• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بهخوان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Roxan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دلم برای اکانت گودریدزم تنگ شده، تاحالا از بخوان استفاده نکردم چون جاهایی که ازش تبلیغ دیدم یه سری دختر فن گرل بودن که در مورد کراشای کتابیشون حرف میزدن حس خوبی نگرفتم...💔
ببین من عاشق بهخوانم و بیخیال اون تبلیغات شو. تیمشون خیلی حرفه‌ای و خفن و خوش وایبه. من اصلا یه بار رفتم محل کارشون😭😭 خیلی همه نازن و اصلا کامیونیتی داخلش هم خیلی غنیه. بهم اعتماد کن

گودریدز خیلی کامیونیتی گسترده ای داشت و از تمام اقشار توش عضو بودن باشگاه های خیلی خوبیم داشت یعنی تو در نهایت به یه بخشی از این جامعه تعلق میداشتی و بخش ارتباط با نویسنده همیشه منو سر ذوق میاورد(یه بار تی جی کلون جوابم رو داد✨️)نمیدونم بهخوان هم این امکانات رو داره یا نه... ولی به سمپادیا اعتماد میکنم.

فعلا کتاب شهریار رو بذارم دوره فعال که یه سری داریم می‌خونیم؟
@Amirhossin
می‌پیوندید بقیه هم؟

گودریدز خیلی کامیونیتی گسترده ای داشت و از تمام اقشار توش عضو بودن باشگاه های خیلی خوبیم داشت یعنی تو در نهایت به یه بخشی از این جامعه تعلق میداشتی و بخش ارتباط با نویسنده همیشه منو سر ذوق میاورد(یه بار تی جی کلون جوابم رو داد✨️)نمیدونم بهخوان هم این امکانات رو داره یا نه... ولی به سمپادیا اعتماد میکنم.
آم من از اوایل فروردین سر ح.ب‌های وایو جوین بهخوان شدم. خب، کراش کتابی هم بحث خوبیه من می‌تونم سر این موضوع دعوا هم کنم :)) ولی ولی ولی یکی از خوبیای بهخوان اینه که خیلی واسه کاربر راحت‌تره و اپش خیلی نرمه. مثل گودریدز فیلتر نیست که مکافات داشته باشه. ملت واقعاً یادداشت‌های قشنگی می‌نویسن و فعالیتای جالبی دارن اونجا. کامیونیتیش برای من دوست‌داشتنی بود ولی خب تنها مسئله‌ش اینه که نقد و نظرات هر کتابش مثل گودریدز زیاد نیست، که طبیعیه کاملاً. چون سابقه‌شون با هم فرق می‌کنه و هنوز اصلا خیلیا نمی‌شناسنش.

خب پس!
اولین دوره کتابخوانی در بهخوانمون رو برگزار کنیم!
روزی ۲۰ صفحه
کتاب شهریار ماکیاولی
ترجمه آشوری
@Amirhossin
@venusi
@Yasaman.k
فکر کنم البته بچه‌ها خوندن ولی خب خیلی خوب میشه آدمای بیشتری بپیوندن.
روزی ۲۰ صفحه گذاشتم. اگه فکر میکنید میشه بیشترش کنم.
بیاید باهم بخونیم و حرف بزنیم! و البته بهخوان رو امتحان کنیم.
کتابو طاقچه داره‌. اگه خواستید اکانتم رو بدم بهتون.

وای خیلی خوشحالم که بهخوان رو کشف کردید 😭
بهترین اپ کتابیه که تا حالا دیدم
@itsandra

• دابل‌لایک
امتیازات: Roxan
یک سوال من الان چون دسترسی به ایمیل ندارم با شماره تلفن اکانت ساختم الان اگر کسی شماره‌م رو داشته باشه می‌تونه اکانتم رو ببینم؟😭

• لایک
امتیازات: Uvzst
یک سوال من الان چون دسترسی به ایمیل ندارم با شماره تلفن اکانت ساختم الان اگر کسی شماره‌م رو داشته باشه می‌تونه اکانتم رو ببینم؟😭
منم واقعا یکی از نگرانیام همینه و هنوزم نمیدونم=)

فکر کنم دسترسی به مخاطبین بدی آره احتمالا؟

چه جای جالبیه این بهخوان😭😭😭
خیلی خوشم اومد
@‌uvzst

• دابل‌لایک
دوستان چرا انقدر اینسکیورید وا.
کلیی باشگاه کتاب کودک و کتاب نوجوان هست.
چیز نکنین. خیلی اپ فرهیخته‌ایه. لذت ببرید و آدمای هم سلیقتون رو پیدا کنید

واسه من پیامک تاییدش نمیاد....
بقیه هم همین جوری آن؟!

• دیسلایک
نه مشکلم با خود اپش نیست. به نظرم تعصب رو این چیزا احمقانه‌ست کلا.
منظورم اینه از رو کتابامون جاجمون نکنید🚶‍♂️

اره اگر دسترسی به مخاطبین رو بدی، بقیه می‌تونن پیدا کنن

فکر کنم دسترسی به مخاطبین بدی آره احتمالا؟
اره اگر دسترسی به مخاطبین رو بدی، بقیه می‌تونن پیدا کنن
نه ندادم ولی این مگه صرفا برای مخاطبین خودم نیست؟:‌" (تو قسمت پیدا کردن دوستان که اجازه‌ی دسترسی می‌خواست)

چقدر باحالههه. آیدی من: @mehra.mk

• دابل‌لایک
Back
بالا