• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اینجا کسی نیک لند می‌خونه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع piazjafari
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

piazjafari

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خمین
سال فارغ التحصیلی
1398
کسی با اندیشه‌های نیک لند آشنا هست؟ نظرتون راجع به شتاب‌گراها چیه

من‌کتاب ccru رو می‌خواستم بخونم ولی سخته باید هم دلوز بدونی هم‌گتاری هم یه مقداری بدیو و کلی زبان انگلیسیت خوب باشه واسه همین‌نخوندمش
نمی‌دونم حالا منظورت چیه از نیک‌لند خوندن
@piazjafari

Up
اگر کسی خونده

امیدوار شدم ‌که دیدم اسمش اینجا آورده شده

• لایک
امتیازات: ili
چیزی خوندی ازش؟
یه مقاله داره توو ccru به اسم meltdown، اونو خونده‌ام.
مقدمه چند تا از کتاب‌هاش رو هم خونده‌ام :‌)) بیش‌تر از این‌که از خودش خونده باشم یوتوب دیده‌ام راجع بهش

• لایک
امتیازات: ili
یه مقاله داره توو ccru به اسم meltdown، اونو خونده‌ام.
مقدمه چند تا از کتاب‌هاش رو هم خونده‌ام :‌)) بیش‌تر از این‌که از خودش خونده باشم یوتوب دیده‌ام راجع بهش
اون قضیه پیشنیاز درسته :-" ؟

• ناراحت
امتیازات: zhina
بعد جنگ راجع بهش صحبت می‌کنم الان اصلا حوصله‌اش رو ندارم

اون قضیه پیشنیاز درسته :-" ؟

ببین من خیلی به پیش‌نیاز اعتقادی ندارم. به این اعتقاد دارم که باید شیرجه زد وسطش و سخت نگرفت و پیش رفت. فلذا نظرم خیلی مهم نیست :‌)) ولیکن به نظرم سختی نیک‌لند بیش‌تر از زبان عجیب‌غریبش و بک‌گراند اوکالتیستیکش میاد تا نیچه و دلوز و گتاری.

مگه به غیر از ccru کتابم نوشته = ))
+توئیتاش هم معروف بودن

سی‌سی‌آریو کتاب نیست اصلاً، اسم یه گروه تحقیقاتیه که نیک لند هم توش بوده. یه سری نوشته دارن که شاید اینا به صورت کتاب هم جمع‌آوری شده باشن.

ببین من خیلی به پیش‌نیاز اعتقادی ندارم. به این اعتقاد دارم که باید شیرجه زد وسطش و سخت نگرفت و پیش رفت. فلذا نظرم خیلی مهم نیست :‌)) ولیکن به نظرم سختی نیک‌لند بیش‌تر از زبان عجیب‌غریبش و بک‌گراند اوکالتیستیکش میاد تا نیچه و دلوز و گتاری.

سی‌سی‌آریو کتاب نیست اصلاً، اسم یه گروه تحقیقاتیه که نیک لند هم توش بوده. یه سری نوشته دارن که شاید اینا به صورت کتاب هم جمع‌آوری شده باشن.
خب فرض کن داری کتابو می خونی یهو از 《ریزوم》حرف می زنه
راه حل اینه که با جی پی‌تی سر و تهش رو دربیاری : ))؟

خب فرض کن داری کتابو می خونی یهو از 《ریزوم》حرف می زنه
راه حل اینه که با جی پی‌تی سر و تهش رو دربیاری : ))؟
آره مثلاً. «ریزوم» چت جی‌پی‌تی رو یاد می‌گیری و با همین کد رفرنس می‌دی بهش تا بعداً ریزوم‌های دیگری رو ببینی.

آره مثلاً. «ریزوم» چت جی‌پی‌تی رو یاد می‌گیری و با همین کد رفرنس می‌دی بهش تا بعداً ریزوم‌های دیگری رو ببینی.
نمی‌دونم‌.شاید حق با تو باشه. ولی ولی ولی اگر قرار باشه هر ۵ صفحه یک بار جی پی تی به دست شم بهتر نیست اول یه خلاصه ای از دلوز داشته باشم بابتش؟

Back
بالا