• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها کسی پی دی اف برنامه ی نکته و تست(CPR) کلاس هادیان فرد رو داره.؟ همونی که برنامه روزانه داده بود برای جمع بندی

بچه ها کسی پی دی اف برنامه ی نکته و تست(CPR) کلاس هادیان فرد رو داره.؟ همونی که برنامه روزانه داده بود برای جمع بندی
ببینم اگه تو تل بالا بیاد میفرستم دان کرده بودم

سلام دوستان پی دی اف جت کجای پنل فینیتو ه؟
کسی داره پی‌دی اف جت رو؟

هادیان‌فر تو روبیکا یا ایتا چنل داره؟ یا کلا جایی هست مطالبش رو بذاره؟

سلام
دوستان سایتی رو‌ دارید که سوالات کنکور هارو بزاره و الان بالا بیاد لینکش رو بدید؟

سلام
دوستان سایتی رو‌ دارید که سوالات کنکور هارو بزاره و الان بالا بیاد لینکش رو بدید؟
از طریق گاجینو می‌تونی وارد شی و توی کتابخونه‌ش، کتاب‌ دور دنیا در چهار ساعتش فکر می‌کنم کنکورهای سال‌های اخیرش باشه و قابل دسترسیه.

یه سوال
شاید کمی مسخره ولی خب
من سالیانه ام رو با عزیزی کلاس برداشتم
الان برای نکته و تست، بنظرتون با کرمی بردارم؟
گفتم با کرمی بردارم که هم یه معلم جدید ببینم و شاید نکته و چیز خاص و جدیدی گفت
ولی ازونور میترسم به عزیزی عادت کرده باشم و عوض کردن معلم کار درستی نباشه
نظر خاصی دارین؟

• لایک
امتیازات: Thea
یه سوال
شاید کمی مسخره ولی خب
نظر خاصی دارین؟
ایده‌ی خوبیه که با کرمی برداری. استاد خوبیه و می‌شه گفت بهترین تو حوزه‌ی خودشه و خب هم یه تنوعیه هم به هر حال یه سری بخش‌هاش شاید برات کاربردی‌تر و بهتر باشه و خب شکل نکته و تستش هم به هیچ وجه یه جوری نیست که فقط کسایی که در طول سال شاگردش بودن بتونن استفاده کنن و برای بقیه غیر قابل فهم باشه و... . باز حالا به نظرم یه جلسه تدریسش از فینیتوی ۱۴۰۴ و... رو ببین که بتونی بهتر تصمیم بگیری. ولی من خودم به شخصه پیشنهاد می‌کنم.

ایده‌ی خوبیه که با کرمی برداری. استاد خوبیه و می‌شه گفت بهترین تو حوزه‌ی خودشه و خب هم یه تنوعیه هم به هر حال یه سری بخش‌هاش شاید برات کاربردی‌تر و بهتر باشه و خب شکل نکته و تستش هم به هیچ وجه یه جوری نیست که فقط کسایی که در طول سال شاگردش بودن بتونن استفاده کنن و برای بقیه غیر قابل فهم باشه و... . باز حالا به نظرم یه جلسه تدریسش از فینیتوی ۱۴۰۴ و... رو ببین که بتونی بهتر تصمیم بگیری. ولی من خودم به شخصه پیشنهاد می‌کنم.
خیلی مرسیی

یه سوال
شاید کمی مسخره ولی خب
نظر خاصی دارین؟
چجوری برگزار می‌شن؟

کنکور افتاد عقب؟؟؟

Back
بالا