- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
نه در اصل با پول چک میخورن.جای اینکه پول هارو بریزن رو سرشون پولو میزارن کف دستشون باهاش چکشون میزنن😔ینی پول میگیرن چک میخورن؟
نه در اصل با پول چک میخورن.جای اینکه پول هارو بریزن رو سرشون پولو میزارن کف دستشون باهاش چکشون میزنن😔ینی پول میگیرن چک میخورن؟
غلط کرده مهدی، من خودم هستم مثل شیر.اگر @mastermind81 داوطلب میشه من فردا برم بانک اندازه ده میلیون اسکناس ده هزار تومنی بگیرم
همه پولا واسه داماده.فقط چکشو شما میخوریدغلط کرده مهدی، من خودم هستم مثل شیر.
تو بیا پول بده اصلا پولو بزن توی صورتم.نه در اصل با پول چک میخورن.جای اینکه پول هارو بریزن رو سرشون پولو میزارن کف دستشون باهاش چکشون میزنن😔
نصف نصف قبوله، مازوخیسم که ندارم مفتی کتک بخورم.همه پولا واسه داماده.فقط چکشو شما میخورید
داداش من که الحمدلله هر دفعه تو رو میبینم یه کتکی دارم ازت میخورم.اگر @mastermind81 داوطلب میشه من فردا برم بانک اندازه ده میلیون اسکناس ده هزار تومنی بگیرم
هرکی ندونه فکر میکنه من هر روز با کمربند کتکت میزنم مرد.به خودت بیا چه کتکی از من میخوریداداش من که الحمدلله هر دفعه تو رو میبینم یه کتکی دارم ازت میخورم.
حالا این دفعه اگه با کتک خوردن من، یه چیزی به مطهری هم برسه بهتر...
حداقل مفت کتک نخوردم...
سوراخ کردیت منو، من اصفهانی نیستم، اصالتا لامردیام و بیشتر وقتایی که توی این منطقهام عسلویهام، وگرنه یا شیرازم یا یزد.
داش یا نیشگون میگیری میگی چاق شدی، یا پسی میزنیهرکی ندونه فکر میکنه من هر روز با کمربند کتکت میزنم مرد.به خودت بیا چه کتکی از من میخوری
الان یادم افتاد!همه نقش ها رو برداشتنفکر کنم تهش همون بچه کوچولویی که گوشه سالن نشسته داره عروسی رو نگاه میکنه بشم

بعد میگم دراماکویینی میگی ناهههههههههههداش یا نیشگون میگیری میگی چاق شدی، یا پسی میزنی
خدا به زنت رحم کنه...
من حتی دفعه اولی هم که باهات اومدم بیرون ازت کتک خوردم...
یه جوری زدی تو کمرم گفتی مسیر رو اشتباه میری که هنوز بعد چهار سال درد میکنه...
هعییییییی...بعد میگم دراماکویینی میگی ناههههههههههه
بَی گَلدی core:ببینید دوستان با توجه به اینکه مطهری ترکه باید رسم ترک ها کامل برگزار شه
یک ساقدوش و سولدوش باید انتخاب کنید که اینور اونور مطهری وایستن بعد ملت باید برن بهشون پول بدن ولی همینطوری مفتی پول نمیدن.با هر اسکناس باید یه چک بخورن.
@آفرودیت هم توی جمعیت دنبال شوهرهای دستآموز و تربیت شده میگردهخانمای عزیزی که پ.خ دادن و معیارهاشونو بیان کردن باید بگم که خدمات ۲۴ ساعته آنلاین انجام میشه.
اطلاعاتتون دقیق باشه،از سایز پا گرفته تا انگشت شصت.
مرسوله همسر آینده تون طی ۲۴ ساعت پس از بررسی اطلاعات تحویل داده میشه.
این شوهران دست آموز و تربیت شده هستن.
*مرکز پرورش شوهر*