• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از César :
لطفا آمار غلط نديد!افتخار ي تيم رو كاپ هاي بين الملليش مشخص ميكنه ك از اين نظر ميلان پرافتخار ترين تيم نه تنها اروپا بلكه جهانه رئال فقط دوتا اروپا بيشتر داره و تو بقيشون كمتره
تو بقیشون ینی تو کدوماشون!؟

به نقل از Breeze :
تو بقیشون ینی تو کدوماشون!؟

فک کنم منظورش لیگ و حذفی ایتالیاست! :))

عزیز افتخار درست! حداقل 10 تیم تو دنیا هستن که کلی از این افتخارات دارن!

ولی الآنم در نظر بگیر! پرتو هم یه زمانی قهرمان شد! ولی الآن چیه؟؟ ;)

موقع حرف از افتخارات وضع کنونی هم در نظر بگیرید!

به نقل از Breeze :
يعني تو كدومشاون؟؟
به نقل از LEGEND :
فک کنم منظورش لیگ و حذفی ایتالیاست! :))

عزیز افتخار درست! حداقل 10 تیم تو دنیا هستن که کلی از این افتخارات دارن!

ولی الآنم در نظر بگیر! پرتو هم یه زمانی قهرمان شد! ولی الآن چیه؟؟ ;)

موقع حرف از افتخارات وضع کنونی هم در نظر بگیرید!
هاه :| :|
اميدوارم اين رو منبع بدونيد :|
ويكيپديا سرچ كن آمار و ركوردهاي باشگاه آث ميلان بعدن تيكه هاي بامزه و گرمتو بنداز :) @Legend
جام بين قاره اي
جام كنفدراسيون ها
سوپرجام اروپا
يوفا(كه البته فك نكنم هيچكدوم توش قهرمان شده باشن)
اينم از ادميناي ورزش :| :| ي بارسايي و ي رئالي متعصب
وضعيت كنوني رو واسه من توضيح بده
چندسال اخير؟ :)

به نقل از César :
هاه :| :|
اميدوارم اين رو منبع بدونيد :|
ويكيپديا سرچ كن آمار و ركوردهاي باشگاه آث ميلان بعدن تيكه هاي بامزه و گرمتو بنداز :) @Legend
جام بين قاره اي
جام كنفدراسيون ها
سوپرجام اروپا
يوفا(كه البته فك نكنم هيچكدوم توش قهرمان شده باشن)
اينم از ادميناي ورزش :| :| ي بارسايي و ي رئالي متعصب
وضعيت كنوني رو واسه من توضيح بده
چندسال اخير؟ :)
بعد از رفتن کارلتو میلان میلان قبلی نشد.

به نقل از Spammer :
بعد از رفتن کارلتو میلان میلان قبلی نشد.
من كاري به الان و قديمش ندارم دوستان ادمين آمار غلط دادن و خنديدن من توضيح دادم :) :)وگرنه الان جز ٨ تيم هم نيس چ برسه به بهترين!!!
به هرحال من از ميلان ديگه حرف نمي زنم چون تاپيك رئال مادريده!فقط زورم اومد وقتي گفتن پرافتخار ترين تيم دنياس :)

ینی این مدیرای انجمن ورزش تو حلق منن:

بهتره این بحثو تموم کنید ولی رئال مادرید افتخاری نداره و بارسام خیلی خوبه :))

بعد این منابعو آمارارو از کجا در میارن من دیگه نمیدونم
ولی به هرحال ما انتظار بیشتریم نداریم
راحت باشید ;)

نه قصد توهین نبود! من گفتم که میلان و لیورپول 7 یا 8 سال پیش اروپا دستشون بود! ;)

ولی به قول دوستمون آقای امیرخان اینا که جام نیست! :)) بین قاره ای و...!

+ بعد فک نکنم هیچ تیمی به جزء میلان به یوفا افتخار کنن! :-"

:)) اینا شوخیه به دل نگیر! کسی نیست که اون 10 تا تیم رو در نظر نگیره با اون همه جام!

به نقل از LEGEND :
نه قصد توهین نبود! من گفتم که میلان و لیورپول 7 یا 8 سال پیش اروپا دستشون بود! ;)

ولی به قول دوستمون آقای امیرخان اینا که جام نیست! :)) بین قاره ای و...!

+ بعد فک نکنم هیچ تیمی به جزء میلان به یوفا افتخار کنن! :-"

:)) اینا شوخیه به دل نگیر! کسی نیست که اون 10 تا تیم رو در نظر نگیره با اون همه جام!
من كشش نميدم فقط تو پرانتز آخرين زهرمو بريزم و تموم ;D
اگه اينا جام نيستن پس چرا رئال نگرفته؟؟؟؟ :-?? :-/

به نقل از amir h :
ینی این مدیرای انجمن ورزش تو حلق منن:

بهتره این بحثو تموم کنید ولی رئال مادرید افتخاری نداره و بارسام خیلی خوبه :))

بعد این منابعو آمارارو از کجا در میارن من دیگه نمیدونم
ولی به هرحال ما انتظار بیشتریم نداریم
راحت باشید ;)
اینجا اصن بحث بارسا نبود بحث رئال و میلان بود.

منبعشم ویکی پدیا!

من فقط یه نکته ای رو بگم...اینکه چمیپونز لیگ به فرمت کنونی ش از سال 1992 برگزار میشه. بله رئال 9 تا جام اروپایی داره ولی 9 تا چمپیونز لیگ نداره بلکه 3تا داره(و بارسا 4 تا) من نمیخوام ارزش اون 5 تا جام 5 دوره ابتدایی رو بیارم پایین بلکه اونا هم خیلی ارزشمند بودن در نوع خودشون و قابل افتخارن برا رئالیا.ولی طبق تمامی منابع اعتبار چمپیونز لیگ از اون جام بیشتره("European Champion Clubs' Cup" که تا قبل از 1992 برگزار میشده و "UEFA Champions League" که از 1992 به بعد برگزار میشه و اعتبارش از قبلیه بیشتره )و بارسا پر افتخار ترین تیم در فرمت کنونی چمپیونز لیگه و رئال پرافتخار ترین تیم در مجموعشون(پرافتخار ترین تیم رقابتای اروپایی).اینجا هم هیچ کس منکر توانمندی های میلان و رئال و ... نیس ولی اینم که بگیم فلان جام جام نیست درست نیس. وقتی میگین سوپرجام اصن جام محسوب نمیشه جناب M.H.E میگن رئال امسال سوپرجام اسپانیا رو گرفته. خب پس اینم جام محسوب نمیشه و اگر محسوب میشه پس اون 2 تا سوپرکاپ فصل پیش بارسا و جام باشگاهای جهان رو هم باید جام محسوب کرد(البته تعداد اندکی از رئالیا هستن که اعتبار جام ها رو با توجه به برنده شون تعیین میکنن اگه بارسا برده باشه اصن جام نیس ولی اگه رئال برده باشه جام محسوب میشه)
به نظر خود من هم سوپرکاپ ها کم اهمیت ترین جام ها هستن و حذفی هم از لیگ کم اعتبار تره.بحث سر جام گیری بود که خب از این نظر بارسا امسال یه جام معتبر برد و رئال هیچ جام معتبری نبرد و من یادم نمیاد بحث سر قابل افتخار بودن باشه چون من به عنوان یه بارسایی نمیتونم بگم امسال فصل قابل افتخاری بود ولی این ربطی به جام گرفتن نداره قطعا.من فصل هایی رو هم دیدم که کم جام تر از این فصل بودن ولی عملکرد بارسا در مجموع افتخار آمیز تر از امسال بوده ینی این دو مسئله به نظر من ربط مستقیم ندارن به هم(مثلا امسال دورتموند توی لیگ با اختلاف 25 امتیاز دومه و جام حذفی رو هم که از دس داده و توی فینال هم شانس کمتری داره ولی از نظر تمام دورتموندی هایی که من دیدم امسال بیشتر از پارسال که دورتموند 2 گانه آلمان رو برد بهش افتخار میکنن و میگن این بهترین تیم تاریخ دورتمونده حتی.)
و خب تیمی که 3 سال متوالی قهرمان لیگ شده و تو همون فصل2009-2008 لالیگا و چمپیونز رو برد(سوپرکاپ ها و جام حذفی رو جام محسوب نکنیم) ینی معتبر ترین جام ها رو برد و تو 4 سال اخیر بهترین تیم اروپا و دنیا بوده قطعا قهرمانی تو لیگ و عملکرد افتضاح تو چمپیونز نه قابل افتخاره و نه راضی کننده. ولی کاملا یادمه که پارسال قهرمانی لالیگا با 100 امتیاز برای رئال هم برا رئالیا راضی کننده بود هم قابل افتخار(البته به نظر منم فصل پیش بهترین فصل رئال مورینیو بود و قطعا قابل افتخار ولی برای تیمی که خودتون میگین تازه ما به افتخارات 26 سال پیش ش رسیدیم طبیعتا نباید "راضی کننده" میبود ولی بود و خب هیچ ربطی نداره که ویترین یه تیم چقد پر باشه،انتظارات یه هوادار از تیمش به وضعیت 3-4 سال اخیر اون تیم برمیگرده نه 30 سال پیش اون تیم)
+این خیلی عالیه که تیم آدم ویترین قابل افتخاری داشته باشه ولی تضمین کننده و ثابت کننده ی هیچی نیست.لیورپول هم ویترین قابل افتخاری داره ولی الان... چلسی که پارسال قهرمان چمپیونز شد تا قبلش یه قهرمانی هم نداشت،دورتموندی هم که به فینال رسیده امسال تا قبل فقط یه قهرمانی داشته ولی الان تو فیناله و امسال یکی از بهترین تیمای اروپا بوده.

Back
بالا