- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان نمونه دولتی فراست
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- مدال المپیاد
- به مدال نرسیدم
- دانشگاه
- علوم و تحقیقات تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
نسخه اندرویدش هست؟
سلام متاسفانه خیر یک برنامه مکمل میخواد که فعلا نتونستیم پیدا کنیم اگر پیدا کنیم خبر میدیم توی ویندوز الان فقط فیکس هستنسخه اندرویدش هست؟
اوکیه دمت گرمسلام متاسفانه خیر یک برنامه مکمل میخواد که فعلا نتونستیم پیدا کنیم اگر پیدا کنیم خبر میدیم توی ویندوز الان فقط فیکس هست
یک محیطی هست که تو این شرایط میتونید توش چت ویس کال اپلود و دانلود فایل بدون محدودیت داشته باشید و با اینترنت ملی میشه اوکی کرددرکم درباره خاک کره ماه از اینجا بیشتره چخبره-
بازی هم میتونید؟یک محیطی هست که تو این شرایط میتونید توش چت ویس کال اپلود و دانلود فایل بدون محدودیت داشته باشید و با اینترنت ملی میشه اوکی کرد
مرسی اگه اومدم حتما مزاحم میشم.اگر سوالی دارید بپرسید راهنمایی کنم
بازی اگر به شکل گذشته بگید درحد اسم و فامیل بلهبازی هم میتونید؟
مرسی اگه اومدم حتما مزاحم میشم.
وای من بودم ببخشیددد😂😂 اومدم دیدم سلام کردی ترسیدم یهوووو. وصل بود صدام مگهههه😂😂 تازه میخواستم ببینم چطوریه اصلا وایکاربری با نام ashi کی بود نمیچه فحش داد رفت:)
چرا فرار کردی؟ 😂
میخواستم راهنمایی کنم مگه سلام دادن جرم هست😂😅وای من بودم ببخشیددد😂😂 یهو اومدم دیدم سلام کردی ترسیدم یهوووو. وصل بود صدام مگهههه😂😂 تازه میخواستم ببینم چطوریه اصلا وای
نه ولی انتظارشو نداشتم آخههه 😂😂😂میخواستم راهنمایی کنم مگه سلام دادن جرم هست😂😅
ما همین الآنم جمعیمامشب خواستید جمع بشید بهم اطلاع بدید
حدود ۱ الی ۲ ساعت قبل اطلاع میدیم همینجا و ح.ب حتما تشریف بیاریدامشب خواستید جمع بشید بهم اطلاع بدید
اگر راهنمایی سوالی داشتید بگید کمک میکنمنه ولی انتظارشو نداشتم آخههه 😂😂😂
اپدیت: راه بسته شد کنکلهساعت 6 تیم اسپیک صحبت و راهنمایی برای وصل شدن به تلگرام