• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ساخت سی‌پی‌یو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mojo

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
2017
شاید خنده‌دار باشه اما می‌شه سی‌پی‌یو ساخت از تقریبا ۰ مطلق. ( از صفر هم می‌شه که فقط دست دوتا شرکت گنده مثل اینتل و ای‌ام‌دی هست )
برای تفریح من دارم یه سی‌پی‌یو می‌سازم به اسم Potato Core.
از الان شروع می‌کنم برای ساختنش.

خوشحال می‌شم کسی که اسمبلی/لاجیک گیتز در لول متوسط بلده همکاری کنه. :)

از پروتئوس هم میتونی توی شبیه سازی استفاده کنی
هروقت نتا از ملی بودن دراومد یادم بنداز یه یارویی توی یوتیوب یدونه شبیه سازی کرده بود توی پروتئوس خیلی باحال بود

شاید خنده‌دار باشه اما می‌شه سی‌پی‌یو ساخت از تقریبا ۰ مطلق. ( از صفر هم می‌شه که فقط دست دوتا شرکت گنده مثل اینتل و ای‌ام‌دی هست )
برای تفریح من دارم یه سی‌پی‌یو می‌سازم به اسم Potato Core.
از الان شروع می‌کنم برای ساختنش.

خوشحال می‌شم کسی که اسمبلی/لاجیک گیتز در لول متوسط بلده همکاری کنه. :)
پروژه کنسل شد.
چندصد تایی ترانزیستور خریده بودم همشون رو وصل کرده بودم به هم بعد طبق دانشی که داشتم و البته منابع ( یوتوب (( ۵ تا ویدیو ) از قبل دانلود کرده بودم ) و یه مقاله ) وصلش کرده بودم و درواقع یه سی‌پی‌یو با ۱۰۰ کیلو هرتز قدرت با ۴۰۰ درصد اورکلاک :)) :))
یادم رفت محدودیت خازن رو چک کنم ولتاژ خیلی زیادی داده بودم وسط بنچمارک رندر ۲ بعدی خیلی ساده یهویی ترانزیستور و خازن هردو باهم ترکیدند.

پروژه کنسل شد.
چندصد تایی ترانزیستور خریده بودم همشون رو وصل کرده بودم به هم بعد طبق دانشی که داشتم و البته منابع ( یوتوب (( ۵ تا ویدیو ) از قبل دانلود کرده بودم ) و یه مقاله ) وصلش کرده بودم و درواقع یه سی‌پی‌یو با ۱۰۰ کیلو هرتز قدرت با ۴۰۰ درصد اورکلاک :)) :))
یادم رفت محدودیت خازن رو چک کنم ولتاژ خیلی زیادی داده بودم وسط بنچمارک رندر ۲ بعدی خیلی ساده یهویی ترانزیستور و خازن هردو باهم ترکیدند.
تلاشت ستودنی بوده ❤️

پروژه کنسل شد.
یه نگاه به fpga ها بنداز فکر کنم واست جذاب باشن، عملی تر و به صنعت هم نزدیک تره(:

• خوشحال
امتیازات: Mojo
اونم خوبها ولی کدوم مدلشون بهتره؟ بنظر خودت
من خیلی درگیر نبودم باهاشون مدلاشون رو نمیشناسم، در حد چیزایی که تو دانشگاه یادگرفتم میدونم.
اگه جوون بودم احتمالا ارزون ترین مدلش رو میگرفتم باهاش بازی میکردم:)

• دابل‌لایک
امتیازات: Mojo
من خیلی درگیر نبودم باهاشون مدلاشون رو نمیشناسم، در حد چیزایی که تو دانشگاه یادگرفتم میدونم.
اگه جوون بودم احتمالا ارزون ترین مدلش رو میگرفتم باهاش بازی میکردم:)
منم بنظرم جالب میتونه باشه اورکلاکش کنی روش بازی ( مثلا ماریو اجرا کنی :))‌ )
ولی خیلی سخته. داکیومنت هم خیلی زیاد نیست براش یکذره دردسر داره.

• لایک
امتیازات: k@veh
Back
بالا