- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- دانشگاه یزد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
هَل مِن روستر؟
هَل مِن روستر؟
حیف اعصابم شخمیههَل مِن روستر؟
البته احتمالا فرداش میای میگی بغلم کن چون یادت رفته من اصلا چی گفتم ، بلوپ بلوپ بلوپعوضی کثافت@_Hani_
نمیدونم از کجا شروع کنم ولی من همیشه با کفگیر مامان بزرگمون شروع میکنم که روست بزرگی بر سلیقه اته و خودش به تنهایی کافیه.بی گردن در تالار.
احتمالا اگه تو ، ۱۰۰ ۲۰۰ سال پیش بدنیا میومدی رو دست میموندی چون میگفتن دختر باید با متانت و ارومی بخنده ولی یادم نیست آخرین باری که تو و @Negin_ صدای شیشه پاک کن و موتور ندادین
سعی میکنی دعوا کنی ولی تهش هم من میدونم هم تو که کارت با ده بسته دستمال کاغذی هم حل نمیشه و ته زورت چه ادمی بی تربیتی هستی دیگه باهات حرف نمیزنمه که فکر میکنی موشکی بر جان طرفه
من و تو بخوایم اگه جدی همو روست کنیم احتمالا تا ابد تو قهر باشیم باهم و وضعیتمون به کثافت کشیده میشهالبته احتمالا فرداش میای میگی بغلم کن چون یادت رفته من اصلا چی گفتم ، بلوپ بلوپ بلوپ
@Negin_ نوبت توئه تا قبل ۱۰ بیا روست کن چون بچه کوچولوها باید قبل ۱۰ عروسک به بغل مو شونه کرده بخوابن*-*

حداقلش موقع حرف زدن میزان صدامون آهسته و آهسته تر نمیشهاحتمالا اگه تو ، ۱۰۰ ۲۰۰ سال پیش بدنیا میومدی رو دست میموندی چون میگفتن دختر باید با متانت و ارومی بخنده ولی یادم نیست آخرین باری که تو و @Negin_ صدای شیشه پاک کن و موتور ندادین

هرچی میکشم از دل مهربونمهسعی میکنی دعوا کنی ولی تهش هم من میدونم هم تو که کارت با ده بسته دستمال کاغذی هم حل نمیشه و ته زورت چه ادمی بی تربیتی هستی دیگه باهات حرف نمیزنمه که فکر میکنی موشکی بر جان طرفه

بازم بی لیاقتی دیگهالبته احتمالا فرداش میای میگی بغلم کن چون یادت رفته من اصلا چی گفتم ، بلوپ بلوپ بلوپ
عروسکامو شبا بغل نمیکنمبچه کوچولوها باید قبل ۱۰ عروسک به بغل مو شونه کرده بخوابن*-*
باز خوبه من یادم هست ۱۰۰ قرن چی شده نه اینکه حتی یادم بره دو ساعت پیش چی بهم انداختن و منم بی جواب گذاشتمحداقل مثل تو نیستم هر ۱۰۰ قرن یه اتاق مربوط به قرن ها قبلو یاد آور میکنی
بازم بی لیاقتی دیگه
لیاقت بغل مهربانانه ی منو نداری
فردا با کتونی میوفتم دنبالت( دنپاییمم مدرسست)
یا گفتم هه.باز خوبه من یادم هست ۱۰۰ قرن چی شده نه اینکه حتی یادم بره دو ساعت پیش چی بهم انداختن و منم بی جواب گذاشتمیا گفتم هه.
نمیخواستم بگم مجبورم کردی ، واقعا فکر میکنی ما از دمپایی ابری و جامدادی صورتی هراسونیم؟داداش من با تکواندو کار زندگی میکنم کارم از دمپایی و جامدادی گذشته اگه قرار به زدن باشه اونی که میخوره تویی*-*
)))