- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
۹و۴۵ تا ۱۰و۱۵ متن کتاب فیزیک✅امروز ۷تا ۹ فیزیک و ریاضی✅۷ونیم شروع کردم تا ۹ونیم
۱۰و۲۰تا۱۱و۰۵ آزمون فیزیک ✅
۹و۴۵ تا ۱۰و۱۵ متن کتاب فیزیک✅امروز ۷تا ۹ فیزیک و ریاضی✅۷ونیم شروع کردم تا ۹ونیم

۱۰:۳۰-۱۱:۴۵۹:۰۰-۱۰:۱۵
مطالعهٔ خود کتاب زیستشناسی ✅✅✅
۱۱و۱۵ تا ۱۱و۴۵ تحلیل فیزیک✅ تا ۱۲ زیست هم یکم تست زدم۹و۴۵ تا ۱۰و۱۵ متن کتاب فیزیک✅
۱۰و۲۰تا۱۱و۰۵ آزمون فیزیک ✅

۱۲:۱۰-۱۳:۱۰۱۰:۳۰-۱۱:۴۵
تکمیل مطالعهٔ کتاب زیستشناسی ✅✅✅ + حل سوال تشریحی (۸۸)
۱۲و۱۵ تا ۱۲و۴۵ دینی✅۱۱و۱۵ تا ۱۱و۴۵ تحلیل فیزیک✅ تا ۱۲ زیست هم یکم تست زدم

زودتر تموم شد. فعلاً استراحت میکنم دیگه.۱۲:۱۰-۱۳:۱۰
مرور ۳ صفحهٔ آخر کتاب زیستشناسی ✅✅✅ + اتمام سوالات تشریحی این گفتار (۱۳۹) ✅✅✅
۱۳و۴۵ تا ۱۵و۱۵ ادامه تحلیل فیزیک و یه آزمون فیزیک و تحلیل✅۱۲و۱۵ تا ۱۲و۴۵ دینی✅
۱۵و۳۰ تا ۱۷ زیست ودینی✅ یه ربع شو نخوندم۱۳و۴۵ تا ۱۵و۱۵ ادامه تحلیل فیزیک و یه آزمون فیزیک و تحلیل✅

دوتا سوال دارم ازت -کلاس دهم تجربیم..میتونم ازت بپرسم1:30 گفتار 1 و 2 گیاهی تستاش
حتما!دوتا سوال دارم ازت -کلاس دهم تجربیم..میتونم ازت بپرسم
🥲البته که اگه وقتتو نمیگیره جواب بده -

🥹🫶حتما!
تا جایی که بتونم و بدونم جوابتو بدم✨✨

۱۵:۵۵-۱۷:۱۰زودتر تموم شد. فعلاً استراحت میکنم دیگه.
شما لطف داری من اونقدرام با تعهد نیستم به اون تاپیک🥹🫶
راستش خیلی دوست دارم وقتی کلاس دوازدهم شدم مثل تو باشم -با توجه به تاپیکات
یه سوالم این بود که به نظرت کلاس دهمیی که تا الان با پسرفت دهم سروکله میزده بهتره این روزا چند ساعت بخونه تا برگرده به دور رقابت
دومیشم این بود که میتونم روش مطالعه ریاضیتو بدونم
فقط همینا
❤سوال دوم هم اینکه من واقعا واقعا همیشه با ریاضی مشکل داشتم🥹🫶
راستش خیلی دوست دارم وقتی کلاس دوازدهم شدم مثل تو باشم -با توجه به تاپیکات
یه سوالم این بود که به نظرت کلاس دهمیی که تا الان با پسرفت دهم سروکله میزده بهتره این روزا چند ساعت بخونه تا برگرده به دور رقابت
دومیشم این بود که میتونم روش مطالعه ریاضیتو بدونم
فقط همینا
💔💔
مهربونتریننننییییییی🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🫶🫶🫶🫶🫶واقعا ممنون . منم دقیقا درصدای ریاضیم همینقدر افتضاحه -سوال دوم هم اینکه من واقعا واقعا همیشه با ریاضی مشکل داشتم💔💔
سال دهم هیچوقت از 15 درصد بیشتر نمیشد حتی اوایل دوازدهم هم اوضام خوب نبود
اما کاری که من قبلا میکردم این بود که کلاسارو میدیدم و سعی میکردم خیلی قوی روش کار کنم و تست های سطح بالا بزنم (با خودم فکر میکردم اگر همیشه سخت کار کنم بهش عادت میکنم )اما خب سر جلسه نمیتونستم کاری کنم
پس من قبول کردم که ریاضیم فاجعه ست و و اسه همین رفتم سطح پایین تری منبعی که پیدا کردم (چیزی که برای من جواب داد کتاب مهر و ماه بود) رو باز کردم و سعی کردم فقط درسنامه بخونم اول کل درسنامه رو از رو مینوشتم و تک تک مثال هاشو یبار از رو پاسخنامه و یبار خودم حل میکردم و بعدش میرفتم سراغ اون 10 20 تا تست اول کتاب(اکثرا روی سوال فقط عدداش با درسنامه فرق میکرد ) اونارم دونه دونه از روی پاسخنامه مینوشتم (کلی بگم:یبار کلا از رو کتاب و پاسخنامه نوشتم) و بعد مثلا چند تا تست در میون رو خودم حل میکردم و بعدش میتونستم بگم کامل اون مبحثو یاد گرفتم
برای من کلاس دیدن اصلا جواب نداد با اینکه تدریس واقعا خوبی دارن اما من خودم فقط تست هایی که معلم حل میکرد رو یاد میگرفتم و اگر چیزی جز اون میدادن میموند رو دستم
بعد اینکه 40 50 تا تست (با لول 0 میشه گفت)حل کردم بعدش تست های متوسط و بعدش دیگه خودم میتونستم حل کنم
و اینکه من منبع های زیادی حلل میکردم اگر به اولویت بگم من امسال اول مهر و ماه بعد QB بعد نردبام (اکثرا ضریب دو) و بعد دوپینگ های ماز رو کردم
و اولین قدم برام این بود که بپذیرم توی ریاضی شکست خورده ام و غرورم له بشه(رابطه تاکسیک فقط من و ریاضی🎀🎀)
امیدوارم تونسته باشم چیزایی که کمکم کردن رو بگم و
موفق باشی! بالا بالا ها