- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
و در این مورد خفه شوولی من همیشه با کفگیر مامان بزرگمون شروع میکنم که روست بزرگی بر سلیقه اته و خودش به تنهایی کافیه.بی گردن در تالار.
خودتون انداختید بهم
و در این مورد خفه شوولی من همیشه با کفگیر مامان بزرگمون شروع میکنم که روست بزرگی بر سلیقه اته و خودش به تنهایی کافیه.بی گردن در تالار.
فشار خوردن شما از خوب بودن روستر شماست فلذا به جای فشار خوردن سکوت کنید تا بیشتر نمایان نشود.@phoenix_s9
حداقل دیسلایک هاتو ترجمه کن
فشار؟فشار خوردن شما از خوب بودن روستر شماست فلذا به جای فشار خوردن سکوت کنید تا بیشتر نمایان نشود.

مثل اینکه روست واقعی همون چهارتا دیسلایک بود.فشار؟
والا من از هیچ کدوم از این چیزایی که گفت روست نشدم
خنده هام مربوط به جمع دوستامه و ازش لذت میبرم
کینه ای نیستم و زود یادم میره هم بد نیست
عروسک هم دوست دارم
در شخصیتم نیست هر فحشی در هرجایی استفاده بکنم.
کدوم روست بود؟
این فکر نکنم روست به من باشهانقدرم با استاد های دیگه کل کل نکن کسی فکر نمیکنه خیلی کول و خفن هستی فقط داری وقت ارزشمند بقیه رو هدر میدی

روست خوبی بود:)عزیزم لطفا بس کن تا یه کسی یه حرفی رو پیش میکشه سریع خودت رو میندازی وسط که مرکز توجه ها باشی و میخوای مکالمه رو به سمت خودت ببری البته ذاتا موقعی که خودت شروع میکنی صحبت کردن کسی اهمیتی بهت نمیده مجبوری خودت رو بندازی وسط حرف های این و اون بابت هر موضوعی. لطفا یکم فکر کن بعد حرف بزن چون داری راجب گرمایش جهانی و قیمت دلار و کوفت و زهرمار های مهم حرف نمیزنی داری راجب لاک و عروسک صورتی که خواهرت برات گرفته و به درد هیچ جای زندگی من نمیخوره اطلاعات میدی چقدر هم که ما به حرفات اهمیت دادیم...
اون قسمت روست به دوتاتونه😂این فکر نکنم روست به من باشه
اولئک الذین یعلمون
روست خوبی بود:)