این که سمپاد به چه سمتی داره میره مقصرش سمپاد نیست سیستم آموزشی کشور جوریه که هدف نهایی آزمون ورودی دانشگاهه! خب وقتی هدف سیستم آموزشی این میشه خواه ناخواه سیستم مدارس هم همین میشه! مثلاً فکر کن سمپاد یه مدرسه ایی بود که بچه هاش همش تو آزمایشگاه بودن آزمایش علمی میکردن ولی در نهایت کنکور قبول نمیشدن چون سمپاد هدفش اصن قبولی بچه ها تو کنکور نبوده!متاسفانه الان سمپاد داره به سمتی میره که فقط نسبت به بقیه مدارس رتبه های کنکور بهتر و مدال های المپیاد بیشتری داشته باشه. باید اسمش رو گذاشت سمتادمارک(سازمان ملی تبدیل استعداد های درخشان به مدال المپیاد و ربته کنکور.
من واقعا بخاطر شرایط اینطورم من خودم خیلی به نقاشی علاقه دارم ولی بخاطر درس و اینا نمیتونم حرفه ای برم دنبالش فقط تابستونا میرم کلاس همینطور خیلی دوست دارم المانی یاد بگیرم ولی همه میگن اینا فرعیاته بچسب به درس و مشقت بعد کنکور میتونی به اینا برسیسلام
یکی از بزرگترین اشتباهات ما سمپادی ها اینه که به فکر این نیستیم که بریم دنبال علایقمون. قبول دارین؟
مثلا یکی برنامه نویسی دوست داره اما نمیره حرفه ای تو این زمینه کار کنه. یا یکی فیزیک کوآنتوم دوست داره اما نمیره دنبالش تا بیشتر یاد بگیره.
شما این طور هستین؟ فکر می کنید اکثرا اینطور هستند یا نه ؟
شاید یه عده نرن دنبال علایقشون
ولی یه عده هم اینقدر به تمام علایقشون میپردازن که شخصیتشون ترکیبی از همهی اینا میشه و به عنوانی گیج میشن
از این نوشته واقعا ۱۰ سال گذشته.چه عجیبپاسخ : اشتباه بزرگ ما سمپادی ها
تازه علاوه بر این یکی میخواد بره مهندسی ازش توقع دارن بره پزشکی!!!
منم دلم میخواد برم دنبال علاقم ولی خب 10 سال دیگه رو هم باید دید... بالاخره کار هم باید باشه... هر چند اطرافیان میگن تا وقتی رشته و کارت رو دوست داشته باشی و توش دنبال پیشرفت باشی کار هست....