• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها بنظرتون، برای سال کنکور، آزمون ماز کفایت میکنه؟ یا باید حتما قلم‌چی رو هم ثبت نام کنیم؟

بچه ها بنظرتون، برای سال کنکور، آزمون ماز کفایت میکنه؟ یا باید حتما قلم‌چی رو هم ثبت نام کنیم؟
چند تا حضوری بدی هم خوبه
که ببینی شرایط حضوری دادن چه مدلیه و به انلاینی عادت نکنی
البته که نمیدونم امسال قراره چجوری باشه مثل کنکور ما یهو قلمچی هم مجازی بشه

من کنارش سنجش هم جامعش رو ثبت نام کردم برا حضوری ولی قلمچی نرفتم

چرا همه اصرار دارن که حتما باید کلاس بری؟ مگه خودخوان مشکلی داره؟

سلاام
میخواستم بدونم نظرتون در مورد الماس ماز چیه.؟ معلماش خوبن؟چون چند دقیقه از بعضی معلم هارو دیدم حس خوبی نگرفتم، خواستم بدونم نظر بقیه چیه
و همچنین نظرتون در مورد کلاسینو چیه.؟
کدومو پیشنهاد میدین؟
به نظرم که عالیه و خب من تو این سه سال خصوصی هم رفته بودم و ناراحتم چرا از دهم ماز رو نشناختمو اونهمه پول به باد دادم
زیست : حتما حتما حتما دکتر فرهمندنیا اصلا عالی نمیشه چیزی گفت
شیمی : دکتر هادیان فرد
فیزیک : استاد شجاعی
ریاضی : استاد کرمی
به نظرم عالین
بازم خودت ببین با کدوم معلما سازگارتری
مثلا من اول فیزیک رو با استاد میرحسینی رفتم و نتونستم باهاش سازگار شم و تو شروع از مهر کلاسای استاد شجاعی رو دیدم و با ایشون ادامه دادم ( البته خیلی دیر و نتونستم جمع و جور کنم )
از تابستون هر موقع کلاسا شروع شد حتما با برنامه شون شروع کن
و تجربه خود من اینه برنامه دکتر فرهمند نیا و هادیان فرد عالیه و خودمم اینجورم کاش از مهر با اونا پیش میرفتم
و کتابایی که خودشون معرفی میکنن هم خیلی خوبه
الماس خوبه
چون یبار 11 یا نمیدونم چند تومن میدی
کلاسا
نهایی
دوپینگ
نکته و تست
و ...
برات فعال میشه و دیگه لازم نیس براشون چیزی پرداخت کنی ( حالا نمیدونم امسال چطور شه )

خودخوان باشی که عالیه من خودم زیاد خودخوان نیستم و البته مثلا کلاس زیستش یجوریه تو خدخوان اونا رو نفهمیدم و ندیدم واقعا

یادمه یه بار مشاورم یه سری دلیل برام آورد و قانع شدم که کلاس کمک کنندست. متاسفانه دلایلش یادم نمیاد :))

به نظرم که عالیه و خب من تو این سه سال خصوصی هم رفته بودم و ناراحتم چرا از دهم ماز رو نشناختمو اونهمه پول به باد دادم
زیست : حتما حتما حتما دکتر فرهمندنیا اصلا عالی نمیشه چیزی گفت
شیمی : دکتر هادیان فرد
فیزیک : استاد شجاعی
ریاضی : استاد کرمی
به نظرم عالین
بازم خودت ببین با کدوم معلما سازگارتری
مثلا من اول فیزیک رو با استاد میرحسینی رفتم و نتونستم باهاش سازگار شم و تو شروع از مهر کلاسای استاد شجاعی رو دیدم و با ایشون ادامه دادم ( البته خیلی دیر و نتونستم جمع و جور کنم )
از تابستون هر موقع کلاسا شروع شد حتما با برنامه شون شروع کن
و تجربه خود من اینه برنامه دکتر فرهمند نیا و هادیان فرد عالیه و خودمم اینجورم کاش از مهر با اونا پیش میرفتم
و کتابایی که خودشون معرفی میکنن هم خیلی خوبه
الماس خوبه
چون یبار 11 یا نمیدونم چند تومن میدی
کلاسا
نهایی
دوپینگ
نکته و تست
و ...
برات فعال میشه و دیگه لازم نیس براشون چیزی پرداخت کنی ( حالا نمیدونم امسال چطور شه )
این استادا مختص برای مازن؟

این استادا مختص برای مازن؟
هادیان فرد و شجاعی فقط تو مازن .فرهمندنیا تو آموزشگاه سلام هم حضوری هم آنلاین کلاس می‌ذاره .کرمی خودش سایت داره به اسم آلفا اونجا هم درس میده .

Back
بالا