- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- آبادان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- رشته دانشگاه
- هوشبری
میفهمم. برای همین از وقتی ایدهش به ذهنم رسید دارم هی وسواس شدید به خرج میدم ببینم با کدوم آهنگها میشه تصویرسازی کرد. بعد دو تا ایرادِ بزرگش هم اینه که اولاً به قول شما ممکنه با اون آهنگ یا شعر ارتباط برقرار نکنن دوماً اینکه اگه آهنگ یا شعری انتخاب کنیم که خودِ متنش خیلی جزئیات و توصیفات داشته باشه احتمالاً با نقاشیهای کم و بیش شبیه به هم مواجه میشیم. که خب نه--این موضوعِ خیلییی خیلییی هیجانانگیزیه، ولی براش تاپیک داریم. و بنظرم همین تاپیک بهتره براش. چون برای هر آدمی، ممکنه آهنگهای متفاوتی احساساتش رو چیز کنن که بخواد نقاشیش رو بکشه. مثلاً آهنگی که من باهاش حال میکنم رو ممکنه کس دیگری دوست نداشته باشه و نتونه تصویرسازیش کنه. در مورد شعر هم همینه بنظرم. گمونم این ایدهها برای تاپیک بهتر باشن، نه مسابقه.
من با همون نقاشی با محوریت جنگ یا روح فرد در ماههای اخیر موافقترم و قبل اینکه تاپیکو بزنم یک همچین موضوعی توی ذهنم بود ولی یه مقاومتی درون خودم مقابل این ایده احساس میکنم که داره اذیت میکنه
حالا احتمالاً همین رو انتخاب کنم و پردازش به جزئیاتش رو بذارم به عهدهٔ کاربرها که حالا کرکتر باشه یا بکگراند آرت باشه و غیره و اینکه سوررئال باشه یا رئال...
ببینم چَطور پیش میره نظرهاجدی قضاوت سخت میشه؟(حالا اینکه یکم جزئیش کردم به بک گراند بودن اینه که خب یهو یه عده یه چیز خیلی سورئال یا انتزائی و مفهومی از جنگ بکشن و یه عده یه چیز واقع گرایانه سخت میشه قضاوت عادلانه. فلذا از قبل تعین کنیم بهتره و رای من با بک گراند آرت هست)
من دلم میخواست دست کاربر آزاد باشه تو انتخاب سبک و فقط کانسپت رو براش انتخاب کرده باشیم.