• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید! (زمستان 404)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ملک که قبلا گفتم
ماهی هم دوست دارم روستم نمیاد
@Mojo هم بچه است دلم نمیاد
همین که سرخره و سر گز جفتک میندازه بسه دیگه

@Mojo
در کودکی به قدری عاشق مرغ و خروسا بوده که اداشونو درمی‌نوردد و لباس اونشکلی داشته مطمئنم الانم از تفریحاتش قاطی مرغا شدنه
کل حرفاشو از چت جی پی تی درمیاره

کسی‌که دلش کاروانسراست، تا ابد و یک روز جهان هستی تجربهٔ عشق عمیقی رو نخواهد داشت. مهم نیست بهت پا می‌دن (یا نمی‌دن)، کثرت همیشه کیفیت رو کم می‌کنه متعسیفانه. کلهر ازت راضی نیست.
@maleck :)

@ماهی
نمیدونم چرا انگیزه ندارم رستت کنم.
شاید چون ۲ ثانیه بعدش یادت میره و هر چی بهت بگم فایده نداره
(یاد دیالوگ ممنتو افتادم)

@ماهی
تنها روستی‌که می‌تونم برات داشته باشم اینه‌که -به‌-طرز-خشنی- قشنگی. ✌🏻

@maleck :) ساخت واژن مصنوعی با بطری آب معدنی برندهای مختلف.
بطری دلستر بود. الان بگم چرا آب معدنی نه، باز میگی گنده گوزی ذاتی کوردها که خب ... 😏
و اینکه تردید دارم بیشتر بوی عرق مردونه میده یا دام
اتفاقا گاو بوی خوبی میده. ولی خب آدم با گاو کار میکنه بوی گاو برنمیداره، بوی گهشو برمیداره. :))
+ گنده گوزی ذاتی کوردها
گوز بزرگ از کون تنگ درمیاد 😏

( این روست واقعی بود :)) )

@amirTT: عاشق فرمول یکی(فرمول یک بود دیگه؟ یا مسابقات دیگه‌ای؟(فرق نداره به هر حال)) ولی انقدر اضافه وزن داری که حتی اگر روزی یه خیری پیدا شد و قرار بود دستت رو بگیره ببره با ماشینا عکس بگیری نمیتونی توشون بشینی!
اولا که هنوز نوبت من نیست.دوما من کارتینگ رفتم و گنده تر از منش هم سوار ماشین فرمول یک شده (همایون نصیری) :))

سلام، نتا هم که داره وصل میشه انگار و احتمالا من طولانی مدت اینحا نباشم

@D3runk3n: کونده‌پرو. و ماجرا اینجا جالب میشه که انقپر کونده پرروعه که حتی همین کونده پرویی که بهش گفتم هم به جای اینکه باعث بشه خجالت بکشه، خوراکیه واسه خودارضاییش. تو تنهایی میشینه و میگه هاها «عجب کونده پرروی دیوثی هستم جلق جلق جلق». واسه همین خاطر هیچ راهی واسه چزوندن این آدم وجود نداره(این همون چیزیه که نفر دوم خیلی زور میزنه باشه ولی نمیتونه)
پ‌ن: بچها من همتون رو دوست دارم، تاپیک شوخیه(گل برای گلها)
اول از همه تشکر میکنم ازت به خاطر اینکه مارو قابل دونستی و نظرت رو دادی
نکته دوم اینکه واقعیت یه سری کارهایی در گذشته برای جلب توجه کردم مثلا از دیوار مدرسه بالا رفتم تا همین هایی که احتمالا اینجا مطرح میشه ولی دیگه پیر شدم
این ویژگی ای که داری میگی هم مربوط به من نیست حقیقتا من همیشه سعی کردم چه جمعیت ناراحت میشه یا خوشحال نظرمو بگم اونی که تنهایی می‌ره اون کارو می‌کنه میشینه یه گوشه لذت می‌بره
خلاصه اینکه اگه خواستی کارای تنهاییتو ترک کنی میتونی بهم پیام بدی کمکت کنم

• لایک
امتیازات: Mojo
Back
بالا