• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشتباه بزرگ ما سمپادی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از دیدگاه من از یه طرف دیگه هم این نظر وجود داره : که خیلی ها مثل من علایق خیلی زیادی دارن که چندان هم به هم مرتبط نیستند. اون وقت دانش آموزان واقعا سردرگم میمونن که توی چه رشته فعالیت اصلی داشته باشند . اگه هم قرار باشه که به همه ی علایق خودشون برسن و توی همه زمینه هایی که بهشون علاقه دارن ، اونوقت میشه از این شاخه به اون شاخه پریدن و انرژی زیادی رو از دست میدن !!!!

شاید یه عده نرن دنبال علایقشون
ولی یه عده هم اینقدر به تمام علایقشون می‌پردازن که شخصیتشون ترکیبی از همه‌ی اینا میشه و به عنوانی گیج میشن

درکل اشتباه ما سمپادیا افراطی بودنمونه، چه پرداختن و چه نپرداختن

شاید یه عده نرن دنبال علایقشون
ولی یه عده هم اینقدر به تمام علایقشون می‌پردازن که شخصیتشون ترکیبی از همه‌ی اینا میشه و به عنوانی گیج میشن

البته خیلی‌ها هم چون نمی‌دونن کدوم زمینه رو انتخاب کنن و به کدوم بیشتر علاقه دارن، کلن هیچ کاری نمی‌کنن. :-‌"

بزرگ ترین اشتباه سمپادیا دنبال علایق نرفتن نیست بنظرم با وجود گذشت دهه ها و عوض شدن نسلمون. نکته دوم اینه که علاقه همه چیز نیس. ینی هستا، ولی هیچ وقت نمیشه بهش اعتماد کرد. چون هر روز نظرت درمورد یچیزی عوض میشه و این روند ادامه داره.
بزرگترین اشتباه ما، که توی نسل ها تکرار میشه، هرچند کم و زیاد، ترسیدن از نظر دیگرانه.

بنظر من اشتباه اکثریت سمپادیا اینه که تکبر و خود بزرگ بینی دارن و این باعث میشه که مغرور بشن و فکر کنن نسبت به مدارس دیگه خیلی خاص هستند !
و متاسفانه شرایط سمپاد ایجاب می کنه که آدم خیلی اوقات تک بعدی بشه !!

پاسخ : اشتباه بزرگ ما سمپادی ها

تازه علاوه بر این یکی میخواد بره مهندسی ازش توقع دارن بره پزشکی!!!

منم دلم میخواد برم دنبال علاقم ولی خب 10 سال دیگه رو هم باید دید... بالاخره کار هم باید باشه... هر چند اطرافیان میگن تا وقتی رشته و کارت رو دوست داشته باشی و توش دنبال پیشرفت باشی کار هست....
از این نوشته واقعا ۱۰ سال گذشته.چه عجیب
اگر هنوز اینجایی میشه بهمون بگی توکه ۱۰ سال دیگه رو دیدی الان بنظرت مسیردرستو رفتی و اگر برگردی اون موقع دوباره همین راهو انتخاب میکنی ؟:د

Back
بالا