• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی اردوی مطالعاتی(ویژه‌ی کسانی که نمی‌تونن درس بخونن)

امروز بچه خوبی می‌شم و سعی می‌کنم بیشتر بخونم چون این جنگ قراره ادامه‌دار باشه و دلم برای درس‌هام تنگ شده

امروز :

1. دو ساعت شیمی ( مبتکران ) (دو ساعت نشد ولی اشکالی نداره)
2. دو ساعت حسابان ( جزوه مثلثات ) ( اینم کامل نشد:‌( )
3. یک ساعت دینی ( درس ۱۱ + فحش دادن به باعث و بانیش )🍇 (بسه دیگه نمی‌تونم اینو. ایشالا انقلاب می‌شه دیگه نمی‌خونمش)
4. یک ساعت زمین ( فصل ۵ ) 🍇 ( از ۱۱:۳۰ تا ۱۲:۳۰ )

دوساعت
تست های این گفتار تموم شه+فصل آخرو شروع کنم،ترجیحا تموم شه

۱۰:۳۰-۱۱:۴۵
تکمیل مطالعهٔ کتاب زیست‌شناسی ✅✅✅ + حل سوال تشریحی (۸۸)
۱۲:۱۰-۱۳:۱۰
مرور ۳ صفحهٔ آخر کتاب زیست‌شناسی + اتمام سوالات تشریحی این گفتار

برنامه امروز، ببینیم چقدرش رو می‌رسیم. پارت‌ها دو ساعت.
فیزیک، اتمی
گسسته، ترکیبیات
فارسی، حفظی
شیمی، فصل چهار
هندسه، دو‌ی یازده

1:30 گفتار 1 و 2 گیاهی تستاش(*آه و ناله بسیار)

حتما!
تا جایی که بتونم و بدونم جوابتو بدم✨✨
🥹🫶
راستش خیلی دوست دارم وقتی کلاس دوازدهم شدم مثل تو باشم -با توجه به تاپیکات
یه سوالم این بود که به نظرت کلاس دهمیی که تا الان با پسرفت دهم سروکله میزده بهتره این روزا چند ساعت بخونه تا برگرده به دور رقابت
دومیشم این بود که میتونم روش مطالعه ریاضیتو بدونم
فقط همینا

🥹🫶
یه سوالم این بود که به نظرت کلاس دهمیی که تا الان با پسرفت دهم سروکله میزده بهتره این روزا چند ساعت بخونه تا برگرده به دور رقابت
فقط همینا
شما لطف داری من اونقدرام با تعهد نیستم به اون تاپیک:))
راجب سوال اول ، میخوام بدونی که برای هممون شرایط اینه ، حتی منی که دوزادهمی بودم و ساعت مطالعه ام بالاتره نسبت به دانش آموز پایه هم این چند روز کم آوردم و به اینکه با بقیه بخونم و گروه بزنم متوسل شدم هممون در جای خودمون ازین اتفاق ضربه خوردیم و درسته کلیشه ایه ولی خودت رو سرزنش نکن و سخت نگیر ، فشار همیشه برای من نتیجه معکوس داد
پسرفت الان قابل جبرانه و مخصوصا الان که مدرسه نیست و بازه ی عید جلوته خیلی خیلی راحت میتونی خودتو جلو بندازی و عقب موندگیات رفع شه
نذار هیچ روزی ساعت مطالعه ات صفر شه حتی اگر شده دو یا سه ساعت ولی سعی کن بخون ، میدونم شاید تمرکز نداشته باشی شاید حواست پرت باشه بازده ات پایین باشه اما بخون ، اگر کلا ول کنی و نوسانی بخونی بعد تموم شدن این ماجرا ها برگشتن به حالت قبل خیلی سخت تره
سعی کن یه حداقل 2 3 ساعتی داشته باشی و بعد اون هم توی زمان هایی که حالت بهتره و اوضاع روحیت اوکیه سعی کنی اینو بیشتر کنی حتی شده پارت های کوتاه 25 دقیقه ای و به نظرم با توجه به اینکه دهمی اگر بتونی مطالعه 5 تا 6 ساعتو تثبیت کنی واقعا عالیه! بیشتر از اون فقط فشار اضافه ست و بازدهی کمتری داره

🥹🫶
فقط همینا
سوال دوم هم اینکه من واقعا واقعا همیشه با ریاضی مشکل داشتم:))💔💔
سال دهم هیچوقت از 15 درصد بیشتر نمیشد حتی اوایل دوازدهم هم اوضام خوب نبود
اما کاری که من قبلا میکردم این بود که کلاسارو میدیدم و سعی میکردم خیلی قوی روش کار کنم و تست های سطح بالا بزنم (با خودم فکر میکردم اگر همیشه سخت کار کنم بهش عادت میکنم )اما خب سر جلسه نمیتونستم کاری کنم
پس من قبول کردم که ریاضیم فاجعه ست و و اسه همین رفتم سطح پایین تری منبعی که پیدا کردم (چیزی که برای من جواب داد کتاب مهر و ماه بود) رو باز کردم و سعی کردم فقط درسنامه بخونم اول کل درسنامه رو از رو مینوشتم و تک تک مثال هاشو یبار از رو پاسخنامه و یبار خودم حل میکردم و بعدش میرفتم سراغ اون 10 20 تا تست اول کتاب(اکثرا روی سوال فقط عدداش با درسنامه فرق میکرد ) اونارم دونه دونه از روی پاسخنامه مینوشتم (کلی بگم:یبار کلا از رو کتاب و پاسخنامه نوشتم) و بعد مثلا چند تا تست در میون رو خودم حل میکردم و بعدش میتونستم بگم کامل اون مبحثو یاد گرفتم
برای من کلاس دیدن اصلا جواب نداد با اینکه تدریس واقعا خوبی دارن اما من خودم فقط تست هایی که معلم حل میکرد رو یاد میگرفتم و اگر چیزی جز اون میدادن میموند رو دستم
بعد اینکه 40 50 تا تست (با لول 0 میشه گفت)حل کردم بعدش تست های متوسط و بعدش دیگه خودم میتونستم حل کنم
و اینکه من منبع های زیادی حلل میکردم اگر به اولویت بگم من امسال اول مهر و ماه بعد QB بعد نردبام (اکثرا ضریب دو) و بعد دوپینگ های ماز رو کردم
و اولین قدم برام این بود که بپذیرم توی ریاضی شکست خورده ام و غرورم له بشه(رابطه تاکسیک فقط من و ریاضی🎀🎀)
امیدوارم تونسته باشم چیزایی که کمکم کردن رو بگم و
موفق باشی! بالا بالا ها ببینمت
ماچ

سوال دوم هم اینکه من واقعا واقعا همیشه با ریاضی مشکل داشتم:))💔💔
سال دهم هیچوقت از 15 درصد بیشتر نمیشد حتی اوایل دوازدهم هم اوضام خوب نبود
اما کاری که من قبلا میکردم این بود که کلاسارو میدیدم و سعی میکردم خیلی قوی روش کار کنم و تست های سطح بالا بزنم (با خودم فکر میکردم اگر همیشه سخت کار کنم بهش عادت میکنم )اما خب سر جلسه نمیتونستم کاری کنم
پس من قبول کردم که ریاضیم فاجعه ست و و اسه همین رفتم سطح پایین تری منبعی که پیدا کردم (چیزی که برای من جواب داد کتاب مهر و ماه بود) رو باز کردم و سعی کردم فقط درسنامه بخونم اول کل درسنامه رو از رو مینوشتم و تک تک مثال هاشو یبار از رو پاسخنامه و یبار خودم حل میکردم و بعدش میرفتم سراغ اون 10 20 تا تست اول کتاب(اکثرا روی سوال فقط عدداش با درسنامه فرق میکرد ) اونارم دونه دونه از روی پاسخنامه مینوشتم (کلی بگم:یبار کلا از رو کتاب و پاسخنامه نوشتم) و بعد مثلا چند تا تست در میون رو خودم حل میکردم و بعدش میتونستم بگم کامل اون مبحثو یاد گرفتم
برای من کلاس دیدن اصلا جواب نداد با اینکه تدریس واقعا خوبی دارن اما من خودم فقط تست هایی که معلم حل میکرد رو یاد میگرفتم و اگر چیزی جز اون میدادن میموند رو دستم
بعد اینکه 40 50 تا تست (با لول 0 میشه گفت)حل کردم بعدش تست های متوسط و بعدش دیگه خودم میتونستم حل کنم
و اینکه من منبع های زیادی حلل میکردم اگر به اولویت بگم من امسال اول مهر و ماه بعد QB بعد نردبام (اکثرا ضریب دو) و بعد دوپینگ های ماز رو کردم
و اولین قدم برام این بود که بپذیرم توی ریاضی شکست خورده ام و غرورم له بشه(رابطه تاکسیک فقط من و ریاضی🎀🎀)
امیدوارم تونسته باشم چیزایی که کمکم کردن رو بگم و
موفق باشی! بالا بالا ها
مهربونتریننننییییییی🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🫶🫶🫶🫶🫶واقعا ممنون . منم دقیقا درصدای ریاضیم همینقدر افتضاحه -
ایشالا تابستون ۱۴۰۵ پر از نور و عشق و امید برات باشه دختر

Back
بالا