الانم بگم رئال ك فعلن زده تو كار بازيكن سوزوندن بارسا هم تا دوباره ي نسل خوب از لاماسيا درست كنه طول ميشكه پس فلن اين دوتا تيم نبايد ادعايي داشته باشن چون هم ديگرو ميبرن فك ميكنن خبريه ;D بقيه تيماي لاليگا هم ب جز اتلتيكو ك نوپاست رو بايد ريحت دور :) گوارديولا هم دستش درد نكنه اما الان برگرده عمرن بتونه كاري كنه سيب زميني و تيتو گند زدن تو تيمتون ;D مورينيو هم ك ي عالمه بازيكن رو تباه كرد و ب افتخاراتش اضافه كرد :-&

به نقل از César :
صدرا چرا نميخواي قبول كني؟؟قدرت داره تو فوتبال انتقال پيدا ميكنه
يك دهه دست ايتاليا بود قدرت،بعد منچستر و ليورپول و ظهور چلسي بعدش اومد ب مدت ي ٥-٦ سال دست اسپانياييا الانم بوندسليگا داره قدرتو ميگيره :)
الانم با انتقال قدرت نصف اين رءال و بارساييا ميشن بايرني!لاليگا افول كرده ب شدت نه تنها لاليگا سري آ و پرميوم ليگ هم افت كردن ك آلمانيا انقد شاخ شدن ولي چ ميشه كرد ي چند سالي هم بايد آلمانيا رو تحمل كرد
الانم بگم رئال ك فعلن زده تو كار بازيكن سوزوندن بارسا هم تا دوباره ي نسل خوب از لاماسيا درست كنه طول ميشكه پس فلن اين دوتا تيم نبايد ادعايي داشته باشن چون هم ديگرو ميبرن فك ميكنن خبريه ;D بقيه تيماي لاليگا هم ب جز اتلتيكو ك نوپاست رو بايد ريحت دور :) گوارديولا هم دستش درد نكنه اما الان برگرده عمرن بتونه كاري كنه سيب زميني و تيتو گند زدن تو تيمتون ;D مورينيو هم ك ي عالمه بازيكن رو تباه كرد و ب افتخاراتش اضافه كرد :-&

در این شکی نیست! من در خیلی جاها اینو گفتم که 4 سال دیگه اسپانیا دوباره بر میگرده! حداقل و خوشبینانه 4 ساله!

ولی بعضی حاها رو داری تند میری! ما در مورد قدرت در جهان صحبت نکردیم! خوب این مسلمه! لیورپول و میلانی که تا 7 سال پیش کل فوتبال اروپا دستشون بود الآن افول کردن! الآنم بارسا افول کرده! چون هر تیمی یه دوره ای داره! بارسا 4 سال تقریبا بدون نقص داشت که مسلما 10 سال روش کار شده بود! الآنم با تقویت تیم شاید بتونن یه کار هایی کنن اما فکر باید اساسی تر بشه! سیستم نو و بهتر و رفع اشکالات بیشتر باید درست بشه و ...!

در این شکی نیست!

به نقل از LEGEND :
اول اینکه من در مورد عملکرد بارسا تو این فصل چیزی نگفتم و دفاعی هم نکردم فقط گفتم باز خوبه لالیگا رو گرفت.

بحث سر اهمیت نیس بحث سر اینه که یه تیم تمام جام های ممکن رو توی یک فصل میگیره همونطور که مورینیهو به سه گانش تو اینتر افتخار میکنه گواردیولا هم میتونه به شش گانش افتخار کنه.

باز از اون حرفا زدی، اره اقا تو فک کن ویترین خالیه، وقتی منطقت اومد سرجاش و با فکر جواب دادی بحث ادامه پیدا میکنه. ;)

شما میتونی به افتخاراتی مثل جام باشگاههای جهان و همچنین منطقت افتخار کنی که البته جفتشون هم ارزش نسبی یکسان دارن!

فقط اگر به من بگی طبق چه منطقی بحث میکنی خوشحال میشم چون من تو منطقایی که تا حالا خوندم مبنای منطق شما رو به هیچ منطقی نزدیک نمیبینم!
بگو تا اگه منطق جدید ارائه دادی برم مطالعه کنم!

Back
بالا