مشاوره مطالعه برای عید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahi88
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

mahi88

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هان؟
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام بچه ها، نمی‌دونم جایی که می نویسم موضوع رو درست هست یا نه، اگه نیست ببخشیدددد♥️😭
اینجا راجب برنامه ریزی برای عید و اینا اگه میشه تجربه هاتونو بنویسید
خیلی ممنون ✨
( خودم که دهمم و نیاز دارم به کمک برا همین نوشتم موضوع رو😂🤦🏻‍♀️)

منم موافقم واقعا اگه میشه کمک کنید بهمون😄

سلام بچه ها، نمی‌دونم جایی که می نویسم موضوع رو درست هست یا نه، اگه نیست ببخشیدددد♥️😭
اینجا راجب برنامه ریزی برای عید و اینا اگه میشه تجربه هاتونو بنویسید
خیلی ممنون ✨
( خودم که دهمم و نیاز دارم به کمک برا همین نوشتم موضوع رو😂🤦🏻‍♀️)
والا دهم با همون صرف تکالیف عید مدرسه پیش برید و یه مرور کنید با همونا درس هارو بسه بنطرم. نمیدونم همچنان امتحانات خردادتون تاثیر قطعی دارن تو کنکور یا نه ولی اگه دارن لا به لای همون تکالیف عید جا بدید یسری سوالات تشریحی رو تا خرداد به مشکل نخورین. تلنبار هم نکنین برای بازه 13 ام تا 15 ام درس خوندنا و تکالیفتونو چون فایده نداره. در طول روز خیلییی کم هم اگه وقت بذارید جمع میشه.

عید کنکور که بحثش جداست کلا ولی اگر دوست دارید خیلی درس بخونین یه کتاب تست سطح بالاتر از تستای طول سالتون که حجمشم نه خیلی کمه نه خیلی زیاد(مثل سه سطحی مثلا) بگیرین تستاشو بزنین.(تستای طول سالتونم می شه ولی من خودم حوصلم سر می رفت از تست تکراری.)
خوبم استراحتم کنین.مخصوصا اگر یازدهمین به خاطر نزدیکی سال کنکور.

قلمچی یه سری کتاب داشت یه مدت برای عید
اسمش کتاب نوروز بود
از اونا هم میتونید استفاده کنید

افتضاح ترینن
متاسفانه زندگی دوران کنکور و هر چیز مرتبط باهاش خصوصا قلمچی و مشتقاتش افتضاح ترین حق داری
(پیشروی سریع نمونه بارزش)
ولی قانون کنکور کتاب راهنمای زنده ماندن در ایران میگه مجبوریم یه چیزایی رو تحمل کنیم
+ به توصیه های کتاب گوش نکن صرفا سوالاش و در نظر بگیر (من هر وقت مجبور بودم ابی های قلمچی رو بخونم: یه پیمانه گل بر سر کاظم میریزیم،🧘‍♀️🧘‍♀️، سپس، شروع حل تست ها:)

متاسفانه زندگی دوران کنکور و هر چیز مرتبط باهاش خصوصا قلمچی و مشتقاتش افتضاح ترین حق داری
(پیشروی سریع نمونه بارزش)
ولی قانون کنکور کتاب راهنمای زنده ماندن در ایران میگه مجبوریم یه چیزایی رو تحمل کنیم
+ به توصیه های کتاب گوش نکن صرفا سوالاش و در نظر بگیر (من هر وقت مجبور بودم ابی های قلمچی رو بخونم: یه پیمانه گل بر سر کاظم میریزیم،🧘‍♀️🧘‍♀️، سپس، شروع حل تست ها:)
کنکور که لجنه
منظورم محتوای خودِ کتاب بود

سلام بچه ها من دنبال یک نفری هستم فقط دو هفته عیددددد با هم درس بخونیم تو برنامه ypt بدون چت و چیزی فقط ی سری ساعت ها تایم پومودورو مشخص میکنیم و باید بخونیم فقط برای فوکوس بیشتر
من ده ساعت بیشتر تایم میانگین هست اگر کسی هست لطفا بهم بگه

Back
بالا