رئال مادرید

ÄBČDE FGHÏ

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه ی حلی 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از ✓ سجــッـاد ✓ :
یک رئالی آینده و یک رئالی فعلی صدرنشین لیست برترین بازیکنان جام جهانی هستند. <D=

در واقع در رنکینگ کاسترول که بر اساس توانایی های بازیکنان ( و نه سلیقه افراد) ، عملکرد آنها را می سنجد، کروس که هفته آینده رئالی می شود در حال حاضر بهترین بازیکن جام جهانی است.بنزما در رده بعدی قرار دارد. (; P:>

رده های فعلی به ترتیب در اختیار روبن ، تیاگو سیلوا، اسکار ، دی فرای ، توماس مولر ، داوید لوئیز ، جیمز رودریگز و نیمار است. جالب آن که مسی در میان ده نفر برتر هم نیست. :D =))
جالب تر اينست كه بارسايي ها طرفدار ارژانتين شدن تا شايد موفقيت مسي البته با همراهي بازيكناني چون هيگواين (ريالي قديمي)ديماريا(هههه)و آگورو لاوزي و .... باعث بشه كمي ناكامي هاي اين فصل رو فراموش كنن. :))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

اونوقت چرا این رنکینگ کاسترول باید چیز معتبر و درستی باشه؟! واقعا مسخره ست. حضور اسکار و خصوصا داوید لوئیز که دیدیم چه شاهکاری تو بازی با برزیل انجام دادن...یا نیمار که کل درخشش تو مرحله حذفی بود و بعد اون اصلا تاثیر گذار نبود.

کروس قطعا بهترین بازیکن جام جهانی تا به الان بوده،قطعا.ولی مثلا مولر هم فقط دورگروهی آماده و فرصت طلب بود،بعدش افت محسوسی کرد(بازی با فرانسه و الجزایر) حتی بازی با برزیل هم اونقد درخشان نبود.

اما مسی.مسی آرژانتین رو یک تنه از دورگروهی بالا آورد(فک نکنم کسی شکی در این مورد داشته باشه) وقتی که هیچ کودوم از بازیکنای آرژانتین
حتی نمیشد گفت "خوب" بازی میکنن.وقتی خبری از دیماریای آماده و هیگواین گل زن نبود.تو بازیای آرژانتین با بلژیک و سوئیس هم مسی باعث گل شد.بازی با سوئیس پاس گل عالی مسی(جالبه،مسی بدون دیمیاریا هیچی نیست؟مسی برای دیماریا موقعیت میسازه) و بازی با بلژیک هم مسی بود که بازیکنای بلژیک رو با اون حرکتش محو کرد پاس داد به همین دیماریا و بعدش پاس دیماریا هم با چاشنی شانس به هیگواین رسید،هیگواین هم گل قشنگی زد انصافا. و اما بازی با هلند.بازی با هلند واقعا محلی نبود که مسی بخواد بدرخشه.دیماریا هم نبود تا با هم یک دو کنن.(من تاثیر دیماریا رو اصلا انکار نکردم هیچ وقت)و آرژانتین به شدت محتاط و دفاعی بازی میکرد.خیلی "هدف" شون گلزنی نبود انگار فقط میخواستن هلند به دروزاه شون نزدیک نشه که موفق هم بودن.مسی هم متوسط بازی کرد.پنالتی شم گل کرد و روحیه تیم رو خیلی بالا برد. مسی بهترین بازیکن جام نبوده ولی یکی از بهترین ها بوده قطعا(اصلا نیازی نیست به بحث.آمار بازی ها گویاست) و همیشه هم هستن عده ای که میخوان تاثیر مسی رو تو تیم ملیش کمرنگ نشون بدن.

درضمن بازیای بازیکنا تو رده ملی واقعا اونقد ربطی به باشگاهشون پیدا نمیکنه.خیلی بازیکنا هستن که فقط تو رده ملی و خصوصا جام جهانی میدرخشن(مثلا کلوزه)

برا من یکی که درخشش بازیکنای بارسا تو جام جهانی چیزی رو عوض نمیکنه حالا شاید برای بقیه اینطوری نباشه.الان مثلا درخشش سانچز،کلودیو براوو،نیمار،مسی و ماسکرانو چه ربطی به عملکرد بارسا در فصل گذشته داره؟نمیدونم واقعا. یا مثلا نمایش راموس،کاسیاس و ژابی آلونسو و رونالدو چه ربطی به عملکرد رئال تو فصل پیش داره؟ همین راموس قهرمانی چمپیونز لیگ رو واسه رئال آورد ولی تو اسپانیا از عوامل حذف شون بود.یا رونالدو و ژابی آلونسو که فصل درخشانی تو رئال داشتن. یا برعکس خدیرا که اصلا فصل خوبی تو رئال نداشت ولی تو آلمان انقدر خوب بوده.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
همیشه هم هستن عده ای که میخوان تاثیر مسی رو تو تیم ملیش کمرنگ نشون بدن.

همیشه هم هستن کسایی که میخوان مسی رو تو تیم ملیش بلد کنن
خوبه ما هم داریم بازی ها رو میبینیم

اولاً آرژانتین اصلاً تیم شایسته ای نبود یعنی اگه اون سمت جدول بود خیلی زودتر از اینا حذف می شد
بعدم این که دیگه وقتی همه توپا به تو ختم میشه گل زدن به نیجریه و ایران و بوسنی و صعود از این گروه شق القمر نیست که بگیم یه تنه تیمو برده بالا!
بازی با بلژیک هم شاید من تعریف درستی از محو کردن! ندارم

بازی هلندم خب قطعاً جایی نبود که مسی بخواد بدرخشه
مسی جلوی ایران و بوسنی میدرخشه اصولاً!!!

اصلن نمی گم مسی تو این جام بد بوده ها!
ولی اصلاً هم این جریانات تبلیغاتی رو نمی تونم قبول کنم

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
همیشه هم هستن کسایی که میخوان مسی رو تو تیم ملیش بلد کنن
خوبه ما هم داریم بازی ها رو میبینیم

اولاً آرژانتین اصلاً تیم شایسته ای نبود یعنی اگه اون سمت جدول بود خیلی زودتر از اینا حذف می شد
بعدم این که دیگه وقتی همه توپا به تو ختم میشه گل زدن به نیجریه و ایران و بوسنی و صعود از این گروه شق القمر نیست که بگیم یه تنه تیمو برده بالا!
بازی با بلژیک هم شاید من تعریف درستی از محو کردن! ندارم

بازی هلندم خب قطعاً جایی نبود که مسی بخواد بدرخشه
مسی جلوی ایران و بوسنی میدرخشه اصولاً!!!

اصلن نمی گم مسی تو این جام بد بوده ها!
ولی اصلاً هم این جریانات تبلیغاتی رو نمی تونم قبول کنم
بله هستن ولی من لاقل جزو اونا نیستم.

بله قبول دارم.آلمان بی شک بهترین و شایسته ترین تیمه و سخت ترین مسیر رو راحت طی کرده و به فینال رسیده.آلمان فوتبال روبه جلویی رو بازی میکنه و بازیکنای جوون عالی ای داره.در طرف مقابل آرژانتین در مقایسه با آلمان اصلا شایسته نیست.مسیر آسون تری رو طی کرده(ولی به هرحال طی کرده) و فوتبالی که ارائه میده اصلا دلچسب من یکی نیست.

تو این ترکیبی که مربی آرژانتین میچینه مسی گلزن نیست مسی یه خط عقب تره برای بازی سازی.حتی بعضی وقتا به گوش متمایل میشه.شاید همه توپا به مسی ختم شه ولی نه جوری که اونو تو موقعیت گلزنی قرار بده.مسی گلهاش تو گروهی رو از پشت محوطه جریمه و ازروی ضربات آزاد زده حتی!(بازی با ایران و بوسنی از پشت محوطه جریمه و نیجریه هم ضربه آزاد) این ینی مهارت فردی نه بازی تیمی که برای مسی موقعیت ایجاد میکنه و مسی گل میزنه(مثه بارسا) قطعا شق القمر نبود ولی قبول دارید اگه مسی اون گل هارو نمیزد آرژانتین حتی صعود نمیکرد؟

تو اون صحنه که مسی چرخید و فلینی و یه بازیکن دیگه(درست یادم نیست شاید دی بروین بود) نتونستن کاری کنن چی میشه اسمش؟!شاید من تعریف درستی ندارم نمیدونم.به هرحال اونجا هم آرژانتین موقعیت زیاد نداشت و اون حرکت مسی مهم بود.

بازی با هلندآرژانتین خیلی محتاط و دفاعی بود.ومسی هم کاملانقشش بازیسازی بودنه گلزنی(وقتی دیماریا نبود حتی که با هم یک و دو کنن)

منم نگفتم بهترین و درخشان ترین و فلان ترین بوده که...ولی برای آرژانتین موثرترین بوده لاقل.جریانات تبلیغاتی هم همیشه هستن برای بازیکنایی که بیشتر توی چشم ن.مثلا این نظرسنجی 2014.مسی بیشترین رای رو آورد.در حالیکه کروس تو لیست نبود حتی.من از اون لیست نویر رو انتخاب میکنم بی شک.ولی نویر دروزاه بانه و هیچ وقت نه توپ طلای جام جهانی رو میبره نه بالن دور رو.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

بازی با بلژیکو واقعاً درک نمی کنم
استپ کرد
حرکت رو به عقب و درجا انجام داد
حفظ توپ کرد
پاس داد
این یه فوتبال سادس فکر نکنم اسم خاصی داشته باشه

در مورد بازی با ایران و بوسنی هم موافقم باهاتون
ولی همه توپای پشت محوطه به مسی میرسه
تیم با مسی حمله میکنه یعنی وقتی مسی تو نیمه زمینه توپ اونجاس، وقتی پشت محوطس توپ پشت محوطس و وقتی توی محوطس تمرکز کل تیم رو اینه که توپو بهش برسونن
بیشتر از هر کسه دیگه ای هم پشت محوطه بهش توپ رسید تو این جام
پس طبیعیه که گل پشت محوطه بزنه
یادمونم نرفته که به هر حال راجع به مسی داریم حرف می زنیم وگرنه ممنه یکی بگه به نکونامم پشت محوطه توپ زیاد میرسه مثلاً

در کل الان آرزانتین داره برای مسی بازی میکنه و حتی با شرایطی که پیش اومده تو اردوی آرژانتین بین سابه یا و مسی من حتی شک دارم که بازیکنای آرژانتین تو فاز حجومی به دستورات سابه یا عمل کنن
ولی خب خارج از این مسائل بازیکنی که یه تیم داره فقط برای اون بازی می کنه امکان موفقیتش خیلی میره بالا و با این دید اگر مقایسه انجام بشه بین مسی و بقیه بازیکنای شایسته جام خیلی نظرا شاید عوض بشه

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

قبول یه فوتبال ساده س ولی همون حرکت ساده رو درست انجام داد وگرنه معلوم نبود آرژانتین گل بزنه دیگه.(چون کلا آرژانتین خیلی کم موقعیت ایجاد میکنه البته تو بازی با بلژیک موقعیتاشون خوب بود به نسبت)

بله منم منکرش نیستم.طبیعی هم هست تیم رو بر اساس مسی بچینه مربی.هر مربی دیگه ای هم بود همین کارو میکرد.ولی مسئله اینه که این بار تیم حول مسی چیده شده ولی نه مسی ای که وظیفه ش صرفا گلزنیه بلکه بازیسازیه. توپ پشت محوطه زیاد بهش رسید و اونم عالی استفاده کرد ازشون.قرار نبوده که از وسط زمین همه رو دریبل کنه بزنه تو گل به هرحال بقیه بازیکنا هم باید یه حرکتی انجام بدن توپ رو برسونن بهش حالا یا میتونه از همونجا گل میزنه یا سعی میکنه پاس بده(این کارا رو واقعا خوب انجام داده.البته به قول شما درباره مسی حرف میزنیم...اگه این کارا رو انجام نده و وقتی توپ بهش میرسه پشت محوطه گل نکنه مسی نیست...به هرحال ما مسی رو همیشه همون مسی در اوج در بارسا فرض میگیریم)

نه اینطوریام نیست،اونا حرفه این و سابه یا هم عروسک خیمه شب بازی نیست واقعا(چیزی که روزنامه های آرژانتین میگن)مسی آرژانتین رو هدایت نمیکنه صرفا یه بازیکنه که داره به تیمش کمک میکنه ولی نسبت به بقیه موثر تر بوده حالا.
آره این رو انکار نمیکنم.مثلا آلمان برای کروس بازی نمیکنه این کروس ه که برای بقیه موقعیت میسازه و بازی رو پیش میبره و حتی گل میزنه.ولی آرژانتین اون تیمی نیست که مسی توش بتونه خیلی موفق باشه...آرژانتین خیلی معمولیه و حتی اگه کل بازیکناشم برای مسی بازی کنن خیلی اتفاق به خصوصی نمیفته تهشم مسی باید از مهارتای فردیش استفاده کنه تا حدودی...کلا آرژانتینی ها فک میکنن هنوزم زمان مارادوناست که یه نفر یه تنه یه تیمو قهرمان کنه و انتظاراتشون زیاده نه تنها مردمشون بلکه حتی بازیکنا و مربیشون هم انتظار دارن مسی براشون یه کاری بکنه و همه چی رو دوش اون باشه.حتی زمان مارادونا هم "یه نفر"نبود واقعا.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

بله

وقتی خود طرفدارای مسی بهتر بودن رقیباشو قبول میکنن
به همین راحتی مسی بهترین بازیکن جام میشه

واقعاً عجیبه فوتبال این روزا

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

مشکل این بود که این جام "ّبهترین" نداشت. بهترین "تیم" داشت که آلمان بود.به هرکسی هم میدادن بازم افرادی میگفتن حقش نبوده.(راستم میگفتن) من خودم تا قبل فینال با قاطعیت میگفتم کروس.ولی بعدش... نظرمن رو هوملز بود که خب :)) انتظار بیهوده ایه به مدافع کسی اهمیت بده(مدافعی که از ارکان آلمان تو قهرمانی بود و هیچ اشتباه تاثیر گذاری هم نداشت.مطمئن ترین مدافع دنیا)

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

بهترین نداشت ولی انصافاً از مسی بهتر داشت :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

یه واقعیت تلخ اینه که اونایی که از مسی بهتر بودن جایی بازی نمیکردن که دیده بشن.مثلا الان من میگم هوملز خیلیا ممکنه مسخره کنن یا بگم نویر حتی. ولی اینا بهتر از مسی بودن. روبن هم در سطح مسی.اونم میتونست باشه با توجه به اینکه پستش هم مهاجمه و تو چشم هم هست.

قبول کنیم این دوران دورانِ مسی و رونالدوه(قبلا هم بوده دورانی که همه نگاها رو دو تا بازیکن باشه) و کافیه اینا "قابل قبول" و "خوب" و "موثر" بازی کنن تا جوایز بهشون داده بشه...ینی لازم نیست اونقدرام بدرخشن.واقعیته.

• لایک
امتیازات: reza7

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

بله و این حقیقت تلخ فوتبال الانه
از زمانی این اتفاق افتاد که جایزه بهترین بازیکن سال از نگاه مارشناسان با توپ طلا فیفا تلفیق شد و با توجه به بیشتر بودن بیش از حد اعضای فیفا تقریباً هر سال این جایزه به افرادی میزسه که فقط جنبه نمایش و تبلیغات پیدا میکنه

ÄBČDE FGHÏ

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه ی حلی 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی

اقا كسي مي دونه كي مياد ريال كه مي خواد بره؟
به نظر من اگه خامس و فالكاو بيان و كسي نره رونالدو بايد دفاع چپ بازي كنه كه اين دور از ذهنه

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

تونی کروس خوش اومد... >:D<
Satellite

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

اولین بازی تدارکاتی در برابر اینتر با نتیجه 1-1 و باخت 4-3 تو پنالتی تموم شد
بازی خیلی خوب بود به نظرم، با وجود اینکه بیشتر بازیکنا بازیکنای جوون آکادمی بودن و در عین حال اینتر خیلی از بازیکنای اصلیشو داشت نتیجه قابل قبول بود! موقعیتای خیلی خوبی داشتیم به خصوص نیمه دوم!
خسوس هم نیمه دوم عالی بود و باز دوباره خریدن دروازه بان جدید تبدیل به سوال بزرگتری برای من میشه :| الان 4تا دروازه بان تو تیمه که بالاخره 2تا یا با تخفیف زیاد یکیشون باید بره... فقط امیدوارم اون یکی ایکر نباشه... :(
ایارامندی هم پارسال بازیارو دنبال نکردم ولی گویا بازیش زیاد قابل قبول نبوده، دیشبم عملا هیچ کار نکرد، پنالتیشم گل نشد! و باز به این فکر میکنم که اگه خدیرا بره چی میشه :|

shawn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهرری
شهر
شهرری
مدال المپیاد
نقره شیمی

به نقل از Fateme.RMA :
فقط امیدوارم اون یکی ایکر نباشه... :(
دقیقا چی باعث شده به بودن کاسیاس انقدر علاقه داشته باشی؟ :-?

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

@بالایی: 8سال رئالی بودن و فراز و نشیب ایکرو دیدن باعث میشه به بودنش علاقه داشته باشم! :| چون کاسیاس یه بازیکن معمولی مثل بقیه نیس و امیدوارم مسئولای باشگاه ارزش ایکر واسه هوادارای رئالو بفهمن... :-<

shawn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهرری
شهر
شهرری
مدال المپیاد
نقره شیمی

به نقل از Fateme.RMA :
@بالایی: 8سال رئالی بودن و فراز و نشیب ایکرو دیدن باعث میشه به بودنش علاقه داشته باشم! :| چون کاسیاس یه بازیکن معمولی مثل بقیه نیس و امیدوارم مسئولای باشگاه ارزش ایکر واسه هوادارای رئالو بفهمن... :-<
متاسفانه باید بگم دوران ایشون داره تموم میشه...همونطوری که دوران خیلیا تموم شد و تیم هایی رو ترک کردن که اسمشون رو رو دل هوادارشون حک کردن...مثل لمپارد،دل پیرو،سیدورف،دروگبا،هانری،رونالدینهو و ...

ÄBČDE FGHÏ

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه ی حلی 1
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی

به نقل از Shawn :
متاسفانه باید بگم دوران ایشون داره تموم میشه...همونطوری که دوران خیلیا تموم شد و تیم هایی رو ترک کردن که اسمشون رو رو دل هوادارشون حک کردن...مثل لمپارد،دل پیرو،سیدورف،دروگبا،هانری،رونالدینهو و ...
آخه ايكر همون فقط وايسه تو دروازه موجب پيروزي تيم ميشه همون طور كه امسال دو تا جام رو برد. ايكر مقدس (فقط يكم خستس و گرنه هنوز بهترينه)

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

و باخت 1-0 به رم در دومین بازی تدارکاتی!
نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم با توجه به افتضاح بودن بازیکنا بنده به شخصه توقع هیچ اتفاق خاصیو نداشتم! :|
ایارامندی ---> ~X(
و گویا آنجلوتی داره کارواخال رو برای دفاع چپ آزمایش میکنه و من نمیدونم چرا! از وقتی که راموس بیشتر وسط بازی میکنه دفاع راستمون با وجود ذخیره ای مثل آربلوآ خیلی آسیب پذیر شده! به نظر من کارواخال همون راستو نگه داره بقیش پیشکش :D

و اینکه این پیراهن صورتی حال منو به هم میزنه! ~X(
47793494171816284964.jpg

shawn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهرری
شهر
شهرری
مدال المپیاد
نقره شیمی

به نقل از Fateme.RMA :
و باخت 1-0 به رم در دومین بازی تدارکاتی!
نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم با توجه به افتضاح بودن بازیکنا بنده به شخصه توقع هیچ اتفاق خاصیو نداشتم! :|
ایارامندی ---> ~X(
و گویا آنجلوتی داره کارواخال رو برای دفاع چپ آزمایش میکنه و من نمیدونم چرا! از وقتی که راموس بیشتر وسط بازی میکنه دفاع راستمون با وجود ذخیره ای مثل آربلوآ خیلی آسیب پذیر شده! به نظر من کارواخال همون راستو نگه داره بقیش پیشکش :D

و اینکه این پیراهن صورتی حال منو به هم میزنه! ~X(
47793494171816284964.jpg
سخت نگیر بابا :D
بازی تدارکاتی پیش فصله دیگه...ذاتا تیم های قوی تر بازیکن های ضعیفشون رو بازی میدن...تیم های ضعیفتر میان که با بردن برای فصل جدید روحیه بگیرن...طبیعیه که نتیجه فراتر از حد انتظار به نفع تیم ضعیف بشه...شک نکن در حال حاضر رئال بهترین باشگاه دنیاست...هم بازیکناش عالی ان و هم مربیش
راستی از کجا دیدی بازی رو؟ :-"

بالا