• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میزان پاسخ به تبریک ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ولی اگه کسی مثل دومی به من جواب بده برداشتم اینطوری میشه که نمیخواد باهام حرف بزنه یا با من حال نمیکنه. و اینجوری از دفعه های بعد هیچ پیامی بهش نمیدم.

نه
معتقد بودی تو جواب دادن یدونه لایک زدن کافیه
نمیدونم کودوم پستت بود
داریم راجع به پاسخ به تبریک‌ها صحبت می‌کنیم
نه اسپم‌ در تاپیک‌ها (((:

بسته به حسی که اون تبریک بهم می‌ده متفاوته‌. گاهی می‌دونی اون فرد واقعا خوشحاله از پیشرفت تو گاهی هم می‌دونی که نیست

شخصا کسی که لطف میکنه و تبریک میگه سعی میکنم خوب جوابش رو بدم.چه تولد چه موقعیت یا چه هرچیز دیگه ای مگه اینکه نیتش مسخره کردن و کنایه زدن باشه.

که تقریبا کلا مخالف اون بود این بود که

اون روز حالا تولد یا کسب موفقیت بهترین روز تو هست؛ افراد خیلی زیادی هستن که تبریک بگن با هر سطحی

یا سین بزن و قلب بذار پای پیامشون یا فقط بزن مرسی لطف کردی

اگر ویس داد همین که نقطه ویس رفته یعنی گوش دادی
به نظرم اینکه به پیام ها جواب بدی و ببینی هرکی جوری خواسته بهت شاد باش بگه و توام جملات مثبت براش بنویسی خودش بخشی از یک لحظه شاد وساختن یه روز عالیه
من با اولی حس خوبی میگیرم و نه صرفا از باب وظیفه پاسخگویی بخوام مثل خودش جواب بدم

به نظرم اینکه به پیام ها جواب بدی و ببینی هرکی جوری خواسته بهت شاد باش بگه و توام جملات مثبت براش بنویسی خودش بخشی از یک لحظه شاد وساختن یه روز عالیه
من با اولی حس خوبی میگیرم و نه صرفا از باب وظیفه پاسخگویی بخوام مثل خودش جواب بدم
احسنت

من خودم گاها حجم تبریک تولد به ۵۰ ۶۰ نفر میرسه ولی سعی میکنم جواب همرو بدم تا جایی که امکانش هست

حال میده خدایی روز تولدت میخوای چیکار کنی کاخ باکینگهام مدیریت کنی مثلا؟

ولی حرف یسری هاتون کاملا درست بود، تبریک تولد صمیمانه به کسی گفتن که صمیمیتی باهاتون نداره ممکنه باعث شه جوابش درخور تبریک شما نباشه متاسفانه...

Back
بالا