زین الدین زیدان رسما سرمربی رئال مادرید شد
فلورنتینو پرز، مدیر رئال مادرید در مورد انتخاب زیدان در سالن کنفرانس صحبت کرد.
صحبت های وی بدین شرح است :” در این جا حاضر شدم تا تصمیمات هیئت مدیره را اعلام کنم. تصمیم مشکلی گرفتیم به خصوص برای من. تصمیم گرفتیم که قرارداد بنیتز با رئال به اتمام برسد. او یک حرفه ای و شخصیتی ی نظیر است. از تعهدش در این ماه ها تشکر می کنم. هیئت مدیره تصمیم گرفت که زین الدین زیدان سرمربی تیم اصلی شود. تردیدی نیست که او یکی از شخصیت های برجسته دنیای فوتبال است. به خوبی ترکیب را می شناسد. سختگیر د وجدی است. بازیکنان را می شناسد چرا که به عنوان کمک مربی با این بازیکنان دسیما را برده است. زیدان در کل عمرش چالش های مهمی داشته و همیشه با استعدادش از پس آنها برآمده است. زیدان مورد حمایت ماست و به هواداران امید می دهد. زیدان، مادریدیسموها حامی تو هستند. افتخاری است که در کنار من به عنوان مربی تیم حاضر داری. برای تو غیرممکن مفهومی ندارد.”
زیدان پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربی جدید رئال صحبت های کوتاهی انجام داد.
وی اظهار داشت :” در وهله اول از باشگاه و مدیر متشکرم که به من فرصت حضور در تیم اصلی را دادند. این بهترین باشگاه و بهترین هواداران دنیا هستند. به بهترین شکل تلاش می کنیم تا موفق شویم. به نظرم همه چیز خوب پیش خواهد رفت. مهم است که فردا با تیم باشم و کار را شروع کنم. خیلی احساسی هستم ، بیشتر از دوران بازیگریم. با تمام قلبم به این باشگاه خدمت خواهم کرد.”
من به شخصه هم خیلی خوشحالم از این موضوع و هم میترسم. |: به نظر شما زیدان میتونه موفق باشه؟ اگه نباشه چی میشه؟ :-s