• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشپزی (رسپی های مجردی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mastermind81
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاستای نیمه آماده چیه، پاستا خودش غذای سریعه.
پاستای قرمز اسون ترین نوع پاستا عه
به این صورت که فیله مرغو تیکه میکنی میذاری با ادویه جات بپزه، خوب که پخت یه قاشق رب میزنی (ما به طور جدی با رب مخالفیم گوجه رو صاف میکنیم میریزیم ولی دیگه سریع نیست :)))، رنگ رب که در اومد پنیر خامه ای و خامه میزنی، یه ذره هم آب خود پاستا رو (من خامه نمیزنم سنگین میشه)
بعدم که احساس کردید سسش در اومد پاستا و پارمزان میریزی توش، از نظر اقتصادی اگه میخواید به صرفه باشه و سبک تر هم باشه بیشتر پنیر خامه ای بریزید که پارمزان کمتری بگیره.
روش هم اگر پودر ریحان داشتید بریزید خیلی خوب میشه.
همین رسپی با میگو هم جالب میشه اگر دوست داشته باشید.

خودم تاحالا امتحان نکردم ولی خب منطقا اول بذار با آب بپزه(توی شویدپلو شوید خشک بعد پختن مشابه شوید تازه یا فریزری میشه- همینطور سبزی آش) بعد سرخش کن و ادامه ماجرا
همین کارو کردم. اول تو ابجوش ده دقیقه تا بیست دقیقه گذاشتم بعد سرخش کردم. اصلا خوب نشد

همین کارو کردم. اول تو ابجوش ده دقیقه تا بیست دقیقه گذاشتم بعد سرخش کردم. اصلا خوب نشد
نباید بپزیش، صرفا کمی توی آب گرم بذارشون یکم آب بگیرن به خودشون (خیساندن) بعد با ابکش ابشو بگیر و بریزش روی گوشت تفت خورده🥰
البته فکر کنم اگر بعد از خیساندن توی روغن جداگونه کاملا سرخش کنی بهتره چون که در صورت سرخ نکردن، قورمه‌ت با سبزی ای که فقط با گوشت تفت خورده یکم زیادی سبز و اب‌پزیه، سبزی قورمه باید کاملا سرخ بشه تا رنگش از سبز به تقریبا سیاه بزنه...

با سبزی خشک بنظرم ترکیب سبزی‌ها درست در نمیاد و معمولا تلخ میشه. من تاحالا ندیدم با سبزی خشک خوب در بیاد.

سالاد الویه هم خیلی ساده ست. تخم مرغ يکي دو تا، سيب زمینی دو تا، مرغ یه چسه، نخود یه مشت پرت می کني تو ديگ تا آب پز بشه و نرم، بعد له می کني سس می زني و خيار شور. حال نداشتی جداگانه بمال رو نون منم دعا کن.

جدی چرا هیچکدومتون به نون پنیر با ریحون اشاره ای نکرد؟
من تنها باشم کلا اینو میخورم چون تنبل تر از این حرفام😂😂

نون و هندونه يا انگورم غذای سنتي و دم دستی خوبیه.نون و کره هم من دوس دارم.

راستی اگه غذا هست ولی کمه، توش تخم مرغ بزني تقريبا رو هر غذایی جوابه.

اگه هم پروتئين کم داشتی و حال نداشتی، یه مشت سویا بریز تو آب همونو بریز تو غذات بذار ده دقيقه بپزه.
ربم بپا زياد نزنی که کل غذا رو حروم می کنه‌.

پ.ن: اگه روغن نداشتی ماهیتابه رو قشنگ داغ کن بعد متاعو بریز توش. به خاطر اثر لیدن فراست احتمال سوختنش کم میشه.

مواد مورد نیاز : سیب زمینی / کره / فلفل قرمز و سیاه / نمک

اول سیب زمینی هارو تمیز میشورین و بدون اینکه پوست بگیرین از وسط نصفشون میکنید
بعدش با نوک چاقو داخلشون خط میندازید تا کره قشنگ توش نفوذ کنه

بعدش روی هر کودوم یکم کره میذارید
فلفل و نمک میریزید

بعدش میذارید تو فر ( ۲۳۰ درجه ۱ ساعت)

تامام

Back
بالا