• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد زیست کمک!!

blueberryy5

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
Loading
من امسال نهمم و یک ترم کلاس المپیاد شرکت کردم اما به اندازه کافی براش وقت خوندن نزاشتم و تو ازمون هم نتیجه دلخواهم رو نگرفتم، همین شد که من ناامید شدم (تقریبا) و این ترم رو ثبت نام نکردم به این بهونه که خودم بخونم (بدون کلاس) اما الان یکم دودلم و از تصمیمم تا حدودی پشیمونم چون حس میکنم بدون کلاس از قبل هم کمتر میخونم
الان واقعا توی دوراهیم که بقیه مسیر رو ادامه بدم و کلاس برم یا نه

بدون کلاس بازدهی خیلی کمتر میشه
اگه مصمم هستی برای المپیاد، برای دوره دوم جانمایی شرکت کن و سعی کن فرزانگان۱ قبول بشی، نهايتا اگه نشد فرزانگان۲ فقط

من امسال نهمم و یک ترم کلاس المپیاد شرکت کردم اما به اندازه کافی براش وقت خوندن نزاشتم و تو ازمون هم نتیجه دلخواهم رو نگرفتم، همین شد که من ناامید شدم (تقریبا) و این ترم رو ثبت نام نکردم به این بهونه که خودم بخونم (بدون کلاس) اما الان یکم دودلم و از تصمیمم تا حدودی پشیمونم چون حس میکنم بدون کلاس از قبل هم کمتر میخونم
الان واقعا توی دوراهیم که بقیه مسیر رو ادامه بدم و کلاس برم یا نه
خب یه پوینت کلاس دقیقا افتادن توی جو درس‌خوندنه..
اما اگه میبینی کلاسه صرفا قراره توی ساعت مطالعه بیشتر کمکت کنه؛ اگه بتونی خودت ساعت مطالعه‌رو ببری بالاتر احتمالا بیشتر کمکت کنه چون در نهایت کلاس هم یه بخشی رو ساپورت میکنه و خودت هم باید در کنارش بخونی..
درمورد ادامه دادن هم که خب هنوز خیلی وقت داری اگه نهمی و دوستش داری مسیرو چیزی عقب نیستی که بخوای استرسشو داشته باشی

بدون کلاس بازدهی خیلی کمتر میشه
اگه مصمم هستی برای المپیاد، برای دوره دوم جانمایی شرکت کن و سعی کن فرزانگان۱ قبول بشی، نهايتا اگه نشد فرزانگان۲ فقط
دوره هایی که برگزار کردن برای خود سمپاده گفتن لازم نیست جانمایی بدیم!!
دوره دو احتمالا برم فرز7

باشگاه فرزانگان؟
فک‌کنم یه همچین اسمی داشت
نه باشگاه فرزانگان امسال منحل شد (+مرکز پسرونه اش که اسمش یادم نیست)
مرکز ژرفا رو گذاشتن جاش هم برای فرز ها هم برای حلی ها

نه باشگاه فرزانگان امسال منحل شد (+مرکز پسرونه اش که اسمش یادم نیست)
مرکز ژرفا رو گذاشتن جاش هم برای فرز ها هم برای حلی ها
اوه نمیدونستم
سمپیاد نبود اسم پسرونه‌ش؟

Back
بالا