• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور اخبار کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
⭕️ ⭕️ #خبر #مهم | خبر کوتاه است و مهم: تاثیر سوابق یازدهم مثبت شد!

➖➖➖➖➖🔸
مشاوره تحصیلی [دکتر بهمنی]
◻️◼️ @moshaver_bahmani

کنکوری های ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ --->

یه سری اخبار راجع به تعویق بیشتر امتحان نهایی به دستم رسیده به زودی بررسی میکنم و براتون قرار میدم !

کنکوری های ۱۴۰۶ --->

راجع به ۶ درس شدن شما و کل پیام هایی که دادین در حال ارتباط گرفتن با خبرنگاران و مسئولین هستم که ببینم توی جلسه صحبتی راجع به یازدهمی ها شده ؟!
و بعدش تعیین تکلیف کنیم ‌.

+ چرا الان نمیام یه حرفی بزنم برم ؛
علت این استقبال و محبت شما این بوده که حرف ها و اخبار رو سریع تر ، دقیق تر و موثق تر بهتون منتقل کردم پس بهم اجازه بدین بررسی کنم و یه چی نگم که بعدا شرمندتون بشم ❤️

+ تا تهش باهاتون هستم و میخوام شمام باهام باشین ؛

میخوام این پیامو به هر چی گروه و دوست دارین بفرستین و رکورد تعداد شِیر چنل رو بزنه ❤️

▪︎دوست دار همتون محمد فرجی

🩺 @MohammadFaraji24

🚨#مهم #خبر |◀️یازدهم امسال هم تنها ۶ درس شد!
📎به زودی رسمی هم اعلام میشه.
➖➖➖➖➖🔸
مشاوره تحصیلی [دکتر بهمنی]
◻️◼️ @moshaver_bahmani

✅هنوز رسمیش نیومده ولی صحبتش شده و به زودی اعلام خواهد شد.

photo_2026-06-12_17-18-35_89n7.jpg

تو رستم تهمتنی ...

● تو ۴۰ دیقه گذشته با ۳ نفر صحبت کردم اینطوری بود که حرفارو میزدم اول مقاومت میکردن انقد میگفتم میگفتم ،
میدیدن حق میگم
شماره بالا دستی یا مسئول مربوطه رو میدادن و میگفتن اگر اینطوریه ما مشکلی نداریم پس با فلانی صحبت کنید .

● راجع به برنامه و فرجه ها که خیلی گفته بودین کامل صحبت کردم ، حالات مختلف و چینش و فاصله مناسب درس هارو هم گفتم و پیشنهاد فرجه های طولانی تر رو دادم ؛
هر چقد از ما اصرار بود از اونا انکار ، هر چی میگفتم میگفتن برنامه طبق استاندارد های سال قبل تهیه شده و فقط مونده انتشارش !

● راجع به اینکه آیا شروع امتحان موکول میشه به بعد ۱۳ تیر و اینکه آیا فردا برنامه امتحانات منتشر میشه یا نه فقط جواب های سربالا دادن !

+ چیزی که من از کل این تماس ها و جلسات متوجه شدم این بود که این قضیه انقد به موضوعات و فاکتور های مختلفی وابسته شده باید برای هر تصمیم امضا و تایید چنتا کارشناس سازمان های مختلف + مجوز ادارات باشه به خاطر همین دامنه تغییرات زیادی داره و ممکنه بیان بگن همون ۱۳م شروع میشه و همینطور ممکنه بگن اصلا ۲ ۳ هفته تعویق بیشتر میخوره !

+ کارِ درست چیه ؟!

از اونجایی که خودشون هم نمیدونن دارن چیکار میکنن ، بهتره فعلا خودتون رو برای ۱۳ تیر آماده کنید یهو رکب نخوریم !

🩺 @MohammadFaraji24

نمیدونم چقدر به اینجا مرتبطه چون اینجا مال 1405 هست ولی نهایی یازدهم.
c41435_photo_2026-06-12_17-10-02.jpg

▪︎معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس :
هر معلم موظف است به میزان دو برابر آمار دانش آموزانش، اوراق امتحانی را تصحیح کند !

+ این یعنی بی کیفیت بودن تصحیح اوراق امتحانات نهایی و سلیقه ای شدن نمرات !!

🩺 @MohammadFaraji24

▪︎معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس :
هر معلم موظف است به میزان دو برابر آمار دانش آموزانش، اوراق امتحانی را تصحیح کند !

+ این یعنی بی کیفیت بودن تصحیح اوراق امتحانات نهایی و سلیقه ای شدن نمرات !!

🩺 @MohammadFaraji24
اتفاقا این به نظر نمیاد خیلی بد باشه چون سال های قبل نظارتی فکر میکنم روی تعداد نبود یکی ۱۰۰ تا تصحیح می‌کرد یکی پنج تا درنهایت برگه های رشته انسانی رو می‌دادن معلم غیرمرتبط و حتی دانشجو های فرهنگیان.اینجوری لااقل توزیع همه متوازن میشه.

تعویق هم احتمال زیاد هست یه درصد شما فکر کن تشیع جنازه باشه و امتحان بخوان بگیرن. ممکنه بازه ۱۳ تا ۱۸ ۱۹ رو بزارن بعد پایان امتحانات ولی خب قطعا هست ایشالا

آخرین ویرایش:
⭕️ ⭕️ #خبر |⬅️امتحانات نهایی یک هفته تعویق خورد و از ۲۰و۲۱ تیرماه آغاز خواهد شد!

📔یازدهمی‌ها از ۲۰ و دوازدهمی‌ها از ۲۱ تیرماه امتحاناتشون شروع خواهد شد.

⭕️📣زمان کنکور سراسری تغییر نخواهد کرد و در تاریخ ۲۹و۳۰ مردادماه برگزار خواهد شد.

محمد فرجی | رتبه ۲۴ کنکور:
● طبق گفته خودشون اگر امتحان نهایی کنکوری های از ۲۱ تیر ماه برگزار شه ، و فشرده سازی اتفاق نیوفته امتحانات نهایی ۱۵ مرداد تموم میشه !

● پایان امتحانات نهایی : ۱۵ مرداد

● کنکور ۲۹ و ۳۰ مرداد

🩺 @MohammadFaraji24

● ۲ هفته فاصله بین امتحان نهایی و کنکور به نظرم جالب نیست و ظلمه !

+ بچه ها تو فرجه و تایم امتحانا فوکوس میکنن روی امتحانات و نمیرسن مرور و جمع بندی کنکوری داشته باشن و آزمون جامع بزنن ...

🩺 @MohammadFaraji24

🔰 زمان برگزاری آزمون #ارشد ۱۴۰۵ تغییر کرد.

👤رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:

🔹️به منظور فراهم کردن زمینه حضور متقاضیان در آیین باشکوه وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ تیر ماه برگزار نمی‌شود.

🔹️آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۵ و ۲۶ تیرماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وزیر آموزش پرورش گفته کنکور و فرهنگیان هم طبق تاریخ جدید نهایی تغییر خواهد کرد ( الان دسترسی به تل ندارم خود خبر رو بفرستم تو چنل فرجی گذاشتن )
( امیدوارم )

آخرین ویرایش:
s04634_IMG_20260616_133735_448.jpg

x364504_IMG_20260616_134023_909.jpg

کنکوری برنامه شماره n ام قهوه ای تر از قبلیا :> :

آخرین ویرایش:

زنگ زدم به فولادوند ده دقیقه حرف زدم باهاش
میگه امتحانات تا یکروز قبل اربعین تموم میشه ، برنامه جلو دستمه امروز ابلاغ میشه
میگم شهرای مرزی شلوغن ، میگه فقط مهران هست که 170 تا دانش اموز دختر داره و 200 خورده دانش اموز پسر اونا مشکل ندارن ما شرایط رو براشون درست میکنیم
میگم دانش اموزا و مسئولای برگزاری امتحان میخوان برن اربعین میگه نه دانش اموز کنکور حق نداره بره اربعین باید درسشو بخونه
میگم فرجه امتحانات مهم کم میشه میگه بله زیست 2 روز فرجه داره ریاضی 2 روز فرجه داره
میگم ۲ روزه نمیشه مرور کرد!! میگه نه شما 40 روز تعویق افتاده امتحاناتتون باید ۲ خرداد میدادین ، پس حالا بخونین
مشکل اصلیشون اینه میگه بی افته بعد اربعین فاصله تا کنکور کم میشه نمیتونیم اینطور
اخرشم میگه برو خدا روزیتو یجا دیگه بده......

پ.ن : آیدی کانال رو یادم رفت بذارم معتبره و همه خبرا اولش از اینجا میاد و میبینیم که درستم هست :) متاسفانه

آخرین ویرایش:

زنگ زدم به فولادوند ده دقیقه حرف زدم باهاش
میگه امتحانات تا یکروز قبل اربعین تموم میشه ، برنامه جلو دستمه امروز ابلاغ میشه
میگم شهرای مرزی شلوغن ، میگه فقط مهران هست که 170 تا دانش اموز دختر داره و 200 خورده دانش اموز پسر اونا مشکل ندارن ما شرایط رو براشون درست میکنیم
میگم دانش اموزا و مسئولای برگزاری امتحان میخوان برن اربعین میگه نه دانش اموز کنکور حق نداره بره اربعین باید درسشو بخونه
میگم فرجه امتحانات مهم کم میشه میگه بله زیست 2 روز فرجه داره ریاضی 2 روز فرجه داره
میگم ۲ روزه نمیشه مرور کرد!! میگه نه شما 40 روز تعویق افتاده امتحاناتتون باید ۲ خرداد میدادین ، پس حالا بخونین
مشکل اصلیشون اینه میگه بی افته بعد اربعین فاصله تا کنکور کم میشه نمیتونیم اینطور
اخرشم میگه برو خدا روزیتو یجا دیگه بده......
● ظاهرا بچه ها با آقای فولادوند ارتباط گرفتن و ایشون گفتن امتحانات تا یک روز قبل اربعین تموم میشه ، برنامه جلو دستمه امروز ابلاغ میشه !

+ به نظر میاد فرجه ها هم کمی فشرده تر چیده شدن

🩺 @MohammadFaraji24

● ریاضی فرجه سری قبلی ۲ و نیم روز بود الان شده ۱ و نیم !

+ فارسی و زبان انگلیسی بیش از اندازه تراز ده هستن به خودیِ خود با این فرجه کم و ۱ و نیم روزه ای هم که دارن دیگه اوضاع حساس تر هم میشه ...

🩺 @MohammadFaraji24

● طول مدت امتحانات به اندازه ۳ ۴ روز کمتر و فشرده تر شده ؛
تونل وحشت !

🩺 @MohammadFaraji24
شروع امتحانات = یک هفته تعویق
پایان امتحانات= ۴ روز تعجیل
😊😊😊😊😊

قطعاً توی طراحی سوالات هم چنین دسته گل هایی به پا کردن🙂

• لایک
امتیازات: Iliap
🔴مطابق بند اول بخشنامه؛ امتحانات غیرنهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که تا پیش از شروع آزمون‌های نهایی پایان یابند.

هر خبری در مورد تعویق امتحانات نهایی
حذف دروس سلامت و هویت
مثبت شدن تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۶

فیک هست و هیچ سند رسمی و اخبار معتبری در موردش وجود نداره.

این خبر به طور واضح توسط کانال ... منتشر و هیچ سندیت رسمی برای این موضوع موجود نیست.به دانش آموزان فحاشی کردن هم کار درستی نیست و بعدش رزرو مشاوره گذاشتن.
دانش آموز احترام میخواد نه توهین 🙏

برنامه نهایی ما دو هفته‌ س، توی دو هفته یعنی تا ۴ مرداد تموم امتحانای مهم و پر ضریب رو باید بدیم هفته سوم فقط سلامتو هویت و زمین رو گرفتن گذاشتن.
یعنی حتی حاضر نشدن ترتیب برنامه رو درست بچینن‌ به بچها کمتر فشار بیاد.
این برنامه نیاز داره اصلاح بشه!

آخرین ویرایش:
Back
بالا