• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عروسی مطهری

من براشون عقد آریایی می‌خونم تکرار کنن😂.
من در حالیکه بالای سفره‌ی عقد بین عروس داماد ایستادم و با صدای شهشهانی می‌گم به نام نامی یزدان:

من میتونم میز خودم رو سرگرم کنم صدای دست زدنمم بلنده:((
میشه برا منم جا نگهدارین ؟ 👈👉 راستی اول ساعت میرم یه میز خوب جلو ها میگیرم رو هر صندلی هم یه تیکه از وسایلمو میزارم یکی بیاد باهام که من نبودنی تا بچه ها بیان روی صندلی ها بخوابه کسی نیاد جامونو بگیره

dinsiora : سفارش لباس کل دخترونه ( با تخفیف ۹۹.۹۹۹۹۹۹ درصدی) - لیس زدن کاغذ های ماست موسیر - سازماندهی امور" یک ساقدوش و سولدوش باید انتخاب کنید که اینور اونور مطهری وایستن بعد ملت باید برن بهشون پول بدن ولی همین‌طوری مفتی پول نمیدن.با هر اسکناس باید یه چک بخورن." ( تورک های عزیز سایت برای ثبت نام ساقدوش و سولدوش به پیوی ایشون مراجعه فرمایید .)

[SIZE=4]عرفان مناطق محروم[/SIZE] : امور خوردن غذا ها برای جلوگیری از اصراف - گرم کردن مجلس با جوک های زیبا - کمک رسانی به جمع آوری شاباش

mastermind81 : امور پارکینگ ها

pako# : امور گفتن "چیزی کم و کسر ندارید؟" سر هر میز

آفرودیت : امور " من فقط قر میدمممم 💃💃💃" و کل و صوت بلبلی

phoenix_s9 : امور تهیه و تحویل به پارکینگ - جمع کردن بدمست ها - امور پاتختی - سازماندهی اصفهانی ها برای مراسم کری خوانی ( اصفهانی های سایت جهت شرکت به پیوی ایشون مراجعه فرمایید .)

Moon comes up : امور فیلمبرداری - کارگردانی کلیپ ها - عکاسی - ناظر کیفی امور مرتبط و سازماندهی بقیه امور - ایستادن جلو در و گرامی داشتن مقدم میهمانان عزیز - تحویل کارت نام کاربری - پیاده روی طول سالن - گرم کردن مجلس - کل - کمک در امور اعلام اسامی هدیه دهندگان و جمع آوری هدایا

کاربر حذف شده . : فیلمبرداری حین سرو و خوردن غذا برای جلوگیری از هزینه های بیشتر - جمع آوری شاباش دلاری _ تهیه رژ مکه ؟! - پلیس ضد غذا /خوراکی/میوه(به خصوص موز) تو گونی برای صرفه جویی در هزینه ها

پلوتون : جمع آوری پلی لیست

Mojo : طراحی کارت عروسی - تهیه آهنگ کوردی - کمک رسانی در امور جمع آوری شاباش - تخم گذاری

طوطو : درست کردن گیفت های کله قند و گل های مینیمال برای سبد عروس

Aynazi : ساخت گیفت - چای دو رنگ عروس داماد

White Rabbit : نورپرداز مجلس عروسی - رقص نور

Cafune : رقص چاقو

Hecate : ریختن نقل و نبات سر عروس و داماد حین ورود به مجلس

مانیا.م : ریختن نقل و نبات سر عروس و داماد حین ورود به مجلس - کمک رسانی به جمع آوری کودکان

احسانم : جمع آوری بچه مردم برای جلوگیری از هرگونه خرابکاری

505 : امور ریختن آبمیوه روی لباس های سفید میهمانان - رقص کوردی

nishu : امور دکوراسیون - میکاپ آرتیست تا 50 نفر

انگور : هشدار به میهمانان برای نخوردن چیزی در حین فیلمبرداری

zeynabgol : عبور از جلوی دوربین در حین لحظات حساس - بستن سفره گلدوزی شده پر از نون به کمر عروس خانوم (رسوم مشهد)

دُر مونا : سازماندهی هماهنگی ها در حوزه ابزار مورد نیاز لباس ها و ... و ارزان سازی قیمت ها

Sui : امور چای

Lili bloom : امور دود کردن اسپند

هـــدا : اعلام هدایا

اِئل آی : ناظر کیفی کم و کسری ها _ نظارت بر شارژ شدن مواد خوراکی میز ها

Samandoon :D : سرچ مکان های زیبا در سراسر جهان برای ماه عسل

melina03 : کتک زدن تولد گیرندگان وسط عروسی

fαтeмe : نظارت بر امور صرفه جویی در خوردن موز

چه جالب :| : کل

Ss_Zahra : کمک به کری خوانی اصفهانی ها

Nooria : آماده سازی نون و پنیر برای خنچه

_Vina_ : نظارت بر میهمانان برای سوژه های عکاسی

galeger : بستن روبان قرمز دور کمر عروس خانوم ( یک رسم ترکی )

god of teasing : شاد سازی میز خود - دست زدن با صدای بلند

Miss_Shellby : خواندن شعر برای اقوام عروس

Elsaest : میهمان ( فقط آوردن خود - معتقد است تنها آمدنش هم افتخار بزرگی است = ( به ترکی ) اوزون گتیرجخ )

baharekh : سنگ تمام گذاشتن - کمک رسانی در حوزه پلی لیست - رقص های دسته جمعی - چالش - نظارت بر امور هدایای سنگین - امور افتر پارتی و باغ

hypnos : خواندن عقد آریایی

Mr.SinShin : امور ماشین عروس ( کارواش - گل آرایی - راننده ماشین عروس - بردن آقای داماد به آرایشگاه - مراسم بوق بعد از عروسی -بزن و برقص )

لیست کار های باقی مانده :
دیزاین خوراکی های یخچال خونه عروس دوماد
سالن
اجرای ویژه به افتخار عروس و داماد
تامین هزینه بردن تمام اعضای سایت به همراه عروس و داماد به ماه عسل :D
افتر پارتی
باغ
حنابندون
وسایل مربوطه
دیزاین
ویدیوکال آنلاین برای کسانیکه ایران نیستند

این از لیستمون ( لینکی شده کپی نمیشه کرد دوباره فرستاد کمککککککک :(( )
کسی خواست اضافه بشه اعلام کنه ( کلی کار مونده هست که پایین قرمز نوشتم )
بچه ها وسطا اسپم دادین و شیپ کن راه انداختین اونا رو بیزحمت پاک کنین ممنون .

امممم اگه هنوز کارتای عروسی رو پخش نکردین و اسم نویسی برای مسئولیتا تموم نشده میشه منم بازی؟😅😂

اگه بشه میخواستم ماشین عروسو اماده کنم صبح میبرم ماشینو کارواش بعد میریم دنبال دکتر که بریم برای گل آرایی ماشین مدلارو انتخاب کنیم(دکتر هم باشه که کارت بکشه😂💔) بعدشم که راننده ماشین عروس دیگه من باشم دیگه کلا از صبح شادوماد رو ببریم ارایشگاه و بعد بریم دنبال عروس و بیاریم تالار عروس و داماد رو و شبم بوق بوق کنان من میوفتم جلو پشت من بیاین بریم بقیه برنامه توی جلو در خونه عروس و داماد بزن و برقص😁
تو داری زن می‌گیری یا دکتر؟

پیمان جون هم دعوت کنید حضور غیاب کنه مهمون هارو

این از لیستمون ( لینکی شده کپی نمیشه کرد دوباره فرستاد کمککککککک :(( )
کسی خواست اضافه بشه اعلام کنه ( کلی کار مونده هست که پایین قرمز نوشتم )
بچه ها وسطا اسپم دادین و شیپ کن راه انداختین اونا رو بیزحمت پاک کنین ممنون .
دیزاین خوراکیییییییی

Back
بالا