• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

احزاب سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samandoon :D
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نه فقط ح‌بم رو پاک کردی
نقل قول رو اذیت کردی
ح ب تون ریپلای بود
قراره پاک کنیم چون چت مت هست
چندین تا از کاربر ها چه مستقیم چه غیرمستقیم نسبت به روند ریپلای زدن و بحث راه انداختن توی ح ب،حتی با این شرایط کشور،مخالفن و فکر می‌کنن فضای امن شون خراب شده.
هم توی متن گزارش ها از کاربر های مختلف که برای مدیران داخلی در دسترسه این موضوع بیان شده،هم توی پ خ هم توی پست های خودشون در ح ب.
حالا من نمی‌دونم اگر روند تغییر کرده من مشکلی با این قضیه که اسپم کنید توی این شرایط ندارم.
@Sina
@Becoming

حزب باد مجددا اعلام می‌دارد:
همه با هم برابرند بعضی برابرترند ما با هیچکس برابر نیستیم با همه برابریم

من نمی‌دونم جریان چیه ولی می‌خوام حزب خودم که ایوگویان(Ew گویان) هستن رو تشکیل بدم،
ما توی این حزب معتقدیم اکثر سمپادی هایی که خیلی نظرات سیاسی می‌دن و برای بقیه نسخه می‌پیچن و فکر می‌کنن عقل کل و آگاه بازی هستن؛ هیچی، دیگه واقعا هیچی بارشون نیست و بهتره راجع به هر چیزی نظر ندن و سکوت پیشه کنن.
شیوه کارمون هم به این صورت هست که یک Ew می‌گیم و رد می‌شیم.
داوطلبین به بانگ من مراجعه کنن بعد از تایید صلاحیت عضو رسمی‌ می‌شن. معلوم هم هست که دیگه کیا تایید صلاحیت نمی‌ش-
حزب ما تا این لحظه ۶ عضو نامبر وان تاریخ ۲۰۰ درصد داره، حسادت کنی-
آپدیت شد.

شرط عضویت در حزب خران :
ارائه‌ی سند خریت از طرف مراجعین محترم. ( مرجعین محترم بزودی انتخاب می‌گردد )

ح ب تون ریپلای بود
چندین تا از کاربر ها چه مستقیم چه غیرمستقیم نسبت به روند ریپلای زدن و بحث راه انداختن توی ح ب،حتی با این شرایط کشور،مخالفن و فکر می‌کنن فضای امن شون خراب شده.
هم توی متن گزارش ها از کاربر های مختلف که برای مدیران داخلی در دسترسه این موضوع بیان شده،هم توی پ خ هم توی پست های خودشون در ح ب.
حالا من نمی‌دونم اگر روند تغییر کرده من مشکلی با این قضیه که اسپم کنید توی این شرایط ندارم.
@Sina
@Becoming
فعلن میعو

ح ب تون ریپلای بود
@Sina
@Becoming
پست من نقل قول نبود ولی پاک شد. البته تگ داشت ولی فک نکنم خلاف مقررات باشه.

ح ب تون ریپلای بود
@Sina
@Becoming
در نهایت تمام ریپ ها رو پاک میکنیم

فقط با کمی تاخیر نسبت به حالت عادی

Back
بالا