من منتظر شعرم باز@maleck :) پاشو بیا منم روست کن ترسم بریزه
یعنی تا اینجامن رفتم یکم بیوشیمی خوندم و توسط اساتید بیوشیمی جهان مورد تحقیر قرار گرفتم هنوز یه کسی منو روستی نکرده که بتونم خشمم رو توی بک دادن بهش تخلیه کنم. ای بابا.
بخدا اون دیگه دست خودم نبود. تحقیقات نشون داده هیزم شکستن شصت درصد بیشتر از هر فعالیت دیگهای تستسترون ترشح میکنه. واس همین اینطور شد. ( احساس تشریح کردن جوک رو دارم تا اونایی که نفهمیدن هم بخندن)وا
والا فانتزی نیست خاطره است بیشتر
ولی قطعا هیچ وقت نمیام بگم امروز هیزم شکوندم تا بخاری رو روشن کنم پس من سوپرمنم
اگه واقعا سوپرمنی باید بری از دهات بغلی نفت بیاری چون بخاری هیزمی نصفه شب خاموش میشه🙏🙏
اسمتو بذار تو لیست.@maleck :) پاشو بیا منم روست کن ترسم بریزه
من جواب ماهی رو آماده کرده بودم ولی گفت ادامه ندیم دیگه منتشر نکردممن منتظر شعرم باز
شاعرای عزیز چرا نشستین؟

نموخوام.نمیشه ی رست سفارشی بزنی ما بریم👩🦽👩🦽اسمتو بذار تو لیست.
من جواب ماهی رو آماده کرده بودم ولی گفت ادامه ندیم دیگه منتشر نکردم![]()
آها فهمیدم فانتزی سازی نکردید اینها فانتزی های خودتون بوده حالا بهشون رسیدید و ذوق کردید مبارکهبخدا اون دیگه دست خودم نبود. تحقیقات نشون داده هیزم شکستن شصت درصد بیشتر از هر فعالیت دیگهای تستسترون ترشح میکنه. واس همین اینطور شد. ( احساس تشریح کردن جوک رو دارم تا اونایی که نفهمیدن هم بخندن)
نفت و گازوییل هم فروش ازاد نداره. مملکت آخوندیه دوستم.
ببین خودت باید میدون رو یه جوری فراهم کنیباز گرفتید رو ملک که
من چهارساله تو این سایتم و تازه یه چندماهیه کمتر فعالم یعنی هیچ روستی نداریدچه ادم هگوری مگوریم پس
هی ملینا فکر کردی خیلی آدم جالبی هستی؟😏🫵🏻ببین خودت باید میدون رو یه جوری فراهم کنی
رو یکی از بحثا ریپلای بزن یه چیزی بگو😂
تو چی میگی زبون بسته.هی ملینا فکر کردی خیلی آدم جالبی هستی؟😏🫵🏻
همین که موقتا از ایگنور درت آوردم که تاپیک گم نشه نشون میده کی زبون بستهست.😞تو چی میگی زبون بسته.

اگه این تیکه رو نمی گفتی احتمالا ذهن حضار میرفت سمت زین و دم اسب مالک اشتر.
چون Own میکنه کسیو که روست میکنهاینکه ملک رو مالک میخونید هم جالبه.

ملک یه کم دخترونهساینکه ملک رو مالک میخونید هم جالبه.
قوی بود خوشم اومد.چون Own میکنه کسیو که روست میکنه
ملک نماد تستسترونه کجاش دخترونه است، یبار کارن گفت از خطکش استریت تره.ملک یه کم دخترونهس

کارزار افزودن ری اکشن 😒ملک نماد تستسترونه کجاش دخترونه است، یبار کارن گفت از خطکش استریت تره.
متاسفانه عکس باز نمیشه.عمو @maleck :)
این یه تیکه تار مو که از دم اسبی تون بیرون مونده بخاطر اینه که میخواستید مثل زین مالک باشید ؟
بخاطر همین اسمتون مالکه؟
برای رفرنس:
![]()