• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تکنیک هایی برای یادگیری زبان عربی

وای داروخانه میشه صیدلیته معلممون میگه بهش سیدعلی :)) =))

ولی مثلا مستشفى چی میشه؟
مستشفا، آخرش شفاست، یعنی یه چیزی مربوط به بیماره
شبیه مستفیض که یعنی پر از فیض
اینم یعنی پر از بیمار، یعنی بیمارستان

ولی مثلا مستشفى چی میشه؟
مستر شفی (یه برنامه تلوزیون) یا مستر شفی (تبدیل به اقای شفیع شد)این روش بیشتر واسه نوشتن کار میکنه چون تلفظا فرق میکنن

• لایک
امتیازات: Mojo

ولی مثلا مستشفى چی میشه؟
حدس های من به شفا وزنش که میگه ....فکر کنم ربط داره درخواست کننده شفا :))یا بیمارستان همینجوری؟

• لایک
امتیازات: Mojo
  • دابل‌لایک
امتیازات: hemus
حدس های من به شفا وزنش که میگه ....فکر کنم ربط داره درخوساست کننده شفا :))یا بیمارستان همینجوری؟

مستر شفی (یه برنامه تلوزیون) یا مستر شفی (تبدیل به اقای شفیع شد)این روش بیشتر واسه نوشتن کار میکنه چون تلفظا فرق میکنن

اره همینجوریه
متشکرمم

ما نهم که‌ بودیم‌ معلممون هر جلسه پرسش لغات داشت و اون مرور دائمیه باعث شد من حتی با اینکه پارسال هیچی نتونستم عربی بخونم لغات نهمم هنوز که هنوزه یادم‌ باشه.
برعکس هم‌ می‌پرسید. یعنی عرف عربی به فارسیه و فارسی به عربی نبایستی داشته باشیم ولی پرسش لغاتشو این‌جوری می‌گرفت و به‌نظر من خیلی تاثیر داشت‌. حتی بچه‌هایی بودن حافظه‌شون اون‌قدر قوی نبود ولی اونام کامل یادشون نباشه همه‌شو فراموش نکردن.

موجو دهم وزنها رو دارید خیلی کار رو راه میندازه حتی میتونی ریشه کلی کلماتی که تو روزمره استفاده میشه رو پیدا کنی
کلاً من که دوستشون دارم با تمرین زیاد فکر کردن به کلمات فقط به کتاب درسی دل نبندی میتونی مثلا ازدواج بر وزن افتعال هست برا من سواله چرا ت، د شده و....
منم همیشه نمره ام تو ترجمه میره ولی با حدس ‌و گمان یه کم بهبود یافته🤣

فکر کنم نهم؟بودی
عربی نهم اصلا یادم نمیاد که دقیقا چی بود
ولی عربی به طور کلی درس روالی هست به شرطی که به زور نخوای حفظش کنی
ادبیاتت چطوره؟ من چند نفر که دیدم عربی شون خوبه به نسبت یه تسلط نسبی هم رو ادبیات دارن(واسه ترجمه کمکت میکنه همین که میگی مصدر و فعل رو ترجمه اش رو جا به جا میگی از ادبیات میاد به نظرم)
بگذریم عربی نهم اگه المعجم منظورته ایراد داری تیکه تیکه حفظ کن مثلا دو ستون که هست ستون اول رو دو بخش کن بعد بخش اول بخون بعد بخش دوم بعد کل ستون اول رو حفظ کن به همین ترتیب ستون دوم و مجدد کلشو از اول مرور کن
قواعد که چیز خاصی نداره نهم تا اونجا که یادمه(دهم باب هست)
یه کتاب عربی بود به نام رشادت؟هفتم من گرفتم چیز خوبی بود اونم امتحان کن

توصیه من به تو اینه که نه فقط عربی بلکه هر چیزی که نیاز به حفظ کردن داشته باشه رو شخصی‌سازی کن
یعنی چی؟ یعنی سعی کن با چیز های با ربط یا حتی کاملا بی ربط که برات راحت تر و توی ذهنت جا افتاده ترن ربطشون بده.یا اونارو مخصوص خودت کن؛ به زبون خودت اونهارو برای خودت توضیح بده
این یه تکنیک با پشتوانه علمیه و برای هرکسی جواب گو هست

توصیم توی عربیم اینه که حتما قواعد پایه مثل صیغه و ضمایر رو از همون اول به ترتیب عربی یاد بگیر و اصلا سمت ترتیبای فارسی نرو که در اینده گیجت میکنن. حتما روی پایه ها کار کن اگر هم مفاهیم ادبیات رو مثل نقش دستوری و زمان فعلا رو متوجه نمیشی فارسی رو مرور کن و پی‌گیر باش

در کل مفاهیم کتابای عربی دبیرستان خیلی عمقی نیست به عنوان مثال هیچ جا هدف اموزش مکالمه و محاوره عملی نبوده و نیست و هیچکدوم از قواعد به طور تمام و کمال گفته نشدن
خلاصه عربی مدرسه راحت تر و ناقص تر از تصور اکثر ادماست
کسی بخواد واقعا از عربی استفاده کنه به چیزهای خیلی بیشتری از قواعد و دوسه تا لغت احتیاج پیدا میکنه

Back
بالا