• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

بله و این حقیقت تلخ فوتبال الانه
از زمانی این اتفاق افتاد که جایزه بهترین بازیکن سال از نگاه مارشناسان با توپ طلا فیفا تلفیق شد و با توجه به بیشتر بودن بیش از حد اعضای فیفا تقریباً هر سال این جایزه به افرادی میزسه که فقط جنبه نمایش و تبلیغات پیدا میکنه

اقا كسي مي دونه كي مياد ريال كه مي خواد بره؟
به نظر من اگه خامس و فالكاو بيان و كسي نره رونالدو بايد دفاع چپ بازي كنه كه اين دور از ذهنه

تونی کروس خوش اومد... >:D<
Satellite

اولین بازی تدارکاتی در برابر اینتر با نتیجه 1-1 و باخت 4-3 تو پنالتی تموم شد
بازی خیلی خوب بود به نظرم، با وجود اینکه بیشتر بازیکنا بازیکنای جوون آکادمی بودن و در عین حال اینتر خیلی از بازیکنای اصلیشو داشت نتیجه قابل قبول بود! موقعیتای خیلی خوبی داشتیم به خصوص نیمه دوم!
خسوس هم نیمه دوم عالی بود و باز دوباره خریدن دروازه بان جدید تبدیل به سوال بزرگتری برای من میشه :| الان 4تا دروازه بان تو تیمه که بالاخره 2تا یا با تخفیف زیاد یکیشون باید بره... فقط امیدوارم اون یکی ایکر نباشه... :(
ایارامندی هم پارسال بازیارو دنبال نکردم ولی گویا بازیش زیاد قابل قبول نبوده، دیشبم عملا هیچ کار نکرد، پنالتیشم گل نشد! و باز به این فکر میکنم که اگه خدیرا بره چی میشه :|

به نقل از Fateme.RMA :
فقط امیدوارم اون یکی ایکر نباشه... :(
دقیقا چی باعث شده به بودن کاسیاس انقدر علاقه داشته باشی؟ :-?

@بالایی: 8سال رئالی بودن و فراز و نشیب ایکرو دیدن باعث میشه به بودنش علاقه داشته باشم! :| چون کاسیاس یه بازیکن معمولی مثل بقیه نیس و امیدوارم مسئولای باشگاه ارزش ایکر واسه هوادارای رئالو بفهمن... :-<

به نقل از Fateme.RMA :
@بالایی: 8سال رئالی بودن و فراز و نشیب ایکرو دیدن باعث میشه به بودنش علاقه داشته باشم! :| چون کاسیاس یه بازیکن معمولی مثل بقیه نیس و امیدوارم مسئولای باشگاه ارزش ایکر واسه هوادارای رئالو بفهمن... :-<
متاسفانه باید بگم دوران ایشون داره تموم میشه...همونطوری که دوران خیلیا تموم شد و تیم هایی رو ترک کردن که اسمشون رو رو دل هوادارشون حک کردن...مثل لمپارد،دل پیرو،سیدورف،دروگبا،هانری،رونالدینهو و ...

به نقل از Shawn :
متاسفانه باید بگم دوران ایشون داره تموم میشه...همونطوری که دوران خیلیا تموم شد و تیم هایی رو ترک کردن که اسمشون رو رو دل هوادارشون حک کردن...مثل لمپارد،دل پیرو،سیدورف،دروگبا،هانری،رونالدینهو و ...
آخه ايكر همون فقط وايسه تو دروازه موجب پيروزي تيم ميشه همون طور كه امسال دو تا جام رو برد. ايكر مقدس (فقط يكم خستس و گرنه هنوز بهترينه)

و باخت 1-0 به رم در دومین بازی تدارکاتی!
نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم با توجه به افتضاح بودن بازیکنا بنده به شخصه توقع هیچ اتفاق خاصیو نداشتم! :|
ایارامندی ---> ~X(
و گویا آنجلوتی داره کارواخال رو برای دفاع چپ آزمایش میکنه و من نمیدونم چرا! از وقتی که راموس بیشتر وسط بازی میکنه دفاع راستمون با وجود ذخیره ای مثل آربلوآ خیلی آسیب پذیر شده! به نظر من کارواخال همون راستو نگه داره بقیش پیشکش ;D

و اینکه این پیراهن صورتی حال منو به هم میزنه! ~X(
47793494171816284964.jpg

به نقل از Fateme.RMA :
و باخت 1-0 به رم در دومین بازی تدارکاتی!
نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم با توجه به افتضاح بودن بازیکنا بنده به شخصه توقع هیچ اتفاق خاصیو نداشتم! :|
ایارامندی ---> ~X(
و گویا آنجلوتی داره کارواخال رو برای دفاع چپ آزمایش میکنه و من نمیدونم چرا! از وقتی که راموس بیشتر وسط بازی میکنه دفاع راستمون با وجود ذخیره ای مثل آربلوآ خیلی آسیب پذیر شده! به نظر من کارواخال همون راستو نگه داره بقیش پیشکش ;D

و اینکه این پیراهن صورتی حال منو به هم میزنه! ~X(
47793494171816284964.jpg
سخت نگیر بابا ;D
بازی تدارکاتی پیش فصله دیگه...ذاتا تیم های قوی تر بازیکن های ضعیفشون رو بازی میدن...تیم های ضعیفتر میان که با بردن برای فصل جدید روحیه بگیرن...طبیعیه که نتیجه فراتر از حد انتظار به نفع تیم ضعیف بشه...شک نکن در حال حاضر رئال بهترین باشگاه دنیاست...هم بازیکناش عالی ان و هم مربیش
راستی از کجا دیدی بازی رو؟ :-"

Back
بالا