• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید! (زمستان 404)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
باید قبل این یه صندلی داغی جرعت حقیقتی چیزی میذاشتید بشناسیمتون اول، الان یه بچه با ذوق اومده میگه منو روست کنید من موندم شکلات بش بدم بگم عمو برو پی بازیت یا دیسش کنم بره تو اتاقش به کارای بدش فکر کنه.

السا رستت کنیم بلوپ بلوپت میره بالا غرق میشی

باید قبل این یه صندلی داغی جرعت حقیقتی چیزی میذاشتید بشناسیمتون اول، الان یه بچه با ذوق اومده میگه منو روست کنید من موندم شکلات بش بدم بگم عمو برو پی بازیت یا دیسش کنم بره تو اتاقش به کارای بدش فکر کنه.
تو خودت گنجشکی هستی اخه کوچولو من چی بگم به تو

تو خودت گنجشکی هستی اخه کوچولو من چی بگم به تو
با این قیافه جیسون موموآ طوری که داری عزیزم هرچی بگی حق با توعه من سگ کی باشم که بی جهت پارس کنم.

من با gpt مشورت کردم
گفتم بخدا من خودم اینارو نمیشناسم بقییه که دیگه هیچی بنظرت چیکار کنیم چیکار نکنیم
gpt گفت اینا تو سن حساسی هستن بهشون بگی نه دچار تروما میشن و ...
حتی اینقدر اهمیت نداد که حتی نپرسید میخوای برات جدول بکشم یا نه:))
@Elsaest

من با gpt مشورت کردم
گفتم بخدا من خودم اینارو نمیشناسم بقییه که دیگه هیچی بنظرت چیکار کنیم چیکار نکنیم
@Elsaest
نیگا من ازت بزرگترم.
(حتی اینم ادیت زدی.)

لطفا بشکه‌ها رو روست نکنید 🙏
قلبشان بر خلاف شکمشان کوچک است
حالا رست نبود
نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و نگم چون شکمشون بزرگه جا برای قلبشون نمونده
ببخشید

من با gpt مشورت کردم
@Elsaest
صحیح.
دقیقا مثل اینه که یکی با ۱۸۰ کیلو وزن و بدن مثل بشکه بگه دارید کند میدوید
یادت نره اگه اون بشکه 180 کیلویی تصمیم بگیره قل بخوره همتونو له میکنه و میره جلو.

وای بچه ها واقعا نمی‌تونم، نمی‌دونید دارم چه روست های خوبی رو پاک می‌کنم دعوا نشه.🥀

Back
بالا