به نقل از Fateme.RMA :اینم از صدر جدول B-)
بعد از 11بازی و 11 برد و درپی باخت بارسلونا و آتلتیک، رئال صدر نشین شد! دورخیز برای قهرمانی
رئال و تیمی که سرمربیش مورینیو باشه...! رویایی ترین بازی ممکن میشه این بازیبه نقل از Amir - Eblis :من دارم قهرمانی دوبارهی آنچلوتی با رئال تو یو سی ال رو میبینم. فقط دوست دارم بخوریم به چلسی. آنچلوتی نابود میکنه مورینیو رو، آخ که چقدر لذتبخش باشه.
من تو فيفا ايسكو رو مي زارم جاش ، ولي واقعا بد شد ، از نظر من مدريچ يكي از ستا ستون اصلي تيم بود( رونالدو ، راموس، مدريچ )به نقل از Fateme.RMA :بازم ضربه خوردن از بازیای ملی
مودریچ رو حداقل برای 2ماه نداریم. به جام باشگاهای جهانم نمیرسه
ایارا که اصن قابل اطمینان نیس. فقط خدیرا رو داریم که اونم بعد از مصدومیتش درخشش چندانی نداشته. همیشه باید یه ضرری این بازیهای ملی به رئال بزنه
حالا فیفا ملاک مناسبی نیس از ایسکو هم میشه استفاده کرد، ولی باید تو پست غیر تخصصی خودش بازی کنه. اگر وضع خدیرا خوب نباشه با توجه به افتضاح بودن ایارا اجبارا باید از ایسکو استفاده بشه. بازیهای مهمی پیش رو داریم. امیدوارم از نبودش ضرر نکنیمبه نقل از Hossein9021 :من تو فيفا ايسكو رو مي زارم جاش ، ولي واقعا بد شد ، از نظر من مدريچ يكي از ستا ستون اصلي تيم بود( رونالدو ، راموس، مدريچ )
البته واكنش ناواس فك كنم يكي از بهترين واكنش هاي دروازه بانا بوده كه تا حالا ديدم ،خيلي خوب مغزش كار كردبه نقل از Fateme.RMA :بازی دیشب به خاطر اهمیتِ نه چندان زیادش بازی خوبی نبود. نبود مودریچ کاملا حس میشد مخصوصا نیمه اول. باز نیمه دوم با اومدن ایارا وضعیت بهتر شد البته من همچنان سر حرفم هستم که ایارا بازیکن نیس آربلوآ نیز هم
ناواس هم خوب بود به نسبت بازی های دیگه ای که ازش تو رئال دیدیم. فقط یکم جاهایی که اصرار به بازی با پا داشت من قلبم میومد تو حلقم
قبلا بارسايي بودبه نقل از SalehM :نامردیه که مدیر انجمن رئالی باشه.