ArmKarimi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
سارا خانوم میشه لطفا دفعه بعد در مورد ناشناس بودن یکم سختگیر تر باشید؟ و بچه ها هم اگه چیزی دیدن ریپورت بدن بهتون که این دلخوریا پیش نیاد.
اگه میشه منم نظرمو در مورد هر نقاشی یکم بگم (با اینکه هیچی سرم نمیشه و صرفا در جایگاه یه تماشاگر میگم)
خسته نباشید به شما و همه نقاشا
اگه میشه منم نظرمو در مورد هر نقاشی یکم بگم (با اینکه هیچی سرم نمیشه و صرفا در جایگاه یه تماشاگر میگم)
- نقاشی اول خوب بود. ولی مشکلی که داشت این بود که به شدت کمرنگ بود و به شخصه نتونستم خوب متوجه نقاشی بشم. نمیگم که لزوما باید رنگ میشد، ولی به نظرم بد نبود اگه خطوط پررنگ میشدن.
- طراحی ها به شدت زیبا بودن. حتی شاید بهتر از بقیه نقاشی ها. ولی یکم شلوغ بود و مثل بقیه منسجم نبود و ایده یکتایی رو دنبال نمیکرد.
- ساده و زیبا. همون طور که توی روز اول و ساعت های اول بین ۳ نفر اول بود. حالت کمیک طور زیبایی داشت واقعا ولی من متوجه نشدم واقعا کمیک هست و روایت خاصی داره یا صرفا چهار نقاشی پشت هم هستن؟
- به خاطر سلیقه امه و این نقاشی قشنگه اما به نظرم بخش شکم، دست ها و اشک طبیعی نیستن. البته که نظرمه و شاید این طبیعی نبودنه قصد نقاش بوده.
- راستش متوجه منظور نقاشی نشدم کامل. ولی طراحی ۱۰/۱۰ بود واقعا. واقعا زیبا. مخصوصا سایه ها. ولی همون طور که گفتم موضوع نقاشی رو متوجه نشدم.
- نقاشی ای بود که من بیشتر از همه دوست داشتم. ولی در طراحی لب و اشک ها یکم کوتاهی شده و میتونست خیلی بهتر نقاشی بشه. خودم اون ایده موها رو دوست داشتم.
- راستش من با نقاشی ۷ ارتباط خاصی نگرفتم. ایده اش رو قبلا دیده بودم ولی طراحی و اجرا مناسب بود. (راستش کلا نقاشی دیجیتال سلیقه ام نیست وگرنه نقاشی شما خیلی قشنگه)
- طراحی ها قشنگ بود و ظرافت و جزئیاتش رو دوست داشتم. ایده اش رو متوجه نشدم. ولی بعد از اینکه دیدم دارن براش تبلیغ میکنن و سعی میکنن با اینکارا بکشنش بالا، از چشمم افتاد کاملا.
خسته نباشید به شما و همه نقاشا

چون مشخصه نقاشی آماتوره.