پاسخ : رئال مادرید
به نقل از Fateme.RMA :
(قبل از همه چیز واران واقعا قابل تحسین بود و من نمیدونم چطوریه که جلو ما درخشش گرفته بود

)
آمار هم کاملا گویا بود که برنده اون بازی باید کی میبود،الان فقط میشه گفت: از ماست که بر ماست
یعنی لِه بشه پدرو با این موقعیت خراب کردنش

حیف ویا

بله واضحه اگه بازی برگشت هم انقد سوتی بدیم و موقعیت خراب کنیم بعد رئال رو یه موقعیت نصفه نیمه گل بزنه قطعا رئال صعود میکنه
+یه آفساید مسی و اخراج نشدن اسین و کارت نگرفتن کاروالیو ینی داوری خوبی بود؟ بعد اگه این اتفاق برعکسش افتاده بود بازم همین حرفو میزدین؟با 19 تا خطا 3 کارت زرد،بارسا با 5 تا خطا بازم 3 کارت زرد
ینی کلا کارت نمیداد،البته بازی رفت سوپرکاپ هم معلوم بود که کلا "کارت نده" س،داور خوبی نیس،قبل بازیم گفتم نمیدونم چرا گیر دادن بهش که ال کلاسیکو رو قضاوت کنه

+به نظرم مسی اصلا هم بد نبود،نمیگم عالی بود ولی خوب و تاثیر گذار بود و بهتر از رونالدو بود،چون 1 پاس گل داد و مسی هم 2 تا موقعیت عالی داشت که یکیش الکی آفساید اعلام شد یکی رو هم خودش خراب کرد و البته دفاع رئال هم که کلا همه رو داش میزد از جمله مسی که در کانون قرار داشت(مسی رو مهار کرده بودن ولی بیشتر با خطا) درخشش پینتو اول بازی باعث شد رونالدو گل نزنه ولی ایستگاهی ژاوی خورد به تیر،فک کنم اگه رئال میتونس نیمه اول 2 تا بزنه قطعا بارسا هم میتونس همون نیمه 2 تا بزنه و نیمه دوم هم که میتونس 3 تا بزنه
1-1 عادلانه بود،خیلی هم عادلانه بود،چون تیمی که گل نزنه گل میخوره و آخرش اصلا مهم نیس که چقد موقعیت داشته باشه یه تیمی،تعداد گل رو میشمرن و ضعف در تمام کنندگی هم ضعف کمی نیست
به طور کلی و فارغ از هر چی به نتیجه فقط نیگا کنیم،فعلا به نفع بارساس چون بازی تو برنابئو بوده
+پویول واقعا حرکت قشنگی کرد،واقعا الگوی خوبیه واسه جوونا،زنده باد کاپیتان پویول