- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : رئال مادرید
اينم اولين بار نيست كه يك بارسايي اين كار و يا مشابهش رو انجام ميده!
+گويا كاكا اعلام كرده حاضره به خاطر ميلان دستمزدشو كم كنه!
حالم ازش به هم ميخوره! :-دبير فيزيكمون
زودتر بره كه ديگه تحملشو ندارم! بعد قرني كه جلو اوساسونا بازي كرد شاهكارشو ديديم!
و اينكه شايعه شده كه شايد رائول دستيار گوارديولا در بايرن بشه! ولي راحت بگم، اين شايعه پشيزي واقعيت نداره! دروغ شاخدار تر از اين واقعا نميشه گفت!
منم واسه توجيه اين كليپو نذاشتم! حرف من اينه كه اخلاق خوب بارسا و كادرش كه همه ازش دم ميزنن دروغي بيش نيست!به نقل از آیدا-ق :من تعصب چشمو کور نکرده که بگم کار درستی کرد یا بخوام توجیه کنم،کاملا قبول دارم اصلا کار درستی نکرده ولی واقعا یه بار باعث نمیشه ما بگیم اون آدم بی اخلاقه،خب همه اشتباه میکنن(البته واقعا نمیدونم دلیلش چی میتونه باشهچون پپ چه مشکلی ممکنه با رونالدو داشته باشه؟
پپ توی ال کلاسیکو ها هم حتی بعد از اون دو تایی که بارسا باخت بازم اون بود که رف سمت مورینیو که دست بده) خود منم اصن یه لحظه اون تصویری که از پپ همیشه تو ذهنم بود خراب شد ولی واقعا نمیشه با یه بار قضاوت کرد ینی عادلانه نیس
اينم اولين بار نيست كه يك بارسايي اين كار و يا مشابهش رو انجام ميده!
+گويا كاكا اعلام كرده حاضره به خاطر ميلان دستمزدشو كم كنه!
حالم ازش به هم ميخوره! :-دبير فيزيكمون
زودتر بره كه ديگه تحملشو ندارم! بعد قرني كه جلو اوساسونا بازي كرد شاهكارشو ديديم!و اينكه شايعه شده كه شايد رائول دستيار گوارديولا در بايرن بشه! ولي راحت بگم، اين شايعه پشيزي واقعيت نداره! دروغ شاخدار تر از اين واقعا نميشه گفت!

چون پپ چه مشکلی ممکنه با رونالدو داشته باشه؟