• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از Fateme.RMA :
فك ميكنم مورينيو حد خودشو فراموش كرده!
اينجاست كه منزلت فردي مثل كاسياس مشخص ميشه!
هنوزم كاملا از مربي حمايت ميكنه و تيمو به خودش ترجيح ميده!
افسوس كه مربي...

+تيم از نظر فني يه چيزي از افتضاحم اونطرف تره!
مورینیو همیشه پاشو از گلیمش دراز تر میکنه،ولی متاسفانه چون کسی نیس که جلوشو بگیره،تخت گاز ادامه میده!
جالب ترین قسمت اونجا بود که وقتی آدان اخراج شد،داش به کاسیاس روحیه میداد :)) مضحک بود!
بازیکن حرفه ای همینه دیگه،در هر حال باید تیمو به خودش ترجیح بده
میدونم خیلی خیلی مسخره س ولی داور با اینکه سخت گیرانه آدان رو اخراج کرد،یه جورایی خیلیم واسه رئال بد نشد،چون اگه آدان میموند تو دروازه شاید بیشتر میخورد،البته شایدم نمیخورد! ولی کلا این وجه ش رو هم میشه دید! ;D
به نقل از Breeze :
آره آره خیلی جالبه حتما بخونین

البته واقع بین باشید در حال حاضر گزینه ای بهتر از مورینیو وجود نداره !
و بخاطر بیارید که مورینیو تنها کسی هست که تونسته جلوی بارسلونا قد علم کنه !

اخراج آدان در دقیقه دوازدهم بازی سبب شد تا مورینیو به اجبار از کاسیاس استفاده کند و وقتی رونالدو به سراغ کاسیاس رفت تا بازوبند را به احترام حضورش در زمین به او بدهد ، کاسیاس بازوبند را از او نگرفت و رونالدو دوباره آن را به بازو بست تا با زدن دو گل بهترین بازیکن زمین باشد. رئال در این بازی 4-3 به پیروزی رسید .
:o

به نقل از آیدا-ق :
ره آره خیلی جالبه حتما بخونین
واقعا نميدونم شما چه جوري به اسين يه مشت اراجيف ميگين مقاله جالب!
طرف برداشته تراوشات ذهن نداشته ي خودشو ريخته رو كاغذ شما بهش ميگين مقاله؟!؟!
البته توقع ديگه اي هم نميشه داشت! مقاله اي در مورد نبرد خير و شر... كه مورينيو هم شر محضه!
اين خانوم با اطمينان داره ميگه كاسياس جاسوس تيمه! و اين (جاسوسي) يك اصل خلل ناپذير در باشگاه رئاله! آخه به چه حقي همچين حرفي ميزنه؟!؟!؟!
ضعف فني كاسياس!؟! عمه ي من 5سال پياپي بهترين دروازه بان جهان ميشه؟!
كاسياس دو ماهه كه با لورو صحبت نكرده؟! هم ايكر و هم لورو به شدت تكذيب كردن!
مورينيو تا حالا اسم كاسياسو نياورده؟!؟!
فلسفه ماکیاولیسم؟!؟
اگه مورينيو كاپيتانهاي تيمو سيب گنديده خطاب كرده بود كه الان بايد تو يه قطعه تو بهشت زهراي مادريد پيداش ميكردي! ;D
كل اين مقاله از خط اول تا آخرش چرتو پرت محضه!
واقعا مسخرست كه هركي از هرجا فرار ميكنه مياد ميشه تحليل گر و مقاله نويس ورزشي!
متاسفم كه همچين نوشته هاي فضاحت باري رو مقاله جالب ميدونين!

+رئاليا با اين وضعيت جديد با مورينيو كنار نخواهند اومد...! مورينيو بايد در حال بستن چمدوناش باشه!
حيف كه دل بوسكه عمرا اگه بياد... اگه ميومد چي ميشد... دوباره تكرار اون سالهاي طلايي و بي مانند...

به نقل از Fateme.RMA :
واقعا نميدونم شما چه جوري به اسين يه مشت اراجيف ميگين مقاله جالب!
طرف برداشته تراوشات ذهن نداشته ي خودشو ريخته رو كاغذ شما بهش ميگين مقاله؟!؟!
البته توقع ديگه اي هم نميشه داشت! مقاله اي در مورد نبرد خير و شر... كه مورينيو هم شر محضه!
اين خانوم با اطمينان داره ميگه كاسياس جاسوس تيمه! و اين (جاسوسي) يك اصل خلل ناپذير در باشگاه رئاله! آخه به چه حقي همچين حرفي ميزنه؟!؟!؟!
ضعف فني كاسياس!؟! عمه ي من 5سال پياپي بهترين دروازه بان جهان ميشه؟!
كاسياس دو ماهه كه با لورو صحبت نكرده؟! هم ايكر و هم لورو به شدت تكذيب كردن!
مورينيو تا حالا اسم كاسياسو نياورده؟!؟!
فلسفه ماکیاولیسم؟!؟
اگه مورينيو كاپيتانهاي تيمو سيب گنديده خطاب كرده بود كه الان بايد تو يه قطعه تو بهشت زهراي مادريد پيداش ميكردي! ;D
كل اين مقاله از خط اول تا آخرش چرتو پرت محضه!
واقعا مسخرست كه هركي از هرجا فرار ميكنه مياد ميشه تحليل گر و مقاله نويس ورزشي!
متاسفم كه همچين نوشته هاي فضاحت باري رو مقاله جالب ميدونين!

+رئاليا با اين وضعيت جديد با مورينيو كنار نخواهند اومد...! مورينيو بايد در حال بستن چمدوناش باشه!
حيف كه دل بوسكه عمرا اگه بياد... اگه ميومد چي ميشد... دوباره تكرار اون سالهاي طلايي و بي مانند...
من نگفتم:فنیه،پر باره،خوبه
صرفا گفتم:جالبه!
جالب بودن به معنای خوب یا فنی یا پربار نیس اصلا!
من اصلا و به هیچ وجه با همه ی اون مقاله موافق نیستم،ولی هر کی نظر خودشو داره! شما نمیتونین به ایشون توهین کنین!
"اگه مورينيو كاپيتانهاي تيمو سيب گنديده خطاب كرده بود كه الان بايد تو يه قطعه تو بهشت زهراي مادريد پيداش ميكردي! ;D"
اون خبرنگار مادرید میگه گف 3 تا سیب گندیده و ایشون هم برداشتش این بوده که حتما راموس و کاسیاس هم دو تاشونن!
واضحه که نگفته! حتی معلوم نیس اون خبرنگاره راس بگه که مورینیو گفته "3 تا سیب گندیده" توی رختکن هس و اینا
یه برداشت شخصی بود از اوضاع،قرارم نیس همه مثه ما فک کنن و هر چی مطابق میلمون نبود بشه مقاله فضاحت بار!
اون نوشته هر چیز دروغ یا اشتباه یا مسخره ای هم که داشت،در مورد خصوصیات مورینیو راس گفته بود،نبرد خیر و شر نیس،اصلا! ولی نبرد مورینیو-بارسا س،و رئال این وسط وسیله س(رئال،اینتر،چلسی)
+به هر حال هر کی حق داره تراوشات ذهنشو بریزه روی کاغذ! خود ما هم داریم الان ترواشات ذهنمون رو میگیم دیگه! ولی انتظار احترام داریم
به نقل از NEO :
البته واقع بین باشید در حال حاضر گزینه ای بهتر از مورینیو وجود نداره !
و بخاطر بیارید که مورینیو تنها کسی هست که تونسته جلوی بارسلونا قد علم کنه !
خیلی از مربیای تراز اول دنیا آرزوشونه که مربی رئال باشن و حتی دستمزدشونم از مورینیو کمتره،ولی حالا اینکه بهترین گزینه ن یا نه...نمیدونم!
؟! چرا تنها کسیه که تونسته جلو بارسا قدعلم کنه؟ دی متئو هم تونس بارسا رو ببره خب! مورینیو قد علم کرده ولی خیلی وقتا هم سرفرود آورده

من از مطالب اون مقاله خوشم اومد چون احساس کردم داره از زاویه ی دیگه ای به مطالب نگاه میکنه (مثلا قضیه مسی و په په) ولی به نظر من تعصب این نیست که به هر قیمتی از تیمت طرفداری کنی بهتره منطق رو هم در نظر بگیریم خیلی از حرفای اون مقاله منطقی به نظر می اومد.

به نقل از Breeze :
من از مطالب اون مقاله خوشم اومد چون احساس کردم داره از زاویه ی دیگه ای به مطالب نگاه میکنه (مثلا قضیه مسی و په په) ولی به نظر من تعصب این نیست که به هر قیمتی از تیمت طرفداری کنی بهتره منطق رو هم در نظر بگیریم خیلی از حرفای اون مقاله منطقی به نظر می اومد.
مثلا كجاش منطقي بود؟!
اون مقاله هيچ ربطي به تيم من نداشت كه بخوام ازش طرفداري كنم و تعصبم رو ثابت كنم! صرفا چند خط در وصف مورينيو بود! و آسيب هايي كه داره به رئال ميزنه!

در اينكه مورينيو يك روانشناس بزرگه هيچ شكي نيست ولي اين نويسنده ديگه زيادي شورش كرده! همون قضيه مسي و په په! په په از نظر فني يكي از بهترين دفاع وسط هاي جهانه و ديديم كه قبل از اخراج شدنش مسي رو كاملا قفل كرده! و مطمئنا اين تاثير ميذاره رو اعصاب مسي! كسي كه به اصطلاح بهترين بازيكن جهانه و هيكچس تو هيچ تيمي نميتونه متوقفش كنه ميبينه كه جلوي يك مدافع كاملا دست و پا بسته شده! اين قاعدتا رو اعصاب يك بازيكن تاثير ميذاره! چه ربطي به تفكر ماکیاولیسم داره؟! به نظرم اين نويسنده درك درستي از تفكر "ماکیاولیسم" نداشته! به نظرم نميشه اسم كار مورينيو رو ماکیاولیسم گذاشت! (كه اين بزرگترين ضعف مقالست!) يا مگه پپ يه مربي تازه كار و اماتوره كه با يك جمله مورينيو به هم بريزه؟!
شايد بعضي قسمت هاي اين مقاله به قول شما درست و منطقي باشه ولي قسمت هاي به درد نخورش خيلي بيشتر از به درد بخورش هستش! ;D
شما داريد از ديد يك هوادار بارسا به اون مقاله نگاه ميكنين! و من از ديد يك رئالي سفت و سخت!
مطمئنا برداشت و نظري كه در مورد اين مقاله داريم زمين تا اسمون باهم فرق ميكنه!
چه جوري بگم... در اين مورد منطق من با منطق شما فرق داره! منطق من ميگه(براي نمونه اين قسمت از مقاله رو مثال ميزنم!) نويسنده نبايد با اطمينان بگه كه از روزي كه مورينيو اومده تمام اسپانيايي هاي تيم كه سردستشون كاسياسه در برابر مورينيو موضع گيري كردن! چون همچين چيزي واقعا نبوده!

به نقل از Fateme.RMA :
مثلا كجاش منطقي بود؟!
اون مقاله هيچ ربطي به تيم من نداشت كه بخوام ازش طرفداري كنم و تعصبم رو ثابت كنم! صرفا چند خط در وصف مورينيو بود! و آسيب هايي كه داره به رئال ميزنه!

در اينكه مورينيو يك روانشناس بزرگه هيچ شكي نيست ولي اين نويسنده ديگه زيادي شورش كرده! همون قضيه مسي و په په! په په از نظر فني يكي از بهترين دفاع وسط هاي جهانه و ديديم كه قبل از اخراج شدنش مسي رو كاملا قفل كرده! و مطمئنا اين تاثير ميذاره رو اعصاب مسي! كسي كه به اصطلاح بهترين بازيكن جهانه و هيكچس تو هيچ تيمي نميتونه متوقفش كنه ميبينه كه جلوي يك مدافع كاملا دست و پا بسته شده! اين قاعدتا رو اعصاب يك بازيكن تاثير ميذاره! چه ربطي به تفكر ماکیاولیسم داره؟! به نظرم اين نويسنده درك درستي از تفكر "ماکیاولیسم" نداشته! به نظرم نميشه اسم كار مورينيو رو ماکیاولیسم گذاشت! (كه اين بزرگترين ضعف مقالست!) يا مگه پپ يه مربي تازه كار و اماتوره كه با يك جمله مورينيو به هم بريزه؟!
شايد بعضي قسمت هاي اين مقاله به قول شما درست و منطقي باشه ولي قسمت هاي به درد نخورش خيلي بيشتر از به درد بخورش هستش! ;D
شما داريد از ديد يك هوادار بارسا به اون مقاله نگاه ميكنين! و من از ديد يك رئالي سفت و سخت!
چه جوري بگم... در اين مورد منطق من با منطق شما فرق داره! منطق من ميگه(براي نمونه اين قسمت از مقاله رو مثال ميزنم!) نويسنده نبايد با اطمينان بگه كه از روزي كه مورينيو اومده تمام اسپانيايي هاي تيم كه سردستشون كاسياسه در برابر مورينيو موضع گيري كردن! چون همچين چيزي واقعا نبوده!
مسی بهترین بازیکن دنیاس و دیدیم که تو ال کلاسیکو های بعدی تونست په په رو هم محو کنه.ولی مقداری از حرفای مقاله کاملا درسته ببین من نمیخوام از مقاله طرفداری کنم یا رئالُ خراب کنم من یه مقاله خوندم که گفتم به شما ها هم معرفی کنم به نظر من آدم باید حرف ها و عقاید بقیه رو بشنوه.من طرفدار بارسا هستم درسته ولی فکر میکنم خودت تو این مدت باید فهمیده باشی که من چشم بسته از تیمم طرفداری نمیکنم (من نمیگم تو اینجوری هستیا!) من این مقاله رو بادید یه هوادار دو آتیشه ی بارسا نخوندم بلکه با دید یه هوادار سفتُ سخت اسپانیا خوندم.
کلام آخر این مقاله رو دختر خاله ی من ننوشته که من بخوام بیش از حد ازش طرفداری کنم از دید من مقاله ی جالبی بود حالا هر کسی میتونه نظر خاص خودش رو داشته باشه.شمام برو یه لیوان آب بخور یکم آروم شو :)(به قول فردوسی پور)

به نقل از Fateme.RMA :
مثلا كجاش منطقي بود؟!

و اون قسمتاش واقعا نمیشه گف راس نبود!
ماکیاولیسم رو که من باهاش مشکل داشتم ولی خب مورینیو استاد جنگ روانیه،من اصلا موافق نبودم که گف مورینیو همه این کارار رو با جنگ روانی پیش برده و اینا،قطعا تنها دلیلش نمیتونه جنگ روانی باشه،فقط یکی از دلایلشه
آره خب...درسته،ولی گفتم که منم با همه قسمتا موافق نیستم،با خیلیاشم مخالفم ولی دلیل نمیشه اون مقاله "فضاحت بار" باشه چون اون آدم هم از یه دیدی به موضوع نگاه کرده که با دید شما فرق داشته خب

امشب رئال در جام حذفی اسپانیا به مصاف سلتاویگو میرود.درحالیکه بازی قبلو2-1 باختیم. ~X(

• لایک
امتیازات: LAILA
Back
بالا