• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید! (زمستان 404)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
باز گرفتید رو ملک که
من چهارساله تو این سایتم و تازه یه چندماهیه کمتر فعالم یعنی هیچ روستی ندارید:)) چه ادم هگوری مگوریم پس

من رفتم یکم بیوشیمی خوندم و توسط اساتید بیوشیمی جهان مورد تحقیر قرار گرفتم هنوز یه کسی منو روستی نکرده که بتونم خشمم رو توی بک دادن بهش تخلیه کنم. ای بابا.
یعنی تا اینجا
بیوشیمی یک
سمپادیا صفر
منم منفی یک

وا
والا فانتزی نیست خاطره است بیشتر
ولی قطعا هیچ وقت نمیام بگم امروز هیزم شکوندم تا بخاری رو روشن کنم پس من سوپرمنم
اگه واقعا سوپرمنی باید بری از دهات بغلی نفت بیاری چون بخاری هیزمی نصفه شب خاموش میشه🙏🙏
بخدا اون دیگه دست خودم نبود. تحقیقات نشون داده هیزم شکستن شصت درصد بیشتر از هر فعالیت دیگه‌‌ای تستسترون ترشح می‌کنه. واس همین اینطور شد. ( احساس تشریح کردن جوک رو دارم تا اونایی که نفهمیدن هم بخندن)
نفت و گازوییل هم فروش ازاد نداره. مملکت آخوندیه دوستم.

بخدا اون دیگه دست خودم نبود. تحقیقات نشون داده هیزم شکستن شصت درصد بیشتر از هر فعالیت دیگه‌‌ای تستسترون ترشح می‌کنه. واس همین اینطور شد. ( احساس تشریح کردن جوک رو دارم تا اونایی که نفهمیدن هم بخندن)
نفت و گازوییل هم فروش ازاد نداره. مملکت آخوندیه دوستم.
آها فهمیدم فانتزی سازی نکردید اینها فانتزی های خودتون بوده حالا بهشون رسیدید و ذوق کردید مبارکه

باز گرفتید رو ملک که
من چهارساله تو این سایتم و تازه یه چندماهیه کمتر فعالم یعنی هیچ روستی ندارید:)) چه ادم هگوری مگوریم پس
ببین خودت باید میدون رو یه جوری فراهم کنی
رو یکی از بحثا ریپلای بزن یه چیزی بگو😂

عمو @maleck :)
این یه تیکه تار مو که از دم اسبی تون بیرون مونده بخاطر اینه که میخواستید مثل زین مالک باشید ؟
بخاطر همین اسمتون مالکه؟
برای رفرنس:

Back
بالا