- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ابهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
چپ یا راست؟کی به کیه منم یه حزب پایه گذاری میکنم با بیس آنارشی. اسمشم میزارم چمیدونم حزب کرانچی
چپ یا راست؟کی به کیه منم یه حزب پایه گذاری میکنم با بیس آنارشی. اسمشم میزارم چمیدونم حزب کرانچی
آقا هستمهیچکدوم
پایین
یک حزب غرق شده
سکوت پیشه نکنن من بنشون میکنم مهندسمن نمیدونم جریان چیه ولی میخوام حزب خودم که ایوگویان(Ew گویان) هستن رو تشکیل بدم،
ما توی این حزب معتقدیم اکثر سمپادی هایی که خیلی نظرات سیاسی میدن و برای بقیه نسخه میپیچن و فکر میکنن عقل کل و آگاه بازی هستن؛ هیچی، دیگه واقعا هیچی بارشون نیست و بهتره راجع به هر چیزی نظر ندن و سکوت پیشه کنن.
شیوه کارمون هم به این صورت هست که یک Ew میگیم و رد میشیم.
داوطلبین به بانگ من مراجعه کنن بعد از تایید صلاحیت عضو رسمی میشن. معلوم هم هست که دیگه کیا تایید صلاحیت نمیش-
حاجی من نمیفهمم جدی میخوای مدیر بشی یا شوخی و طنزه؟چه میدونم
من حتی نمیدونم احزاب دقیقا چه جوری کار میکنن
من بنیانگذار و عضو حزب فرهیختگان هستم
ما در این حزب با مدیریت @دژاوو جدا مخالف هستیم و به نظرمون اعضای محقتری برای این جایگاه تو سایت حضور دارن (@Samandoon :D )
بعدا اساسنامه و اصول حزب منتشر خواهد شد
شما عضو چه حزبی هستید؟

حزب خران با حزب فرهیختگان در یک جبههاند.مؤتلف میشویم
یه بیانیه برای دعوت دگر احزاب به ائتلاف ما بنویس. ( بدون تهدیدمردم به مغز تمیز نیاز دارند
)من اصلاح طلب اصولگرا هستم هشتگ رهبر سمپادیا.@Admin2 دکتر شما توی کدوم حزب هستید؟
آیا از حزب خَران حمایت میکنید؟من اصلاح طلب اصولگرا هستم هشتگ رهبر سمپادیا.
این همه لشگر آمده به عشق رهبر آمده 😍من اصلاح طلب اصولگرا هستم هشتگ رهبر سمپادیا.
آقاا میشه انگشترتون رو بدین به من 😖من اصلاح طلب اصولگرا هستم هشتگ رهبر سمپادیا.
گاوان و خران باربردار به ز آدمیان مردم آزاربنده حمایت خودم رو از حزب خران اعلام می کنم
از اين پس عر عر!
آقای دکتر ما این رو به حساب نیت نیک شما میذاریم، ممنون.سکوت پیشه نکنن من بنشون میکنم مهندس
تروریست های مسلح :به زودی حزب فاحشه های گرون فراخوان میده بیرون
خواهشا عضو شید تا با ریختن در خیابان و ایستادن کنار خواهرانمان از آن ها دفاع کنیم.
به نظر بنده خر دبیر هر که شد شد لکن موسس حزب به عنوان مقام شامخ اسب نامشان جاری است.بنده حمایت خودم رو از حزب خران اعلام می کنم
از اين پس عر عر!
بنده بعنوان رهبر حزب خران شمارا بعنوان خر دبیر انتخاب میکنم.به نظر بنده خر دبیر هر که شد شد لکن موسس حزب به عنوان مقام شامخ اسب نامشان جاری است.