• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

احزاب سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samandoon :D
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شما مورد اعتماد حزب نیستید

بر اساس فاصله برمی‌اندازید
نهههههههههههههه

سمندون جان، بیا بریم بیرون، با هم علیه احزاب دیگه و اهداف شومشون برنامه ریزی کنیم و به جون هم بندازیمشون و زوالشونو پفیلا خوران تماشا کنیم (منم سردبیر کن. اگه دولت تشکیل دادی، نخست وزیر شم، تو هم رئیس جمهور)

نهههههههههههههه

سمندون جان، بیا بریم بیرون، با هم علیه احزاب دیگه و اهداف شومشون برنامه ریزی کنیم و به جون هم بندازیمشون و زوالشونو پفیلا خوران تماشا کنیم (منم سردبیر کن. اگه دولت تشکیل دادی، نخست وزیر شم، تو هم رئیس جمهور)
نه.
ستاد نیروهای مشترک المنافع خران و فرهیختگان حضور شمارا بدلایل امنیتی رد می‌کند.

• ناراحت
امتیازات: Iliap
من متوجه انتقادناپذیری که می‌گید نمی‌شم
چندبار به من پیام دادین و حرف زدین باهام که متوجه شدین انتقاد ناپذیرم؟

نقل قول ریپلای و... توی حرف بزن ممنوع بوده و هست ولی حالا اکثرا انجام می‌دن و مدیریت هم راه میاد.منم یک شب پاک کردم و بعد اون نکردم پس چطور گیج شدین؟
یک سری پست هاهم ممکنه مدیرداخلی یا کل پاک کنه که دست خودشونه.

چندباری هم خواستم باهاتون حرف بزنم هم پ خ رو بستی هم چت هم بانگ.با دود که نمیتونم ارتباط بگیرم باهاتون
گفتم ک اون پستم نقل قول نداشت و جوریم نبود ک بگیم قاتی بقیه‌ی پستا اشتباهی پاک شده باشه حس کردم فقط چون یه نقد/شوخی کوچیک با مدیریت داشت حذف شده واسه همین بهم برخورد. بعدم نگفتم شما انتقادناپذیری مخاطبم اونی بود ک پست رو بی‌دلیل پاک کرده(پست قبلی رو بخونین) اتفاقا دفعه‌ی پیش هم ک یه مورد مشابه پیش اومده بود گفتین اگه موردی هست بیاین صحبت کنیم ک من تو اون شرایط جنگی بی‌خیالش شدم

گیج کننده‌س چون قانونش ثابت نیس

پ ن۱: . نیازی ب دود نیس تگ کردن هم هس
پ ن۲: ممنون بابت پاسخگویی

خران گرامی
مراقب نفوذی دشمن @Iliap باشید

Back
بالا