اسلام آسیبی به جامعه میزنه !؟

رنگین کمان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
اردبیل
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی
بچه‌ها صرفا برام سوال پیش اومده و نیت بدی ندارم🔴
میگن به عقیده‌ای احترام بذار که بهت آسیب نزنه، آیا نصف بودن دیه زن آسیب زا نیست؟ بی‌احترامی کردن به کرامت انسانی نیمی از آدما به جامعه آسیب نمیزنه؟ مثال‌هایی جز دیه هم هست که قطعا خودتون بهتر بلدین، منظورم اینه که در مورد بی‌آسیب بودن اینطور عقاید نباید بیشتر فکر کرد؟

میگن به عقیده‌ای احترام بذار که بهت آسیب نزنه، آیا نصف بودن دیه زن آسیب زا نیست؟ بی‌احترامی کردن به کرامت انسانی نیمی از آدما به جامعه آسیب نمیزنه؟ مثال‌هایی جز دیه هم هست که قطعا خودتون بهتر بلدین، منظورم اینه که در مورد بی‌آسیب بودن اینطور عقاید نباید بیشتر فکر کرد؟
دارم فکر میکنم، اوکی ترین(؟) پاسخی که از ادمی که به سوال تایتل تاپیک میگه نه میشه انتظار داشت اینه که اسلام واقعی مرد و زن رو در حقوق انسانی برابر میدونه. پس اسلام اسیب نمیزنه ولی برداشت نامسلمونایی که اسم خودشون رو میذارن مسلمون و حکومت میکنن اسیب میزنه و به عقاید اونا نباید احترام گذاشت.

که خب نمیدونم به عقیده این ادما که اسلام واقعی رو مجزا میدونن از اسلام پرکتیکال فعلی چی، باید احترام گذاشت؟

-----------
احترام به عقیده = احترام به ادم دارنده اون در لحظه‌های کریتیکال ؟
یا احترام به ادم دارنده اون عقیده حتی در خفا به عنوان کار پسندیده و اخلاقی؟
یا احترام به عقیده به معنای اینکه بگیم «فلان عقیده چرته» هم بده؟

دارم فکر میکنم، اوکی ترین(؟) پاسخی که از ادمی که به سوال تایتل تاپیک میگه نه میشه انتظار داشت اینه که اسلام واقعی مرد و زن رو در حقوق انسانی برابر میدونه. پس اسلام اسیب نمیزنه ولی برداشت نامسلمونایی که اسم خودشون رو میذارن مسلمون و حکومت میکنن اسیب میزنه و به عقاید اونا نباید احترام گذاشت.
یعنی اسلام گفته ارث برابر باشه؟ اگه اینه که آیه داریم در مورد نصف بودنش.
اگر هم ارث رو نصف گفته ولی حقوق انسانی رو برابر گفته که خب، مگه ارث و دیه و... جزیی از حقوق انسانی نیست؟ اینکه دیه جنین پسر بیشتر از دختر باشه خودش به تنهایی هم آسیب زاست.

اولا زمان پیامبر مهریه مقدار اندکی بود و زیاد شدن مهریه بیشتر به فرهنگ کشور خودمون ربط داره تا اسلام. دوما در ازای کرامت انسانی و آزادی ای که از دست میدی پول چیزی نیست.

درباره قوانین دیه اطلاعی ندارم حقیقت ولی به اینور قضیه نگاه کن وقتی یک مرد کشته میشه ۲ برابر پول بیشتری به زنش میرسه از طریق دیه تا اینکه یه زن کشته بشه و مقدار ایکس به شوهرش برسه

هرچند به نظرم میتونن خیلی منطقی دیه زن رو هم اندازه مرد ۲ ایکس کنن راحت

افراط هر چیزی اسیب زاست

تفاوت دیه مرد و زن به خاطر اینه که وقتی پدر یه خانواده میمیره، خانواده از لحاظ مالی تو دردسر میوفته. این پول میتونه کمک خرج خانوار باشه
اگر هم ارث رو نصف گفته ولی حقوق انسانی رو برابر گفته که خب، مگه ارث و دیه و... جزیی از حقوق انسانی نیست؟ اینکه دیه جنین پسر بیشتر از دختر باشه خودش به تنهایی هم آسیب زاست.
در مورد ارث هم همون مورد وجود داره.

ولی جدی من یه سوال دارم. به نظرتون زن و مرد با هم برابر هستن؟ یعنی میشه نوشت مرد = زن؟ یا اینکه مثل دو تا تیکه پازل هستن که همدیگه رو کامل میکنن؟

تفاوت دیه مرد و زن به خاطر اینه که وقتی پدر یه خانواده میمیره، خانواده از لحاظ مالی تو دردسر میوفته. این پول میتونه کمک خرج خانوار باشه

در مورد ارث هم همون مورد وجود داره.

ولی جدی من یه سوال دارم. به نظرتون زن و مرد با هم برابر هستن؟ یعنی میشه نوشت مرد = زن؟ یا اینکه مثل دو تا تیکه پازل هستن که همدیگه رو کامل میکنن؟
اون برای موقعی بود که تنها نان آور خونه پدر خانواده بوده .کارها دشوار تر بودن و یک زن نمیتونست انجامشون بده .مثلاً کشاورزی و کارهای سنگین .اما الان همه پشت میز نشینن .حداقل اکثرا !تازه مثل گذشته نیست .الان زن های نون آور چه بسا تعدادشون بیشتره و چه خانواده های که وابسته به زن خانه هستن برای پول آوردن به خونه !
این قانون خیلی باگ داره .
نه خیر زن و مرد برابر نیستن اما الان که ماشین آلات بیشتر شدن و تکنولوژی پیشرفت کرده مسئولیت های زن و مرد تقریبا مشابه همدیگه شده .بنابراین حقوق هم باید تا حد زیادی مشابه هم باشند .
به نظرت توهین نیست که جنینی که جنسیتش نامعلومه از جنینی که جنسیتش دختر هستش دیه اش بیشتره ؟
یا توهین نیست که اگر قاتلی که معضل یک کشور هستش هیچ تاثیری روی پیشرفت کشور نداره می‌تونه بره دو تا زن رو که مثلاً محقق یا دانشجو باشن و عامل پیشرفت کشور باشن رو بکشه و فقط دیه یک نفر رو متحمل شه؟

یا اینکه خارجی آدمی (به قول نقی :)) ) بیاد کشور من و تابعیت این جارو بگیره اما از من شهروند به خاطر اینکه پشت اسمم خانم استفاده میشه حق و حقوق بیشتری بگیره .اون شهروند این کشور حساب بشه و من نیمچه شهروند کشوری که در اون بدنیا اومدم !

قانون هایی که ادعا میکنند از اسلام بهره گرفتن تو این دنیای مدرن دیگه جوابگو نیستند و باید عوض بشن .

.بنابراین حقوق هم باید تا حد زیادی مشابه هم باشند .
این حرفت هم درسته هم غلط

مثلا برای استاد بودن و کارمند بودن اره ولی برای فوتبالیست بودن و ورزشکار نه

بقیه حرفات کاملا درسته به نظرم

این حرفت هم درسته هم غلط

مثلا برای استاد بودن و کارمند بودن اره ولی برای فوتبالیست بودن و ورزشکار نه

بقیه حرفات کاملا درسته به نظرم
فوتبالیست که همین الانشم چندصد برابر حقش گرفته بسشه واقعا باز اگه کشتی چیزی میگفتی حرفی نداشتم قبول دارم .واسه همین گفتم تا «حد زیادی »

اون برای موقعی بود که تنها نان آور خونه پدر خانواده بوده .کارها دشوار تر بودن و یک زن نمیتونست انجامشون بده .مثلاً کشاورزی و کارهای سنگین .اما الان همه پشت میز نشینن .حداقل اکثرا !تازه مثل گذشته نیست .الان زن های نون آور چه بسا تعدادشون بیشتره و چه خانواده های که وابسته به زن خانه هستن برای پول آوردن به خونه !
این قانون خیلی باگ داره .
نه خیر زن و مرد برابر نیستن اما الان که ماشین آلات بیشتر شدن و تکنولوژی پیشرفت کرده مسئولیت های زن و مرد تقریبا مشابه همدیگه شده .بنابراین حقوق هم باید تا حد زیادی مشابه هم باشند .
به نظرت توهین نیست که جنینی که جنسیتش نامعلومه از جنینی که جنسیتش دختر هستش دیه اش بیشتره ؟
یا توهین نیست که اگر قاتلی که معضل یک کشور هستش هیچ تاثیری روی پیشرفت کشور نداره می‌تونه بره دو تا زن رو که مثلاً محقق یا دانشجو باشن و عامل پیشرفت کشور باشن رو بکشه و فقط دیه یک نفر رو متحمل شه؟

یا اینکه خارجی آدمی (به قول نقی :)) ) بیاد کشور من و تابعیت این جارو بگیره اما از من شهروند به خاطر اینکه پشت اسمم خانم استفاده میشه حق و حقوق بیشتری بگیره .اون شهروند این کشور حساب بشه و من نیمچه شهروند کشوری که در اون بدنیا اومدم !

قانون هایی که ادعا میکنند از اسلام بهره گرفتن تو این دنیای مدرن دیگه جوابگو نیستند و باید عوض بشن .
قبول دارم که الان دور و اطراف ما اکثرا همه یا پشت میز نشین هستن و هر دو جنسیت کار میکنن. ولی خب نمیشه از اون قشر جامعه که فقط مرد ها نون آور اصلی هستن گذشت. علاوه بر این، شرایط پیدا کردن شغل برای خانوم ها سخت هستش تو ایران. که خب اینکه بعد از مرگ شوهرش میتونه کمک خرجی براش باشه. این در حالیه که اون مرد میتونه بره حتی کارگری کنه یا 2 یا 3 شغل بگیره همزمان.
اطلاعی در مورد جنین ندارم نمیدونم.
مطابق ماده ۵۵۰ قانون مجازات اسلامی، دیه قتل زن نصف دیه مرد است.
ماده ۵۶۰ این قانون بیان می‌کند که دیه زن و مرد در اعضا و منافع تا کمتر از ثلث دیه کامل مرد، یکسان است و چنانچه ثلث یا بیشتر شود، دیه زن به نصف تقلیل می‌یابد.
با این حال، تبصره ماده ۵۵۱ قانون مجازات اسلامی مقرر می‌دارد که در کلیه جنایاتی که مجنی‌علیه مرد نیست، معادل تفاوت دیه تا سقف دیه مرد، از صندوق تأمین خسارت‌های بدنی پرداخت می‌شود
همچنین، رأی وحدت رویه شماره ۷۷۷ هیأت عمومی دیوان عالی کشور در سال ۱۳۹۸ تأکید می‌کند که در مواردی که دیه زن کمتر از دیه مرد است، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی موظف به پرداخت مابه‌التفاوت دیه زن تا سقف دیه مرد می‌باشد.
این از دیه. دیگه چه حق و حقوقی هستش که اعتراض دارید بهش؟

فوتبالیست که همین الانشم چندصد برابر حقش گرفته بسشه واقعا باز اگه کشتی چیزی میگفتی حرفی نداشتم قبول دارم .واسه همین گفتم تا «حد زیادی »
نه بحث اینه درامد فوتبال مردان از زنان خیلی بیشتره

دلیلی نداره میزان پاداش تیم قهرمان جام جهانی مردان و زنان یکی باشه ارزشش

ببین اسلام رو رها کن چون پیروان اسلام به تنهایی برای نابودیش کافی ان ، یعنی اینکه بیایم تلاش کنیم یه چیزی درست کنیم که این اسلامه و این چیزیه که مسلمون ها انجام میدن و مشکل از اسلام نیست بیهوده است چون نهایتا دوباره داری یه مسلمانی ایجاد می‌کنی که با اعتقاد یه عده دیگه ای ناسازگاره
اما اگر یه موقعی بیکار بودی و دلت خواست مثلا بری اسلارم واقعی رو کشف کنی باید به چند تا نکته دقت کنی
پدر بزرگ مادری من حدود ۲۰ سال پیش به پدرم می‌گفت من می‌خوام ارث دختر و پسرام برابر باشه
در همین راستا اومد یه ویلا خرید تو شمال زد به نام آقای ایکس گفت وقتی که من مردم اینو بده به دخترام
هنوز بعد ۲۰ سال دایی هام اعتقاد دارن ک این وصیت رو قبول ندارن و آقای ایکس که خونه به نامش بوده و همینطور خواهراشون پولشون رو خوردن
این برا ۲۰ ساله پیشه و اختلافش تا همین امروز همچنان وجود داره
تو شرایطی که ۱۴۰۰ سال اعتقاد مردم این بوده که ارث مرد دو برابر زنه و زن رسما یه کالا بوده که از سن پایین هیچ اراده ای از خودش نداشته
یعنی اگه منطقی حساب کنیم وقتی که تو حقوق اولیه خودتو نداری و مرد ها حرف حرفشونه و تو بدون اجازشون تا سر کوچه هم نمیتونی بری ۵۰ درصد آدم حساب شدن خیلی خوبه

چهارتا ایه پس و پیش در مورد نگاه برابر قران و اسلام به زن و مرد میارن این گروه و بعد میگن این نصف بودنه مال اون زمان بوده چون خیلی سخت بوده توی جامعه اون موقع ادما بپذیرن دیه زن و مرد برابرن، ولی الان باید بر اساس جامعه الان عمل کرد و اسلام واقعی رحمانی است

درباره قوانین دیه اطلاعی ندارم حقیقت ولی به اینور قضیه نگاه کن وقتی یک مرد کشته میشه ۲ برابر پول بیشتری به زنش میرسه از طریق دیه تا اینکه یه زن کشته بشه و مقدار ایکس به شوهرش برسه
اگه مرد یا زن مجرد بمیرن چی میشه؟
دیه جنین پسر سقط شده به کی میرسه؟
مشکل ما مقدار پول نیست، کرامت انسانی‌ای هست که با این اعداد و ارزش گذاری ها لگدمال میشه. حتی همین که دیه ۲x به زن میرسه بهش میفهمونه ارزش شوهر فوت شده اش بیشتر از خواهر فوت شده اش هست.

اولا زمان پیامبر مهریه مقدار اندکی بود و زیاد شدن مهریه بیشتر به فرهنگ کشور خودمون ربط داره تا اسلام. دوما در ازای کرامت انسانی و آزادی ای که از دست میدی پول چیزی نیست.
من یه سوال دارم ازت
مهریه حق زنه از نظرت یا بیشتر شبیه یه مبلغ میمونه؟

من یه سوال دارم ازت
مهریه حق زنه از نظرت یا بیشتر شبیه یه مبلغ میمونه؟
مهریه اولش یه چیز ناچیز بود در ازای ظلم‌های زیاد، بعدا صرفا مبلغش زیاد شد و تبدیل شد به اهرم فشار برای گرفتن حقوق انسانی؛ مثلا مهریه رو می بخشم در ازاش بچه ام و بده،...
وقتی هیچ حقی تو قانون این کشور نداری قابل درکه عده ای چنگ بزنن به مهریه، ولی در کل مهریه هم از جنس رقم و مبلغه و ما نمی تونیم ارزش زن یا هر انسانی رو با مبلغ مهریه بسنجیم، مثلا بگیم ارزش تو ۱۰۰ تا سکه‌ی طلاست.

Back
بالا