- نام مرکز سمپاد
- ..
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- ---
۱- اول باید مشخص کنی که از چه مقاطعی باید برای خرپا استفاده کنی ( لوله، باکس، ناودانی، نبشی و یا دوبل نبشی یا ناودانی)من اصن از پرچ و پیچ استفاده نکردم برای پل هنوز
ایده ی اول استفاده از پینه
دیاگرام برش برای محاسبه ی مقطع و المان بحرانیه
توی طراحی اولین قدم پیدا کردن آلمان و مقطع بحرانیه وقتی دیاگرام نیروی برشی نباشه چطور میتونی مقطع بحرانی و المان بحرانی تعیین کنی؟
اینجا دارم به ساده ترین شکل ممکن روند طراحی لینک ها و پین های یک پل رو مطرح میکنم چون هنوز اصن پیچ ها و پرچ ها رو توضیح ندادم که بخوام ازشون استفاده کنم توی این پروژه
بدون پیدا کردن مقطع بحرانی و تئوری شکست و گسیختگی هیج جوره نمیتونم نحوه ی لینک و اسمبل اجزای پل رو بیان کنم
۲- برای اتصال المانها از چه چیزی استفاده میکنی؟ ما در سازه ها معمولا از ورق استفاده میکنیم.
۳-نحوه اتصال المان به ورق چطوریه؟ ما معمولا از پیچ یا جوش استفاده میکنیم. از پین استفاده نمیکنیم.
وقتی اینها مشخص شد میتونی مقطع بحرانی یا شکست رو پیدا کنی.
تو الان نیروی هر المان رو داری، میتونی نیروی المان رو بذاری روی ورق، یه ضخامت یا عرض فرض کنی و اون یکی مجهول رو پیدا کنی. حالا میتونی ببینی که چطور میخوای المان خرپا رو به گاست وصل کنی.
من خرپا یا پل خرپایی طراحی نکردم تا الان ولی روند طراحی اجزا اینطوریه معمولا.
یک نمونه از اتصال اجرای خرپا:
https://www.academia.edu/figures/2903421/figure-2-photos-courtesy-of-with-permission-gusset-plates