• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشپزی (رسپی های مجردی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mastermind81
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بهش میگن مرغ دودی

مرغ رو با پیاز و زردچوبه قشنگ میپزید

سس مایونز؛ سس سویا؛ ماست هم میزنید

یه تیکه ذغال بر میدارید میذارید رو گاز خوب اتیش بگیره خاکستر داشت میشد روش یکم اب بریزید بذارید تو یک پیاله بذارید توی قابلمه مرغ

مزه خوبی داره

• دابل‌لایک
امتیازات: 20T10
خب این رسمی رو چندوقت پیش توی بیکاری سامرتایم امتحان کردم و بنظرم خوب شد
کره،دو حبه سیر خرد شده،یه پاکت شیر،یه قاشق خامه صبحونه و یه قاشق آرد میریزید تو ماهیتابه تفت میدین
ماکارونی از قبل پخته شده میریزین توی ماهیتابه
بهش ادویه و پاپریک اضافه میکنین و در آخر یک یا دو تخم مرغ توش بریزین و بزارین بپزه
خیلی عجیب و بدمزه بنظر میاد ولی خوب میشه✔️

• دابل‌لایک
امتیازات: 20T10
سالاد پیازچه

مواد لازم :

پیاز (ترجیحا قرمز)
سیب زمینی اب پز شده
شوید خشک
پیازچه
انواع ادویه

مواد لازم برای سس غذا:
ماست
یکم روغن
مایونز
کمی سیر یا پودر سیر (دلخواه اگه فشارتون نمیوفته)
فلفل و نمک

دستور پخت:
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و بعد نگینی خورد میکنین. پیازچه ها و پیاز هم نگینی خورد میکنین
بعد شوید خشک رو اضافه می‌کنید و ادویه هایی که دوست داشته باشید . من پودر پیاز و سیر و سبزی معطر میزنم
بعدم سس رو درست میکنید میدید روش و تمام :)

خیلی خیلی خوشمزست و خیلیم زود حاضر میشه . تازه اگه حوصله نداشتید سس درست کنین سس سیر اضافه کنین تمومه ✨
یه وقتایی میشه بهش خلاقیت بخشید و مرغ اضافه کرد ولی خب دیگه اونجوری فوری نمیشه:))

پاستا الا ودکا

فقط اسمش چسیه ولی خیلی اسون و خوشمزس

مواد مورد نیاز:
سیر به مقدار زیاد
۱ پیاز کوچک
رب گوجه به مقدار زیاد
شیر و خامه و کره و پنیر پیتزا(کلا هر لبنیات چربی داشته باشید میشه)
پاستا به جز ماکارونی (چون سس رو به خودش نمیگیره)

سیر و پیاز رو رنده کنید و بزارید سرخ بشه.
بعدش حدود نه قاشق رب گوجه اضافه کنید
بزارید یکم بپزه
بعد لبنیاتتون رو اضافه کنید تا جایی که به طعم مد نظرتون برسه
یک بسته پاستا رو بجوشونید و ابکش کنید و اضافه کنید. یکم هم بزنید تا سس بهش بچسبه

نوش جان!

حدود ۲۰ دقیقه میشه ولی اگه مثل من باشید ۴۵ دقیقه طول میکشه

پیاز تفت بدی
سیب زمینی نگینی سرخ کنی
تن ماهی بریزی روشون
تخم مرغ بشکنی روش
یام یام

پیاز، ذرت، فلفل دلمه، مرغ، گوشت، سوسیس کالباس، قارچ، هویج، کلا هر چی داشتی.
خورد می‌کنی یه تفت می‌دی
تخم مرغ می‌شکنی روش
یام‌یام

کتلت عدس هم من پختم خوشمزه اس
عدس رو می‌ذاری بپزه
بعد با ادویه و تخم مرغ مخلوط می‌کنی
و سرخ می‌کنی
جالب میشه
یه سریا سیب‌زمینی هم می‌زنن بهش
ولی عدس غالبه قشنگ
سیب زمینی واسه استحکامه بیشتر

بزارید هر چی بلدید قراره دیگه تنها بشم باید یاد بگیرم غذا درست کردنو 😔

خلاصه رسپی های ملینا خانوم(شوخی)
که در اخر تخم مرغ میشکنی روش(هرچی تا الان تفت دادی مهم نیست چی بوده) و اصلا یام یام😂💔
پ.ن: راستش فضاي خوابگاه اينطور روي سبك اشپزيتون تاثير ميزاره و كاملا حسش كردم حداقل براي من اينطوري بود توي يك سال خوابگاهم و تخم مرغ بخش جدا نشدني اتاق شده بود

اقا من بشدت جدیدا تنبلیم میاد و تازه به ذات خوب پاستا ها رسیدم که چقدر خوشمزه و سریع درست میشن دوتاش که واقعا تنوع خوبی بود نسبت به پاستا با سس الفردو که همش همه جا و همیشه هست:
اولی-پاستا کاربونارا»»
• ماکارانی مدل تالياتله(از این رشته صافا هم بود مشکلی نیست)
• تخم مرغ
• پنیر پارمسان(نداشتین بنظرم پنیر لیقوان یا پنیرفتا جایگزین خوش طعمیه و خراب نمیشه غذامون و اون حس تداعی میشه)
• فلفل سیاه
• بیکن گوساله(برند کاپو واقعا خوبه ولی اگه هزینه اش براتون مهمه کالباس خشک‌ گوشت بگیرین یکم به شکل نواری سرخش کنین همون حسو حالو میده)
-مراحل پخت»
۱.ماکارانی هارو توی اب درحال جوشیدن که مثل اب دريا شورش کردین بریزین تا نرم بشن ولی خمیر نشن
۲.بیکن یا ژامبونتون رو توی ماهیتابه بدون روغن(سلیقه ای اگه‌خواستین یه چیکه روغن زیتون یا روغن سالاد بزنید بهش) کمی سرخ کنید در‌حد اینکه خامیش گرفته بشه و يکم ترد تر از حالت عادی بشه
۳.زرده تخم مرغاتون رو جدا کنین بهش پنیرتون رو رنده کنید همراه فلفل سیاه اضافه کنید تا کرمی طور بشه
۴.ماکارانی هارو ابکش کنید و دوسه قاشق از ابش رو هم نگه دارید و به بیکناتون همراه اون کرم پنیری اضافه کنید اولش در حد یکی دو دقیقه رو شعله کم هم بزنید مواد مخلوط بشن بعد شعله رو خاموش کنید درشو بزارین در حد پنج دقیقه با گرمای عشقشون کمی باهم تنها باشن و اماده سرو میشه بعدش😁

دوم-پاستا پومودور(مطمئن نیستم اسم این‌مدل دقیقا این بود یا نه)»»
• ماکارانی لوله ای(پنه یا این گوشفیلی کوچولوها هم خوب میشه)
• گوجه فرنگی
• حبه سیر(پودرش هم میشه)
• کمی رب گوجه
• خامه صبحانه(نداشتین شیر پرچرب رو کمی بیشتر بزارین قوام بیاد هم خوبه)
پنیرپیتزا(کاملا دلخواهه و توی پخت اصلیش نیست فکر کنم ترجیحا خواستین بزنید دیگه خامه اینا نزنید)
• نمک و فلفل سفید و اویشن
-مراحل پخت»
۱.ماکارانی هارو توی اب درحال جوشیدن که مثل اب دريا شورش کردین بریزین تا نرم بشن ولی خمیر نشن
۲.گوجه هارو نصف کنید بطور افقی با حبه سیراتون با در حد ۳ ۴ قاشق روغن بزارین توی ماهیتابه درشو بزارين کمی سرخ بشه و بپزه با اب خودش تا راحت پوستش ازش جدا بشه
۳.پوست گوجه هاتون رو بگیرین با گوشکوب یا قاشق کامل لهشون کنید که حالت پودینگ طور یا سس غلیظ در بیان بهشون یه خورده رب برای قرمزی و طعم بیشتر بزنید و ادویه هارو اضافه کنید
۴.کمی مخلوط شدن و طعم ادویه ها در اومد خامه تون(یا شیر) یا خواستین پنیر پیتزاتون رو اضافه کنید
۵.ماکارانی هارو ابکش کنید و دوسه قاشق از ابش رو هم نگه دارید و به سستون اضافه کنید و خوب باهم مخلوط‌کنید روی حرارت خیلی کم و حدود ده دقیقه درش رو بزارین تا مواد به خورد هم برن و اماده سرو میشه( در اخر با کمی جعفری خشک روش تزئین کنید محشر میشه)🤌🏻🤌🏻

پاستا آلفردو
این رسپی خودم نیست عمم برام فرستاده و چند باری امتحانش کردم عالی بود. من استعداد آشپزیم زیر خط فقره و حتی املت خوشمزه هم بلد نیستم بپزم. این رسپی چون خیلی دقیقه برای افرادی مثل من مناسبه:) البته میتونید یکم خامه یا کره رو کمتر بریزید.

روغن بریز توی تابه
سینه مرغی که ریز خورد کردی(برای هرنفر مثلا ۴۰ تا ۵۰ گرم مرغ کافیه) توی روغن تفت بده،
وقتی آب انداخت و داشت آبش جمع میشد، سیر له شده بهش اضافه کن، به ازای هرنفر نصف حبه سیر شایدم کمتر حتی.
بعد که مرغها شروع کردن سرخ شدن، بهش کره (حداقل یک قالب ۱۰۰ گرمی، اما اگر ۲۰۰ گرمی بندازی خوشمزه تر میشه) و تخم گشنیز آسیاب شده اضافه کن، کلا ادویه این غذا تخم گشنیز(۱ قاشق چایخوری مثلا) و فلفل سیاهه ونمک .
کره که آب شد قارچ بریز، برای هرنفر اندازه دوتا مشت قارچ میخواد، قارچ زیاد میبره کلا،
قارچ ها که آب انداخت و آبش کشید و شروع کرد طلایی بشه خامه بریز، برای ۳ نفر یک بسته خامه میخواد،
خامه را بریز یکم که تفت خورد شیر اضافه کن .
حالا پاستا را بزار با اب و نمک بجوشه تا وقتی که دیگه خوردی بنظرت نرم بود و به دندون نچسبید. برای هر نفر ۶۰ گرم پاستای خشک کافیه، چون غذای سنگینیه، نهایتا ۷۰ گرم.
حالا پنیر پارمسان یا پنیر ورقه ای یا هردوشون را به سس اضافه کن، مثلا برای هر نفر دوتا قاشق غذاخوری پارمسان میخواد، هرچی پنیر بیشتر خوشمزه تر، اگه دیدی پنیرت کم شد یا خامه ات کم شد، بهش شیر و نمک و کره اضافه کن تا به مزه دلخواهت برسی.
وقتی پنیر آب شد پاستا را بهش اضافه کن و هم بزن، آماده است.

ترکیب بهشتی:
بادمجون و پیاز خلالی و گوجه حلقه ای جدا از هم (با هم باشن آب میندازه) رو سرخ میکنیم. و میخوریم. ادویه هم فقط نمک و درصورت تمایل زردچوبه برای پیازا.

سالاد تن ماهی
تن ماهی رو میذاریم بجوشه. سیب زمینی رو میذاریم آب پز بشه و بعد نگینی درشت خرد می‌کنیم. یا نگینی خرد میکنیم و بعد آبپز.
پیاز قرمز خام (یا پیازچه) و شوید تازه و خیارشور نسبتا زیاد رو خرد میکنیم.
همه اینا رو با سس مایونز و یکم نمک و فلفل و آویشن (دلخواه) مخلوط میکنیم و یکم میداریم یخچال تا خنک بشه و جا بیفته
چون مثل الویه‌ست با نون باگت هم خوشمزه میشه

تخم مرغ خودم پز
گوجه حلقه ای میکنیم و میذاریم با روغن کم بپزه. بعد پنیر صبحانه زیاد رو ریز خرد میکنیم و بهش اضافه می‌کنیم. و اگه در دسترس بود فلفه دلمه ای. بعد تخم مرغ رو میشکنیم و روی تخم مرغ سبزی خشک که تو جاهای مختلف چیزای مختلف میریزن اضافه می‌کنیم. بعدم درش رو می‌بنیدیم تا سفیدش بپزه. قبل از اینکه زرده سفت بشه زده رو باز می‌کنیم و پخشش میکنیم روی کل تخم مرغ و قبل اینکه زده کامل بپزه زیرش رو خاموش می‌کنیم. به به

املت پنیر هم که اصلا زشته ندونی در موردش

لوبیا بذاری بپزه کامل.
با ابلیمو و هر نوع سسی که دوست داری بخور
سیب زمینی هم می‌تونی بریزی توش
من خودم با سس سزار می‌خورم
یا خردل

Back
بالا