• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ترین‌های ۱۴۰۴

عاقا این لیست ایشالا که لیست اول و آخر منه. ناوگانی از صدها اسم رو که تو ذهنم هست مینویسم؛ ببینم که چه خواهد شد. بعضی کاربرها رو چون یا خیلی قدیمی تر و یا خیلی جدیدتر از عضویت من هستن، واقعا شناختی نداشتم که تگ کنم. با اینکه میبینم فعالیت دارن ولی حتی در حد اسم کوچیکشون هم نمیشناسم :)). So اینا فقط کسایی هستن که میشناسم و باهاشون صحبت داشتم و امیدوارم یوزری فراموش نشده باشه. و اینکه خودتون ترین رو به آخرش اضافه کنید😪
@سمپادیا تو هر شرایطی و با هر اینترنتی وصل میشی ترین، نوری در تاریک ترین گوشه ها.
@Admin2 صبور، مداراگر، مدیر
@-Pegah- موفرفری، تلاشگر، خوش اخلاق
@101 کمک کننده، بامعرفت، دوست داشتنی
@ArmKarimi صمیمی، خونگرم، مهربون
@AsalA خوش صدا، حس میکنم یکمی به خودش سخت میگیره ترین، دلتنگت هستم ترین
@Aynazi خانوم، خوشگل، قد و بالا و چشم و ابروت رو بنازم
@azymandias کنکوری، کیوت، گوگول
@اَشی مَشی سولمیت، همدم، یار، همیشه تو قلبمی
@AliG یونیک، عجیب، فلسفی و هنرمند
@TiaTi خواهر کوچیکه، شیرین، دارای خوشگل ترین لبخندها
@Elsaest خانومی پلی لیستت رو بیا با ما شیر کن ترین(سلیقه موسیقی ۱۰۰/۱۰۰)، خوش برخورد، خوش وایب، گیمر
@Mojo داداش کوچیک، کیوت، لایت آپ کردن مود (تو بلدی چه طور منو بخندونی :(()
@Denebolah مود، ناز، یه آدم قابل اعتماد
@Call out my name نگین خانوم شما هر بار معنی کلمه باکلاسی رو یادآور خاطر ما میشی، دلسوز، خلاق
@Batman:/ احساس میکنم خوش پوش (به خاطر سوالاتت تو دخترونه)، یه آدم آروم، دوست داشتنی
@ERFAN;) کوچولو، بانمک، خوش بین
@f.hn خواهری، نمیگی دل ما گنجشکه دلتنگ میشیم ترین، یه آدم با مدارا (مداراگرا)
@god of teasing سختکوش، کسی که خوب به حرف آدما گوش میکنه، با انگیزه
@Hecate نور (روشنایی)، مهربون، احساسی، همدل
@baharkh همه رو لایک میکنه ترین، کسی که میشه بهش تو مشکلات تکیه کرد، کدبانو
@a×(S+n) یونیک ترین اسم کاربری، احساس میکنم یه آدم انعطاف پذیر ولی در عین حال دارای چارچوب (من شناخت کافی ازت ندارم اگه چیز عجیبی گفتم ساری🥲)
@Fatemeh.g آبجی کوچیکه، خونگرم، بازیگوش :)
@heddyeh اجتماعی، مهربون، خانومی آشپزیش خوردن داره
@Hriend اگه دور و برم بودی از اینایی میشدی که تا یه چیزی از گوشی ـ لپ تاپم خراب میشه میومدم بهت نشون بدم درستش کنی :))، کمک کننده، صادق
@iminoo @Sety @Strawberry @golden babe @mahi88 @mani.. عزیزان پس شماها کجایید؟! به قول چاوشی کجایی تو بی من، تو بی من کجایی؟
@Lili bloom از الان وایب بهار میدی ترین، حامی، دلگرم کننده
@هادی. باملاحظه، دارای سلیقه موسیقی عالی، خوش قلب
@نرگسیوم یه آدم جسور و مقاوم ، شنونده خوب
@maleck :) موهات واقعا قشنگه :))، قهار در لاس، به نظر میاد منطق > احساس.
@Miaad.. هنوز حس وکیل میدی :))، به معنی واقعی کلمه آدمِ خوب، مظلوم :D
@حُسام بنده همچین معلمی داشتم احتمالا الان رشته دانشگاهیم ادبیات بود، هنوزم شعرهایی که تو ح ب مینوشتید رو یادمه، روشن فکر
@farshidGCD وقتی من اومدم اینجا تو نبودی ولی ح ب های قبلیت رو دیدم و خوندم. روحت شاد.
@شیطان رجیم تو رحیم (مهربون) ترین شیطانی هستی که دیدم، هنرمند، نقاش و کنجکاو
@Manda چه استایل خفنی، چیزایی که ازت تو ح ب دیدم: به نظرم یه آدم شفاف و اجتماعی
@mostafa84 از وقتی حجم موهای تو رو دیدم به این نتیجه رسیدم ریزش مو رو من باید به جای تو پیگیری کنم نه‌ تو :))
@Mohammad05 من زیاد سر در نمیارم ولی تاپیک های مهندسی و‌ ساخت و بررسی سازه هایی که زدی واقعا واقعا واقعا جالبه + به نظرم میاد قدرت تحلیل و حل مسئله ات هم قوی باشه.
@Samandoon :D شوخ طبع، بی ریا، خوش ذوق
@Krypton هنوزم رنگ آبی مایل به سبز، با اعتماد به نفس، قابل اطمینان
@zeynabgol خلاق، شوخ طبع، پر انرژی و کنجکاو
@Naha یه آدم واقع بین، تاب آور و سرزنده
@nishu فداش بشم ترین :((، قند و عسل ، خوش صحبت
@Sinara دخترونه، صورتی، ظریف
@riri کیوت ترین اسم کاربری، احتمال میدم کمی محتاطی ، مثل اسم کاربریت خودت هم کیوتی.
@Sui دلسوز، مُراقب دیگران، باحوصله
@Thea بیا باهم چاوشی گوش بدیم و گریه کنیم :(.
@venusi احساساتی ولی جدی در مواقع نیاز، مهربون، سازگار
@White Rabbit جذاب، خوش اخلاق، دلنشین
@_ramtin_ متواضع، خوش برخورد، مودب
@Yashar.ak47 تو خیلی جدیدی نمیشناسمت ولی از نوتیفهایی که بهم میدی تو یادم موندی :D
من تا همینجا دووم آوردم. پارت ۲ این بمونه واسه فردا. دستم درد گرفت. انگشتام نمینویسه دیگه :(.

سری اول ترین‌های من

@maleck :) بهترین از هر نظر
@حُسام با صفاترین
@شکیبـآ مهربان‌ترین
@101 ارمایل‌ترین
@s.l.v.n گرمایل‌ترین
@k@veh از گور بازگشته‌ترین
@mostafa84 تواب‌ترین (اگر واقعی باشه)
@dinsiora خردمند سابق و گمراه شده ترین

عزیزانی که طالب حضور در ترین‌های آتشین من هستن دبل لایک بدن.

@کشته شده های دی ماه : مظلوم ترین ها، جوان ترین ها، شاداب ترین ها
@زندانی های دی ماه : بی صدا ترین ها، گمشده در بین اخبار کشته شده ها ترین ها
@زندانی هایی که حکم محاربه خوردن: خون گریه کنم براشون ترین ها

@_ramtin_ مهندس ترین، باادب ترین
@Aynazi خوشگل خانومی ترین
@f.hn وایب جالبی از پستاش میگیرم ترین
@Hecate اولین ترین (از اولین نفرایی که اومدم سایت حرف زدیم)
@Sui خوش وایب ترین
@طوطو بانمک ترین
@Moon comes up مهربون ترین، بیا بیشتر آشنا شیم ترین
@احسانم کوچولو و خوش خنده ترین
@Ms.Nobody باپشتکار ترین، بیا با هم تلاش کنیم ترین
@خامنه‌ای دیوث ترین، ک م ترین، جنایتکار ترین، فحشام حق مطلبو ادا نمیکنه درموردش ترین

@Denebolah
خانومی و ناز ترین/محترم و باشخصیت ترین/صحبت باهات بهم حس آرامش میده ترین/دوست دارم روزی ببینمت ترین ^^✨

@Elsaest
پیاماتو میبینم میخندم ترین/همه جوره دوست داشتنی هستی ترین/اینجا بدون تو برام معنی نداره ترین :)✨

@شیما؛
اولین دوست من تو اینجا و اولین آشنا تو دانشگاهم ترین/خوشگل ترین/خیلی قشنگ میخندی ترین :)✨

@یاسَمَن
خواهر ترین/زیباترین/اگه قرار باشه تو سریال علمی تخیلی زندگی کنم یا ماجراجویی کنم قطعا باتو ترین/دوست دارم روزی ببینمت ترین ^^

@miri_mec
مهربون ترین/تو تاریک ترین لحظه های زندگیم به یادم بودی و همیشه به یادت هستم ترین ^^

@god of teasing
همه جوره تحسینت میکنم ترین/ لایق بهترین ها هستی ترین ^^✨

@heddyeh
خوش قلب ترین/زندگیش رنگی رنگی ترین ^^

@طوطو
بدون حضورشون اینجا یه چیز بزرگی کم داره ترین

@Mr.SinShin
همیشه لطف دارن و شرمنده میکنن ترین/بسیار بسیار محترم ترین/دیدگاه همه‌جانبه و تفکرات بسیار قشنگی دارن، ای کاش روزی دست به قلم بشن ترین :) ✨

@امیرحسین.
بی سروصدا میای میری ترین/ ورودی مهرترین:))

@Mojo
باهوش ترین/نمک سایت ترین

@mani.. و @-Pegah-
دوست داشتم تگ تون کنم ترین:)
همیشه موفق باشین ترین :)

*لیست اپدیت می‌شود…

خب یه چایی خوردم انرژیم برگشت. پارت ۲ رو هم الان تموم میکنم و بعد خدافظ.
@^Unknown^ باهوش، احساس میکنم یه ذره استرسی، آکادمیک
@_Vina_ مثبت، خوش رو، حساس
@اِئل آی دوستانه، ازت نوتیف برام زیاد میایه، رنگ ارغوانی
@دُر مونا مناسب، خوش فکر، آبجی کوچیکی که مواظب آبجی بزرگ هست، احساسی
@əlireza سخت ترین آیدی رو تو داری :))، خاطره باز (؟)، شخصیت ساده ولی دارای جنبه های منتقد و تحلیلگر، دوستان میگن سلیقه موسیقیت خوبه ولی من نشنیییییییدم
@دژاوو از وقتی متوجه شدم کنکور مجدد شرکت کردی و قبول شدی = تاثیر گذار، با اراده، آگاه، آدمِ آکادمیک
@صآبا هر از گاهی میبینمت ولی بعدش غیب میشی! ، دل چسب، نازنین
@هستی-نیستی busy، درک کننده، تلاشگر (امیدوارم از جنبه تحصیلی به چیزایی که دوست داری زودتر برسی)
@پلوتون صمیمی، حمایتگر، مهربون
@MOKA دارای اشتراکات فراوان در سلیقه موسیقی (یک عدد چاوشی دوست)، زرنگ، و اینکه شما کلا آدم جالب و مهیجی برام بودی از همون بدو آشنایی :D
@NINA_ یه آدم آرومِ ملاحظه گرِ صمیمی، گلِ رز، بهترین
@*A* جالب، مود، حق گو
@حلزون جالب ترین قسمت علایق سمپادیا رو شما داری از نظر من، یادآور شعر و ادبیات (در ذهنم)، و کسی که میتونه الهام بخش باشه واسه ایده های جدید
@Miss_Shellby به نظرم میاد یه آدم مسئولیت پذیر (از اونجایی که تغییر رشته دادی و این ریسک رو به جون خریدی)، شجاع، مشوق
@Sina شما از همه آدمهای اینجا شخصیت helper تون دوز بالاتری داره (مسلما تو ذهن من) :))، خونگرم، اجتماعی و‌ با معرفت
@تا را دختر تو نقاشی ای یا چی؟! جدا برگام، واقعا خوشگل!
@بابونه. خانوم بابونه کم میای و دلگیرمان میکنی، دوست داشتنی، مهربون، به نظرم میاد یکم غم زندگی زیاد رو دل شما سنگین شده so بغل دور مرا پذیرا باشید.
@panah آدمِ امن، امن و امن!، احساسی، خویشتندار
@Raha~ یه آدمِ رک، مقاوم و در عین حال دارای انرژی زنانه بالا
@Nooria کنکوری، خوش زبون،‌ کسی که خیلی به فکر خانواده اش هس
@Ms.Nobody دارای تفکر انتقادی، درسخون، پیگیر و جدی (امیدوارم زودتر خبر ویزا گرفتنت رو بیای بدی)
@melina03 کسی که به دوستاش خیلی اهمیت میده، المپیادی، باحال
@انگور یکم کم میشناسمت :( ولی اولین چیزی که با یوزرت یادم میفته: شراب :)) ... یه آدمِ مهربون.
@505 ح ب هات >>، اکانت شما وایب گوش دادن موسیقی با هندزفری میدهد و یادآور ترکیب رنگ قرمز و سیاه است (موسیقی رو به خاطر ۵۰۵ درک میکنم ولی قرمز و سیاه رو نپرس خودمم واقعا نمیدونم چرا :)) )
@MarMari از این خانومی هایی که از هر انگشتشون هنر میباره، یه آدم قاطع ولی در عین حال ملاحظه گر، موهای فرفری زیبا
@Becoming اولین بار که اینجا اومدم حس کردم بعضی خصوصیتهای اخلاقیتون عین آبجی بزرگترم هست و کلا دارای شخصیت فرزند اولها :(( بعد دیدم واقعنی فرزند اولید، مهربون، یه حامی و پشتوانه محکم
@الهه ن خانوم دکتر، بسیار بسیار خوش قلب، باوقار
@maryam_pmd یه خاله ی پایه، شیک، آدمِ هدفمند
@hypnos دارای قدرت قلم بالا، المپیادی، خانوم وکیل، خونگرم و صمیمی
@farshad5346 به شدت باحوصله، باحوصله، باحوصله! یه دکتر مهربون و ناز که از گل نازکتر به مریض هاش چیزی نمیگه و خیلی وقت میزاره :))
@banaz احساسی، شاید یکم زود رنج، آدمِ فعال
@Dparted و @lopho28 چون زیاد ازتون پست ندیدم شاید یه ذره مرموز :(( ولی نوتیف هاتون برام میایه. آدمهای جالب. :((
@mobin9898 عاقا شما صدا به این خوبی داری چرا اینقدر کم میخونی؟! :(( پست جدید بزار پلیز :((
@احسانم با پستهای مربوط به دانشگاه که تو ح ب میزاشتی روح و روانمو شاد کردی یه جاهایی، با اینکه بعضی استادهاتون جدا اعصاب خردکن بودن =))
@-دکتر لکتر- اولش فک میکردم پسری :((، خوش بیان، ناز
@نون چرا دیگه نیستی؟، صاف و ساده، خوش قلب، بی ریا ... آخه چی بگم همه صفات خوب رو داری.
@هاینتس شما هم نمیای ولی هر وقت میای وایب یه آدم با معرفت میدی‌.
@Amirhossin تازه اومدی و no شناخت ولی فعلا لایک کننده ترین، احساسی، یه رگه هایی از شوق به ادامه زندگی و خود زندگی هم در ح ب هات ملاحظه شد.
@چه جالب :| جالب، خونسرد، به نظرم میاد یه آدم پذیرشگر
@Moon comes up مهربون، آدمِ مهم، انرژی دهنده
@f@him مثل اسمتون دقیقا ... فهیم، درک کننده، تحلیلگر (دارای قدرت درک و پردازش بالا)، دلم تنگ شده بود خیلی خوش برگشتین.
@پرواز خانوم، باوقار، متین، اجتماعی و شنونده
@Mehrasa~ زیبا ، خوش عکس، دلبر
@سبزکی شما رو هم کم دیدم ولی نوتیفات زیاد میایه :((, در مرحله اول رنگ سبز، به نظرم میاد یا آدم کم حرفی هستی یا busy. کم دیدمت :(.
@amirTT من یه جاهایی با ح ب هات ده پونزده دقیقه کامل میخندیدم :)) ، قدرت بالا در فی البداهه گویی و شوخ طبع.
@آفرودیت دوست، آدمی که به جزئیات توجه داره، رنگی رنگی و خوش انرژی
@dorincii با شما هم زیاد صحبت نداشتم ولی به نظرم یکم درونگرایی اما دارای مهارت ارتباطی مناسب، تو عکس دورهمی هم خیلی خوشگل بودی!
@dinsiora شوخ طبع، از اینایی که :‌ ( رو میتونی تو چند دقیقه به :) تبدیل کنی، دلنشین
@NeurosurgeonToBe سلیقه موسیقیایی شما هم تو پستی رویت شد و باید بگم توهم آدم مورد علاقمی :(
@انجمن دخترونه: دخترونه، صورتی، چیتان پیتان، پناهگاه
@طوطو برای طوطو آرزوهای خوب کنید لطفا.
ضمن عذرخواهی از دوستانی که باید یه ساعت بگردن یوزرشون رو تو پست پیدا کنن، اگه اسم کسی رو هم این وسط یادم رفته I am sorry. با بعضی کاربرها فرصتی برای آشنایی نبوده و خب اطلاعات خیلی محدودی ازشون داشتم. خب دیگه. خدافظ.

@طوطو
احترام خیلی زیادی براش قائلم ترین
@Hyazinthe
دلسوز ترین
@Mr.SinShin
مهندسی برازندشه ترین
@Hriend
دوست دارم باهاش بحث نظامی بکنم ترین

حالا که جمله می‌نویسید و تهش یه ترین می‌ذارین:

@NeurosurgeonToBe

«منتظرم یه روز نام کاربریش رو عوض کنه و بذاره: Neurosurgeon »ترین

@مانیا: تو که فعالیت نمیکنی و فیکی خب آیدیتو بده به من ترین