- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- UMSHA
ممنون از همکاری شماداوطلب محوره
شناس ها داوطلب نشدن
بطری دلستر بود. الان بگم چرا آب معدنی نه، باز میگی گنده گوزی ذاتی کوردها که خب ... 😏@maleck :) ساخت واژن مصنوعی با بطری آب معدنی برندهای مختلف.
اتفاقا گاو بوی خوبی میده. ولی خب آدم با گاو کار میکنه بوی گاو برنمیداره، بوی گهشو برمیداره.و اینکه تردید دارم بیشتر بوی عرق مردونه میده یا دام

گوز بزرگ از کون تنگ درمیاد 😏+ گنده گوزی ذاتی کوردها
)اولا که هنوز نوبت من نیست.دوما من کارتینگ رفتم و گنده تر از منش هم سوار ماشین فرمول یک شده (همایون نصیری)@amirTT: عاشق فرمول یکی(فرمول یک بود دیگه؟ یا مسابقات دیگهای؟(فرق نداره به هر حال)) ولی انقدر اضافه وزن داری که حتی اگر روزی یه خیری پیدا شد و قرار بود دستت رو بگیره ببره با ماشینا عکس بگیری نمیتونی توشون بشینی!
اول از همه تشکر میکنم ازت به خاطر اینکه مارو قابل دونستی و نظرت رو دادیسلام، نتا هم که داره وصل میشه انگار و احتمالا من طولانی مدت اینحا نباشم
@D3runk3n: کوندهپرو. و ماجرا اینجا جالب میشه که انقپر کونده پرروعه که حتی همین کونده پرویی که بهش گفتم هم به جای اینکه باعث بشه خجالت بکشه، خوراکیه واسه خودارضاییش. تو تنهایی میشینه و میگه هاها «عجب کونده پرروی دیوثی هستم جلق جلق جلق». واسه همین خاطر هیچ راهی واسه چزوندن این آدم وجود نداره(این همون چیزیه که نفر دوم خیلی زور میزنه باشه ولی نمیتونه)
پن: بچها من همتون رو دوست دارم، تاپیک شوخیه(گل برای گلها)