سوفی
دئیست
- نام مرکز سمپاد
- ...
- شهر
- ...
- سال فارغ التحصیلی
- 1414
- مدال المپیاد
- Gold Medalist in Sensitivity
لگن مرد ها رو میخوای عوض کنی سهیلی؟اصلا حرف همینه که تجهیزات جانبی روی بدن نصب بشه.

لگن مرد ها رو میخوای عوض کنی سهیلی؟اصلا حرف همینه که تجهیزات جانبی روی بدن نصب بشه.

من که نگفتم، اینا گفتن همه امکانات جانبی رو روی طرف نصب میکنن.لگن مرد ها رو میخوای عوض کنی سهیلی؟![]()

خب از نظر من با وجود کودکان یتیم افراد باید از اونها حمایت کنن (البته این فقط یه عقیده شخصیه)در این صورت، به نظر شما در کل بارداری طبیعی با وجود پرورشگاه و کودکان یتیم جایز نیست؟ یا تنها بارداری زنان را مجاز میدانید و از دید شما، اگر زنی به علل طبیعی یا حادثه نتواند باردار شود، ولی همسر وی بتواند، وی باید از بچه دار شدن محروم شود، و باردار شدن تنها یک موهبت است که نصیب زنان سالم میشود؟
اطلاعات دقیقی ندارم؛ به دلیل قطعی اینترنت امکان بررسی دقیق هم نیست. اما چت ژپتو میگه:این افرادی که داری در موردشون صحبت میکنی، زیر ۴۰ سال چند درصد جامعه هستن؟
درسته؛ همه چیز پای کاروانه.من که نگفتم، اینا گفتن همه امکانات جانبی رو روی طرف نصب میکنن.
اصلا نمیشه وصل کردمن که نگفتم، اینا گفتن همه امکانات جانبی رو روی طرف نصب میکنن.

خب من نمی دونم ریپلای قبلیم ارسال شده یا نه بخاطر همین دوباره می گمدر این صورت، به نظر شما در کل بارداری طبیعی با وجود پرورشگاه و کودکان یتیم جایز نیست؟ یا تنها بارداری زنان را مجاز میدانید و از دید شما، اگر زنی به علل طبیعی یا حادثه نتواند باردار شود، ولی همسر وی بتواند، وی باید از بچه دار شدن محروم شود، و باردار شدن تنها یک موهبت است که نصیب زنان سالم میشود؟
یک رحم خارجی، لازم نیست در فضای بین لگن نصب بشه؛ میتونه روی شکم نصب بشه و بعد با بریدن پوسته مثل سزارین، بچه رو به دنیا آورد.اصلا نمیشه وصل کرد
استخوانهای لگن مرد راه را تنگ میکنن و نوزاد گیر میکنه
برای همین سزارین انجام میدهند چون دیگر لازم نیست نوزاد از لگن عبور کنه
خونرسانی جفت، رد پیوند، و ایمنی بارداری اینا چی میشن؟یک رحم خارجی، لازم نیست در فضای بین لگن نصب بشه؛ میتونه روی شکم نصب بشه و بعد با بریدن پوسته مثل سزارین، بچه رو به دنیا آورد.
چرا یک مرد بخواد بارداری رو تجربه کنه وقتی حتی خیلی از زن ها هم بخاطر عوارضش نمیخوان
در آینده شاید نه خیلی دور تکنولوژی بارداری داخل دستگاه میاد اینکه خیلی هیجان انگیز تره
علم این قضیه رو باید به سمتی ببره که نیازی به بارداری زنان هم نباشه و بشه از طریق دستگاههای خارجی اینکار رو کرد. بارداری آسیب زیادی به بدن زن میزنه و اگر همچین کاری رو بخوان برای مرد انجام بدن قطعا بیشتر هم به بدن مرد آسیب میزنه. برای آزمایش فکری جالبه بحث سرش ولی جدیتر از اون کار بیهودهایه که بخوای فعالیتی رو که برای یه جنس خطرناکه رو برای به جنس دیگه هم اجرا کنی صرفا که اون جنس هم درد و سختیش رو تجربه کنه.
همین الان در حال حاضر، در موارد بسیاری از موقعیت های پزشکی، اعضای داخلی بدن به سیستم های مکانیکی خارجی اتصال پیدا میکنند. مواردی که ذکر کردید، چالش هایی قابل حل و نیازمند رد شدن هستند، نه مواردی بنیادی که به کل بتوانند یک روش را غیرممکن یا بدون صرفه کنند، مگر این که در طی زمان مشخص شود مثلا جلوگیری از رد پیوند غیرممکن است، یا آنتی بادی های مادر/پدر را نمیتوان از روشی دیگر (شیر) به نوزاد رساند.خونرسانی جفت، رد پیوند، و ایمنی بارداری اینا چی میشن؟
چرا با بارداری مخالفی؟ اول بزار بپرسم؛ با بارداری مخالفی یا با فرزندآوری ژنتیکی؟مرد هستم. بارها گفته ام با بارداری همسرم هم مخالفم چه برسه به اینکه خودم هم بخوام باردار بشم. باردار که نشیم لازم نیست شیر هم بدیم.
همین الان که این متن ها رو مینویسیم، مسیرهای مختلفی برای این روش (و روش های دیگر) در حال توسعه دادن و تست شدن هستند.به دردسر ممکن کردنش میارزه بنظرتون؟