Setaaa
دانش آموخته مکتب هادس
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کنگان
- سال فارغ التحصیلی
- 1408
جنوبیا لهجه های متفاوت دارن هر منطقه ولی شناخته شده نیستفارس "قومیت" عه یا صرفا زبان محلی مخصوص نداشتن؟
جنوبیا لهجه های متفاوت دارن هر منطقه ولی شناخته شده نیستفارس "قومیت" عه یا صرفا زبان محلی مخصوص نداشتن؟
قومیت هست ولی چون درصد بالایی از ایران فارسن فارسی زبان رسمی کشور شده و زبان محلی خاصی به حساب نمیاد اصولا فقط شهر به شهر لهجه های مختلف ادا میشهفارس "قومیت" عه یا صرفا زبان محلی مخصوص نداشتن؟
رفع اسپم:
معادل فارسی یه کلماتی واسه من حق مطلب رو ادا نمیکنه و حتما در موقعیت لریشونو باید استفاده کنم که آروم بگگیرم.
مثلا دیدین قربون صدقه بچه که میرن کلمات رو پشت هم ردیف میکنن؟ من همیشه حین کشیدن لپ خواهر کوچیکم سه کلمه هِنا رَس، داری دَس، کُلِ کَس رو استفاده کردمو ناخودآگاه بر زبانم جاری میشن(به ترتیب به معنای فریادرس، کمکدست، و همهکَس)
اوزوم اوزومه اوزوم گَلدی اوزومَ. اوزومَ گَلدیم گوردوم اوزوم دییر اوزوم.خود به خود انگور اومد رو صورتم به خودم اومدم دیدم انگور داره میگه شنا کنم?
این الان به ترکی چی میشه?
عالی بود 👍👍👌👌😊😊قطعا میدونی در کنار همه اینایی که گفتی،اوزوم به عنوان فعل معنای « پاره کردن» هم میده...اوزوم اوزومه اوزوم گَلدی اوزومَ. اوزومَ گَلدیم گوردوم اوزوم دییر اوزوم.
آلما آلما آلما:)آلما : سیب
آلما : نخر
آلما : اسم دختر
بزا حدس بزنمآلما آلما آلما:)

از کجا فهمیدی سیب دختر نخر نبودبزا حدس بزنم
آلما اول : اسم دختر آلما دوم : سیب آلما سوم: نخر
آلما سیب نخر![]()
یِر آلما : سیب زمینیآلما : سیب
آلما : نخر
آلما : اسم دختر
سیب مگه دختر پسر داره؟؟از کجا فهمیدی سیب دختر نخر نبود
دغدغم موقع زبان یاد گرفتن:
سیب،دختر نخرسیب مگه دختر پسر داره؟؟
متاسفانه بیشتر از ۱۰ تا نذاشت که بزارمچرا مازنی نداره؟
اماره حساب نکننه دکل🚶🏼

کاربرد این اینجا ترسوندن بچه های خیلی شیطونه😂آل برات(لری بختیاری)
یه نفرین لریه که اغلب به عنوان شوخی استفاده میشه
یعنی آل ببرتت
که آل نوعی جنه
کاربرد این اینجا ترسوندن بچه های خیلی شیطونه😂
از اونجایی که سه تا بچه ۱ ساله دور و برمن بزارین چند تا کلمه لری که خودمم جدید یاد گرفتم بگم بهتون
گاگیله کردن: چهار دست و پا رفتن
گِلِگِل کردن: به اون حالت پنگوئنطور راه رفتن بچهها میگن، برای به سخره گرفتن آدمای خیلی چاق هم استفاده میشه
قُزونی کردن: قربون صدقه رفتن