پاسخ : رئال مادرید
گر کسی از من بپرسه ژاوی بهتر بود یا زیدان، بدون درنگ میگم زیدان؛ حالا چرا؟!
زیدان و ژاوی خصوصیات مشترک بسیاری دارن که مهمترینشون پستیه که بازی می کنن توش (هافبک!) گرچه که دوستان در بالا اشاره کردند که نقش این دو بازیکن فرق داره و من موافقم این موضوع هم هستم.
زیدان نقش تهاجمی بیشتری رو تو تیم قبول می کرد، اما اگر دقت کنیم می بینیم که وظیفه اصلی ژاوی بازی سازیه؛ ژاوی خیلی تمایل نداره گلزنی کنه، اما زیدان گل زدن رو به ساختن یک گل ترجیح می داد!
به نظر من، ژاوی در برهه زمانی فعلی بهترین هافبک دنیاست، درحالی که زیدان هم در عرصه بازیگری خودش بهترین بود!
گل فوق العاده زیدان به لورکزن در سال 2002 در فینال لیگ قهرمانان فراموش نشدنیه، همچنین پاس گل زیبایی که ژاوی به مسی داد تو فینال 2009 و منجر به قهرمان شدن تیم هاشون (رئال و بارسا) شد.
یا مثلا یه مقایسه دیگه؛ عملکرد ستودنی زیدان تو یورو 2000 رو کسی فراموش نمی کنه که منجر به قهرمانی فرانسه شد، همچنین سخته از یاد کسی بره کارایی که ژاوی برای اسپانیا انجام داد در مسیر بردن یورو 2008!
به هرحال چیزی که مشخصه، شباهت نسبتا زیادیه که این دو تا بازیکن بزرگ دارن باهم؛ همین مورد یکم انتخاب فرد برتر رو سخت می کنه، اما حالا چرا من گفتم زیدان بهتره؟
هردو بازیکن تسلط رو توپ استثنائی دارند، اما باید قبول کرد که ژاوی پاسور و بازیساز کاملتریه نسبت به زیدان! اما به عنوان یک هافبک، زیدان توانایی فوق العاده ای در وارد کردن فشار به خط دفاع حریف، حملات سرعتی و خطرناک، دریبل های زیبا، به ثمر رسوندن گل های زیبا بوسیله شوت از راه دور (که ژاوی خیلی علاقه ای نشون نمیده به این کار!) و مهمتر از هرچیز دیگه، به ثمر رسوندن گل با سر (Heading) و هردوپا داشت.
با این تفاسیر، من زیدان رو یک هافبک (بازیکن بگم بهتره!) کاملتر می دونم نسبت به ژاوی!
البته همونطور که گفتم، با توجه به شباهت نسبتا زیادی که این دو بازیکن دارن، یکم سخته بهتر رو از بینشون انتخاب کردن، اما به نظر من، زیدان بازیکن کاملتریه، چون مهارت هاش به عنوان یک فوتبالیست بیشتر و تکمیل تر از ژاویه!
به هرحال نکته ای که واضحه اینه که ژاوی یکی از بهترین هافبک های (میشه گفت بازیکنان البته!) تاریخ فوتبال هست و خواهد بود، در این تردیدی نیست!
موفق باشید دوستان؛ تا بعد!