piazjafari
کاربر نیمهفعال

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- خمین
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
کسی با اندیشههای نیک لند آشنا هست؟ نظرتون راجع به شتابگراها چیه

شتاب منفی بگیر و متوقف شو.کسی با اندیشههای نیک لند آشنا هست؟ نظرتون راجع به شتابگراها چیه
چیزی خوندی ازش؟امیدوار شدم که دیدم اسمش اینجا آورده شده
یه مقاله داره توو ccru به اسم meltdown، اونو خوندهام.چیزی خوندی ازش؟
اون قضیه پیشنیاز درستهیه مقاله داره توو ccru به اسم meltdown، اونو خوندهام.
مقدمه چند تا از کتابهاش رو هم خوندهام :)) بیشتر از اینکه از خودش خونده باشم یوتوب دیدهام راجع بهش
؟مگه به غیر از ccru کتابم نوشته = ))چند تا از کتابهاش

اون قضیه پیشنیاز درسته؟
مگه به غیر از ccru کتابم نوشته = ))
+توئیتاش هم معروف بودن
خب فرض کن داری کتابو می خونی یهو از 《ریزوم》حرف می زنهببین من خیلی به پیشنیاز اعتقادی ندارم. به این اعتقاد دارم که باید شیرجه زد وسطش و سخت نگرفت و پیش رفت. فلذا نظرم خیلی مهم نیست :)) ولیکن به نظرم سختی نیکلند بیشتر از زبان عجیبغریبش و بکگراند اوکالتیستیکش میاد تا نیچه و دلوز و گتاری.
سیسیآریو کتاب نیست اصلاً، اسم یه گروه تحقیقاتیه که نیک لند هم توش بوده. یه سری نوشته دارن که شاید اینا به صورت کتاب هم جمعآوری شده باشن.
آره مثلاً. «ریزوم» چت جیپیتی رو یاد میگیری و با همین کد رفرنس میدی بهش تا بعداً ریزومهای دیگری رو ببینی.خب فرض کن داری کتابو می خونی یهو از 《ریزوم》حرف می زنه
راه حل اینه که با جی پیتی سر و تهش رو دربیاری : ))؟
نمیدونم.شاید حق با تو باشه. ولی ولی ولی اگر قرار باشه هر ۵ صفحه یک بار جی پی تی به دست شم بهتر نیست اول یه خلاصه ای از دلوز داشته باشم بابتش؟آره مثلاً. «ریزوم» چت جیپیتی رو یاد میگیری و با همین کد رفرنس میدی بهش تا بعداً ریزومهای دیگری رو ببینی.