امروز تصمیم میگیرن که ثبتنام کنکور به تعویق بیوفته یا نه.کنکور افتاد عقب؟؟؟
سوالات کنکور رو دیجیماز گذاشته بود، نسبت به منبعهای دیگر هم بهتر بود. (تیپ و تیک از همهشون بهتره ولی تعداد سوالاتش بیشتره)سلام
دوستان سایتی رو دارید که سوالات کنکور هارو بزاره و الان بالا بیاد لینکش رو بدید؟
ممنونم ازت حل شدسوالات کنکور رو دیجیماز گذاشته بود، نسبت به منبعهای دیگر هم بهتر بود. (تیپ و تیک از همهشون بهتره ولی تعداد سوالاتش بیشتر)
فایل هر دو رو دارم خواستی آپلود کنم 🥳
خانم در نهایت شما هستین و چهار پنج ماه وقت و کنکور و نهایی ای که قراره یه ماه یا شاید بیشتر عقب بیوفته پس واقعا به اون شدت از این بابت جای نگرانی انچنانی ای نیست،اینکه پله پله شروع کنید و برگردید به حالت عادی خیلی بهترهسلام امیدوارم حالتون خوب باشه💜(البته توی این شرایط بعیده اما خب😭)
من تا حالا اینجا پیام نداده بودم اما میخواستم یکمی از آشفتگی ذهنم کم کنم... راستش من خیلی خوب درس میخوندم تا اوایل دی ماه اما از اول دی نمیدونم چرا اما خیلی سرعتم کم شد طوری که اصلا به تست زدن نمیرسم و عملا کتاب تستام از اول دی دست نخورده موندن انگار که هر کلمه درس خوندن برام عذاب شده باشه... از طرفی خیلی روز ها اصلا درس نمیخونم انگار کلا بی انگیزه شده باشم و تراز های قلمچی هم که مدام ناامید ترم میکنن یه حسی بهم میگه تلاش نکن به هر حال قراره پشت کنکور بمونی اما من واقعا 11 سال گذشته رو خیلییییی تلاش کردم و نمرات یازدهمم هم خیلی خوب شدن اما الان به هیچ کدوم از برنامه هایی که داشتم نرسیدم عمومی ها دارن تلنبار میشن تخصصی ها هم دارن هول هولی جمع میشن از طرفی پایه هم که کلا رها شده... واقعا فکر پشت کنکور موندن عذابم میده و زمان هم خیلی کمه...😭
بستگی داره به اینکه درصد هدفت توی فیزیک کنکور چند باشه و چه فصلهایی رو تا اینجا خونده باشی و چه فصلهایی رو نخونده باشی و... . ولی در مجموع و به طور میانگین، نه.اگه فشار رو برای کنکور حذف کنم ضربه بدی میخورم؟

⚜آدرس مهم ترین چنل های محتوای ویدیو درسی روبیکابچهها کانالهایی توی روبیکا و بله و این سیپیر ایپلیکییشینهای داخلی دارین که ویدئوهای سالیانه و نکته و تست و امثالهم موسسات رو قرار بدن؟
هیچ وقت یک فصل رو کامل حذف نکناگه فشار رو برای کنکور حذف کنم ضربه بدی میخورم؟
@Hanifazimi_tamlandبچهها کانالهایی توی روبیکا و بله و این سیپیر ایپلیکییشینهای داخلی دارین که ویدئوهای سالیانه و نکته و تست و امثالهم موسسات رو قرار بدن؟

یه جوری بخون که اگه سوال اسون اومد بزنیاگه فشار رو برای کنکور حذف کنم ضربه بدی میخورم؟

تست بزنسلام
برای افزایش سرعت فیزیک چکار کنیم؟
کلا برای افزایش سرعت تست زنی پیشنهادی دارین؟
پریدهسایت ماز رو دارین ؟
یه ربعه از دسترس خارج شده زده خطای 403
من تعریف مشاورای کولایز رو شنیدم، @kolyze لینک بلهشونبچه ها، کسی مشاور تحصیلیای سراغ داره که الآن بشه بهش مراجعه کرد؟ برام مهمه که انعطاف پذیر باشه و برنامه خیلی سنگین نخواد بده.(ریاضیام)
برای توضیح بیشتر؛ من امسال قرار بود با برنامه مدرسه و مشاور مدرسه و این حرفا پیش برم. ولی تو شرایطی که پیش اومد(هم دی و هم الآن)، مدرسه حتی یه ذره انعطاف توی برنامه هاش به خرج نداد. الان «مثلا» ما درسای دوازدهم و پایه رو بستیم، دوره عید رو هم دو سه روز پیش شروع کردیم. درحالی که خب من هنوز حتی تست فصلای آخر رو نزدم. اینه که مجبورم جدا بشم از مدرسه و روندش. و حتی اگه بخوام خودم برنامه بریزم هم نیاز دارم یکی دو جلسه از یه نفر مشورت بگیرم.
اگر کسی رو میشناسید یا تجربهای دارین ممنون میشم کمک کنید.