• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد زیست کمک!!

دوره هایی که برگزار کردن برای خود سمپاده گفتن لازم نیست جانمایی بدیم!!
دوره دو احتمالا برم فرز7
بله میدونم منظورت چیه و دقیقا چون میدونم و همونجا هم المپیاد خوندم دارم میگم جانمایی شرکت کنی :‌)
الان که دوره اول هستين از همه فرزانگان‌ها اونجا شرکت میکنن
دوره دوم فرز۱ و فرر۲ خودشون جدا میشن و باور کن المپیاد خوندنی که فایده داشته باشه و نتیجه بده فقط همونه (حرف من نیست فقط، حرف همه دانش‌آموزهای باشگاه المپیاد فرزانگانه)
حالا اگه صرفا علاقه داری و برات نتیجه واقعا مهم نیست فرقی نداره باشگاه هم میتونه برات کافی باشه اما اگه مدال برات مهمه به نظرم بهتره جایی نمونی که با چند سال سابقه، تعداد انگشت شمار برنز و خیلی کم نقره داشته، در حالی که فرز۱ و فرز۲ هر سال به وفور طلا دارن

بله میدونم منظورت چیه و دقیقا چون میدونم و همونجا هم المپیاد خوندم دارم میگم جانمایی شرکت کنی :‌)
دوره دوم فرز۱ و فرر۲ خودشون جدا میشن و باور کن المپیاد خوندنی که فایده داشته باشه و نتیجه بده فقط همونه (حرف من نیست فقط، حرف همه دانش‌آموزهای باشگاه المپیاد فرزانگانه)
حالا اگه صرفا علاقه داری و برات نتیجه واقعا مهم نیست فرقی نداره باشگاه هم میتونه برات کافی باشه اما اگه مدال برات مهمه به نظرم بهتره جایی نمونی که با چند سال سابقه، تعداد انگشت شمار برنز و خیلی کم نقره داشته، در حالی که فرز۱ و فرز۲ هر سال به وفور طلا دارن
تا جایی که من میدونم الان بخاطر کمتر شدن تعداد؛ تموم فرزانگان‌ها به عنوان مهمان میان فرز یک حتی اگه دانش‌آموز یه مدرسه دیگه باشن، یعنی بدون جانمایی
حداقل این دو سال اینجوری بوده
و خب خوبیش دقیقا اینه که بچه‌ها آخر نهم مجبور نمیشن واسه جانمایی بخونن

اینکه تو فرز یک دانش آموزای تاپ تر و جدی تر هستن هم بی تاثیر نبود البته D:

تا جایی که من میدونم الان بخاطر کمتر شدن تعداد تموم فرزانگان‌ها به عنوان مهمان میان فرز یک حتی اگه دانش‌آموز یه مدرسه دیگه باشن یعنی بدون جانمایی
حداقل این دو سال اینجوری بوده
اینطوری که خیلی خوبه :‌‌)

جانمایی سخت نیست؟ 😭
+گفتن میتونیم تو همون مدرسه متناظر دوره اول ثبت نام کنیم و پرونده اونجا باشه ولی فرز 1 درس بخونیم

جانمایی سخت نیست؟ 😭
+گفتن میتونیم تو همون مدرسه متناظر دوره اول ثبت نام کنیم و پرونده اونجا باشه ولی فرز 1 درس بخونیم
این دو سال که بچه‌های مهمان با ما واقعا فرقی نداشتن حتی امتحانای ترمم تو فرز یک میدن؛
اگه باز نخوان جدا کنن و همین جوری پیش بره وقتی که میخوای بزاری واسه جانمایی رو المپیاد بخونی بیشتر به نفعته چون در نهایت فرقی ندارن

جانمایی سخت نیست؟ 😭
حتی اگه سخت باشه هم بشین بخون هم وقت خوبی داری هم شاید الان حرفمو نفهمی ولی مدرسه دوره دوم اینکه چقدر باهات راه بیاد تو نتیجه کارت خیلی تاثیر داره و خیلی به کارت میاد(چه تو کنکور چه تو المپیاد)
من مدال ندارم ولی طبق اینکه چندسال تو جو المپیاد بودم اولین توصیه ای که دارم اینه که توقع نداشته باش زود به نتیجه برسی المپیاد یک مسیر حداقل ۱ الی ۲ ساله است شما اگه بخوای صرفا بر اساس هر عملکرد ترمت هی به خودت شک کنی که المپیاد رو ول کنم یا نه؟کارت اصلا با سیستم المپیاد خوندن جور درنمیاد چون منطقا میری متوسطه دو اونوقت میبینی یه عده زیادی دارن کنکور میخونن قراره هر روز بپرسی کنکور بخونم یا نه؟ المپیاد ادامه بدم یا نه؟دوستانه بگم اول هدفتو مشخص کن اگه واقعا بخاطر مدال و سهمیه اش داری میای همین اول کار راهتو جدا کن دوره دوم هم راحت از دهم کنکور بخون منتها اگه واقعا دوسش داری زیستو و میخوای المپیاد رو بخونی پس یک هم واسش وقت بذار حتی لازمه از مدرسه ات هم بزنی دو صبر داشته باش

حتی اگه سخت باشه هم بشین بخون هم وقت خوبی داری هم شاید الان حرفمو نفهمی ولی مدرسه دوره دوم اینکه چقدر باهات راه بیاد تو نتیجه کارت خیلی تاثیر داره و خیلی به کارت میاد(چه تو کنکور چه تو المپیاد)
من مدال ندارم ولی طبق اینکه چندسال تو جو المپیاد بودم اولین توصیه ای که دارم اینه که توقع نداشته باش زود به نتیجه برسی المپیاد یک مسیر حداقل ۱ الی ۲ ساله است شما اگه بخوای صرفا بر اساس هر عملکرد ترمت هی به خودت شک کنی که المپیاد رو ول کنم یا نه؟کارت اصلا با سیستم المپیاد خوندن جور درنمیاد چون منطقا میری متوسطه دو اونوقت میبینی یه عده زیادی دارن کنکور میخونن قراره هر روز بپرسی کنکور بخونم یا نه؟ المپیاد ادامه بدم یا نه؟دوستانه بگم اول هدفتو مشخص کن اگه واقعا بخاطر مدال و سهمیه اش داری میای همین اول کار راهتو جدا کن دوره دوم هم راحت از دهم کنکور بخون منتها اگه واقعا دوسش داری زیستو و میخوای المپیاد رو بخونی پس یک هم واسش وقت بذار حتی لازمه از مدرسه ات هم بزنی دو صبر داشته باش
مسئله اینه که هم دوسش دارم و همه مدال رو میخوام، ولی حس میکنم خیلی زود ناامید شدم TT

مسئله اینه که هم دوسش دارم و همه مدال رو میخوام، ولی حس میکنم خیلی زود ناامید شدم TT
منطقیه داری تلاش میکنی دوست داری نتیجه هم بگیری ولی خب متاسفانه ممکن هم هست نگیری نمیخوام اول راه ناامیدت کنم صرفا دوست دارم آگاهانه تصمیم بگیری و هرتصمیمی هم که گرفتی عواقبش رو سنجیده باشی
و اره راستش تو نهمی و کلی وقت داری که می‌تونی قشنگ‌ و درست حسابی مطالب رو یادبگیری یکمی واقعا واسه ناامید شدن زوده بازم @melina03 که مدال داره بهتر میتونه راهنماییت کنه

ببخشید دارم تو این تاپیک پیام میدم ولی المپیادو از چه سالی باید خوندنشو شروع کرد؟بعد منظورتون اینکه فرزانگان 1 یسری دانش اموزای دوره اولو میبره مدرسه خودش؟؟چطوری؟بهمنم بگید

Back
بالا