• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از مَـهـدی :
همونطور که رائول پیر شد باید میرفت ؟! یعنی چی آخه.
در هر صورت بین ژابی و خدیرا و ایارامندی باید یکیشون میرفت که بهترینشون رفت.
بله منم موافقم! ایارا افتضاح بود و باید میرفت. ژابی واقعن عالی بود. 8-|

بهترین بازیکن اروپا که واقعن هم شایسته این مقام بود! >:D< >:D<
69997273574005088191.jpg

گروهمونم گروه خوبیه. فکر نکنم دردسر زیادی ایجاد بشه برامون. این تیم لودوگورتس که من هیچ اطلاعی ندارم ازشون تصوریم ندارم که بازیشون چه جوریه. بازل تا حالا زیاد باهاشون بازی کردیم از اون تیمای مشکل ساز نیستن. میمونه لیورپول که امیدوارم وضع تیم از اینی که الان هس بهتر بشه و اونام مشکل چندانی واسمون ایجاد نکنن

به نقل از Fateme.RMA :
بله منم موافقم! ایارا افتضاح بود و باید میرفت. ژابی واقعن عالی بود. 8-|

بهترین بازیکن اروپا که واقعن هم شایسته این مقام بود! >:D< >:D<

گروهمونم گروه خوبیه. فکر نکنم دردسر زیادی ایجاد بشه برامون. این تیم لودوگورتس که من هیچ اطلاعی ندارم ازشون تصوریم ندارم که بازیشون چه جوریه. بازل تا حالا زیاد باهاشون بازی کردیم از اون تیمای مشکل ساز نیستن. میمونه لیورپول که امیدوارم وضع تیم از اینی که الان هس بهتر بشه و اونام مشکل چندانی واسمون ایجاد نکنن
به نظر میومد بایرن،خدیرا رو بخواد و عجیب بود رفتن ژابی.عجیب به خاطر اینکه بایرن بازیکن 32 ساله خریده،وگرنه رفتن ژابی از رئال خیلی دور از انتظار نبودا.

با توجه به روند این جایزه که توجهش بیشتر به چمپیونز لیگ ه و در وهله دوم رقابت های ملی در سطح اروپا(مثل یورو)،انتظار میرفت به رونالدو داده بشه.و انگار جام جهانی هیچ تاثیری رو این انتخاب نداشته کلا.(که البته بازم نویر هم میتونست برنده این جایزه باشه ولی به دلایل عدیده ای که یکیش دروازه بان بودنه خب نشد)

از لیگ بلغارستان ه که لیگ درجه 2 ای محسوب میشه.بازل "میتونه" مشکل ساز باشه مثل سالی که باعث حذف منچسترِ فرگوسن تو دورگروهی شدن.ولی "مدعی" صعود که نیستن اصلا.لیورپول چند فصل هم تو چمپیونز نبوده،هم سوارز رو ندارن، تیم مشکل سازی نخواهد بود ولی مدعی صعوده.
به نظر من گروه "خیلی" آسونیه واقعا :دی.هیچ کودوم از تیماش در حد رئال نیستن.

به نظرم به این خاطر ژابی رو گرفتن که ارزونتره به هر حال!چون خودشونم چندتا بازیکن در این پست دارن که مصدومند

تیاگو و خاوی مارتینز

لیورپول در حد رئال نیست ولی لیورپول امسال قویتر از لیورپول پارساله به نظرم!با ایتکه سوارز ندارن!و رئال رو به شدت اذیت خوهند کرد...

یادآوری: آخرین بازی رئال و لیورپول چهار-هیچ به نفع لیورپول شد...

به نقل از علیرضا! :
به نظرم به این خاطر ژابی رو گرفتن که ارزونتره به هر حال!چون خودشونم چندتا بازیکن در این پست دارن که مصدومند

تیاگو و خاوی مارتینز

لیورپول در حد رئال نیست ولی لیورپول امسال قویتر از لیورپول پارساله به نظرم!با ایتکه سوارز ندارن!و رئال رو به شدت اذیت خوهند کرد...

یادآوری: آخرین بازی رئال و لیورپول چهار-هیچ به نفع لیورپول شد...
5 میلیون واقعا کمه خب.

مارتینز مصدومیتش تقریبا 1 سال طول میکشه و حتما به بازیکن نیاز داشتن تو این پست حتی شده قرضی.

البته الان زوده برای قضاوت ولی لیورپول-سیتی نشون داد سوارز چقد نقش مهمی تو لیورپول داشته.

اون بازی مال "6 سال" پیش ه خب...مال اون دورانی که رئال تو یک هشتم و یک چهارم حذف میشد.

به نقل از آیدا-ق :
به نظر میومد بایرن،خدیرا رو بخواد و عجیب بود رفتن ژابی.عجیب به خاطر اینکه بایرن بازیکن 32 ساله خریده،وگرنه رفتن ژابی از رئال خیلی دور از انتظار نبودا.
چرا به نظر من که دور از انتظار بود! ژابی پارسال تمدید کرد و با توجه به حرفای خیلی زیادی که برای رفتن خدیرا بود و وضعیت نا امید کننده ایارامندی رفتن ژابی واقعا غیر قابل پیش بینی بود! ژابی حتا با وجود بالا رفتن سنش به نظرم افت چندانی نداشته و هنوز یکی از بهترین ها تو پست خودشه. اسپانیایی که واقعا افتضاحج بود تو جام جهانی یکی از معدود بازیکنایی که نسبت به بقیه عملکرد قابل قبول تری داشت ژابی بود به نظرم! :-<

به نقل از Fateme.RMA :
چرا به نظر من که دور از انتظار بود! ژابی پارسال تمدید کرد و با توجه به حرفای خیلی زیادی که برای رفتن خدیرا بود و وضعیت نا امید کننده ایارامندی رفتن ژابی واقعا غیر قابل پیش بینی بود! ژابی حتا با وجود بالا رفتن سنش به نظرم افت چندانی نداشته و هنوز یکی از بهترین ها تو پست خودشه. اسپانیایی که واقعا افتضاحج بود تو جام جهانی یکی از معدود بازیکنایی که نسبت به بقیه عملکرد قابل قبول تری داشت ژابی بود به نظرم! :-<
البته نظر من اينه كه الونسو بدترين عملكردشو تو جام جهاني داشت، و تو ريال خيلي بهتر بود،
خيلي از رفتن ديماريا ناراحت بودم كه يه دفعه يادم افتاد كه وقتي اوزيلم رفت همين حسو داشتم، ;D

بازي دو هيچ برده روببازي؟ اونم رءال؟ :(( :(( :((
چرا انقدر موقعيت خراب ميكنن
دو ضربه ي كرنر دو گل ~X(
سه سانتر سه گل ~X(
حيف از اون گل گرت بيل 8-^
رءال از بعد از گل چهارم اگه موقعيتاش گل مي شد نمي باخت ،تيرك بنزما و توپي كه از جلوي راموس گذشت. :-L
اين فصل ظاهرا فقط كريس رو داريم ، زود تر برگرد لعنتي ;D
ضمن اينكه بايد اعتراف كنم روي دو گل سوسيداد تاثير مستقيم داشتم ، يهب ار تلويزيون رو روشن كردم گل مساوي رو خورد و يه بار ديگه ام تا روشن كردم گل چهارم رو خورد :-"

ولی در کل رعال قهرمان چمپیونزلیگ میشه بازم
آره فقط کریسو داریم
همیشه داشتیمش
سرور همه اس
ولی حیف رعال اول فصلی ریده شد به موقعیتش تو جدول

اينو برا رفتار جالب برخي هواداران بارسا پس از اين باخت رءال ساختم

51198305244927519752.jpg

مي فرمايد اگه مي دونستم انقدر خوشحال ميشيد ... . :) ي

من واقعا نمیدونم چی بگم درباره بازی افتضاح دیشب :| فواید نبودن ژابی و دی ماریا...! اصلا نیمه دوم به نظر میومد بازیکنا کلا نمیدونن دارن برا چی میدون! نه دفاع انسجام داشت و نه حمله! دفاعمون که کلا تعطیل بود...! احساس میکنم کریم اصن تو تیم نباشه 10نفره بازی کنیم بهتره حداقلش اینه که توپ از جلوی خط دروازه نمیره به طبقه دوم ورزشگاه یا مثلا وقتی توپ داره مسیر خودش رو طی میکنه نمیخوره به کریم و تغییر مسیر نمیده...! :| حالا کی میخواد بیاد واسه نیمکت...! چیچاریتو! یکی بدتر از کریم! من واقعا اصرار پرز به بنزما رو نمیفهمم. از روز اولی که این بشر خریده شد پرز هر کاری کرد تا تو ترکیب باشه! هرچی مهاجم داشتیم فروخت...! حالام کی رو میخواد بیاره...! یکی از کل نقشش تو تیم احتمالا اینه که کریم بدتر از قبل به کارش ادامه بده ~X( دی ماریا چرا باید میرفت که وضعیت حمله رئال این بشه...! ~X( منکر تاثیر نبودن کریس تو بازی نمیشم ولی نبود دی ماریا خیلی قشنگ تو نا منظم بودن حمله ها دیده میشد. بعدشم تیمی که بخواد اینقدر متکی به یه بازیکن باشه به درد عمه ی من میخوره! خرید های رئال این فصل به معنای واقعی بی هدف بود. به جز کروس البته. چیزی که نیاز داشتیم نخریدیم و دو تا ستون اصلی تیمم به فنا دادیم...! نظر انجلوتی هم گویا این وسط هم ارز با برگ چغندره در برابر نظر پرز واسه خرید و فروش بازیکن...! :|

Back
بالا