• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ولی من همیشه با کفگیر مامان بزرگمون شروع میکنم که روست بزرگی بر سلیقه اته و خودش به تنهایی کافیه.بی گردن در تالار.
و در این مورد خفه شو
خودتون انداختید بهم

@phoenix_s9
حداقل دیسلایک هاتو ترجمه کن

• لایک
امتیازات: Mojo
فشار خوردن شما از خوب بودن روستر شماست فلذا به جای فشار خوردن سکوت کنید تا بیشتر نمایان نشود.
فشار؟
والا من از هیچ کدوم از این چیزایی که گفت روست نشدم
خنده هام مربوط به جمع دوستامه و ازش لذت میبرم
کینه ای نیستم و زود یادم میره هم بد نیست
عروسک هم دوست دارم
در شخصیتم نیست هر فحشی در هرجایی استفاده بکنم.
کدوم روست بود؟

اولین موردیم که گفت، ادامه ندم بهتره چون پته ی خودشم میریزم رو آب:))

فشار؟
والا من از هیچ کدوم از این چیزایی که گفت روست نشدم
خنده هام مربوط به جمع دوستامه و ازش لذت میبرم
کینه ای نیستم و زود یادم میره هم بد نیست
عروسک هم دوست دارم
در شخصیتم نیست هر فحشی در هرجایی استفاده بکنم.
کدوم روست بود؟
مثل اینکه روست واقعی همون چهارتا دیسلایک بود.

@_Hani_ اونقدر کرکتر داغونی داری که حتی نمیدونم از کجاش شروع کنم بدین صورت به @_Vina_ میپردازم تا بعد بیام توی خوابت کله عروسک های صورتی نانازت رو بکنم
خانمی که ادعای فمنیست بودن داری عجیبه توی سال ۲۰۲۶ هنوز نمیدونی استفاده از لفظ رو دست موندن ضدزن محسوب میشه ولی احتمالا تو هم ۱۰۰ ۲۰۰ سال پیش رو دست که میموندی هیچ؛ کسی بهت نگاه هم نمی‌کرد با اون صدای جیغ جیغویی که اساسا فکر میکنی صدای گوگوشه یه کوچه رو فراری میدادی مثل الان که تا صدات بلند میشه همه میرن کلاسای خودشون پس در دکانت رو ببند برو پتو رو بکش رو سرت گریه کن
وای @_Hani_ عزیزم لطفا بس کن تا یه کسی یه حرفی رو پیش میکشه سریع خودت رو میندازی وسط که مرکز توجه ها باشی و میخوای مکالمه رو به سمت خودت ببری البته ذاتا موقعی که خودت شروع میکنی صحبت کردن کسی اهمیتی بهت نمیده مجبوری خودت رو بندازی وسط حرف های این و اون بابت هر موضوعی. لطفا یکم فکر کن بعد حرف بزن چون داری راجب گرمایش جهانی و قیمت دلار و کوفت و زهرمار های مهم حرف نمیزنی داری راجب لاک و عروسک صورتی که خواهرت برات گرفته و به درد هیچ جای زندگی من نمیخوره اطلاعات میدی چقدر هم که ما به حرفات اهمیت دادیم...
انقدرم با استاد های دیگه کل کل نکن کسی فکر نمیکنه خیلی کول و خفن هستی فقط داری وقت ارزشمند بقیه رو هدر میدی
I love you btw🩷😂

انقدرم با استاد های دیگه کل کل نکن کسی فکر نمیکنه خیلی کول و خفن هستی فقط داری وقت ارزشمند بقیه رو هدر میدی
این فکر نکنم روست به من باشه:))
اولئک الذین یعلمون

عزیزم لطفا بس کن تا یه کسی یه حرفی رو پیش میکشه سریع خودت رو میندازی وسط که مرکز توجه ها باشی و میخوای مکالمه رو به سمت خودت ببری البته ذاتا موقعی که خودت شروع میکنی صحبت کردن کسی اهمیتی بهت نمیده مجبوری خودت رو بندازی وسط حرف های این و اون بابت هر موضوعی. لطفا یکم فکر کن بعد حرف بزن چون داری راجب گرمایش جهانی و قیمت دلار و کوفت و زهرمار های مهم حرف نمیزنی داری راجب لاک و عروسک صورتی که خواهرت برات گرفته و به درد هیچ جای زندگی من نمیخوره اطلاعات میدی چقدر هم که ما به حرفات اهمیت دادیم...
روست خوبی بود:)

نگین جونم @Negin_
تو همونی هستی که مامانت هر روز سر ساعت ۱۲ و نیم برات تغذیتو میاره:))
امیدوارم دانشگاه رفتنی نیاد درستو از استاد بپرسه

@_Vina_
and for the end:
حداقل من متنی که خودم باهاش روست شدم رو برای روست کس دیگه ای استفاده نکردم
End of the conversation

Back
بالا